Bebelusi de martie - aprilie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 13

gegea spune:
Daria a avut o noapte cam agitata. Am incercat s-o las sa adoarma singura, dar rezultatul a fost un esec total. Cat timp stateam langa ea si-i explicam ca e mare deja si ca trebuie sa adoarma si singurica, deschidea ochisorii larg si ma privea, se linistea, dar cum plecam de langa ea, incepea cu plansul... Si ce plans!!!
Stiu ca perseverenta va da roade, asa ca n-avem ce face...
Ma bucur ca v-ati uitat la poze.
Daria a descoperit cam de o saptamana ce fascinant e sa stea in picioare, sprijinita de laturile patutului. Nici jucariile n-o mai intereseaza asa mult!
Geani si Daria

adseana spune:
Intru si eu in pic...sunt franta...am facut azi curatenie maaaaaare!
Vreau numai sa va salut, sa va spun ca mi dor de voi si ....revin poate maine.
Va pupam....vine
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

gegea spune:
rrox, sanatate si multa odihna iti doresc! Sanatate si Ioanei!
Geani de
Daria(03.04.05)

coco spune:
La multi ani! sarbatoritzilor: Brien si Rares!
Rrox- sanatate: aseara exact ca tine am picat si eu: dureri de gat, de urechi, asa ca stau la tratat de sotul meu-ceai, medicamente! Doamne' fereste sa-l imbolnavesc pe puiutz, mai ales ca l-am vaccinat. Maine e ziua a 4-a de la vaccin (acum stam si numaram zilele..pentru reactie)
Mamacita-nu ma supar, dc. ai sti cate mi s-au spus 5 ani la Cluj, cate umilintze am indurat...De-aia imi sunt tare dragi ardelenii...la modul serios! Apropos de fier-m-ai intrebat dc. ii dau lui Vlad- nu, nu ii dau, de ce ma intrebi?
Gegea- io-s baba, am terminat in '95 Poli.
Cenia- uau!!plecati in USA?! va tin pumnii la viza! Ati castigat la Loterie sau cum mergeti? Sora mea e acolo si ne bate la cap sa mergem macar in vizita... Eu mai astept sa creasca un pic Vlad si sa vedem dc. primim viza sa mergem, de-abia astept!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

coco spune:
Cica ursul mergea el agale prin padure si deodata vede pe melc alergand..... sa rupa pamantul, nu alta.
- Ce faci melcule? Unde fugi asa?
- Ce sa fac, raspunde melcul, vine P.N.A.-ul sa ma aresteze.
- Pai de ce?
- Pai : eu - casa, tata- casa, mama- casa, sor' mea casa.... De asta.
Sta ursul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge ....... Se intalneste cu costarcul. Cocostarcul il intreaba:
- Ce faci ursule? De ce fugi asa?
- Ce sa fac, raspunde ursul, fug, ca s-ar putea sa ma cerceteze PNA-ul.
- Pai de ce?
- Pai: eu- blana, tata- blana, mama- blana, sor' mea - blana....... De asta.
Sta cocostarcul, se gandeste putin si o rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge, si fuge... Se intalneste cu maimuta. Maimuta il intreaba:
- Ce faci cocostarcule? Unde fugi asa?
- Ce sa fac, raspunde cocostarcul, fug, ca s-ar putea sa vina PNA-ul sa ma cerceteze.
- Pai de ce?
- Pai: eu- pe picior mare, tata- pe picior mare, mama -pe picior mare, sor-mea -pe picior mare........
O rupe si maimuta la fuga. Si fuge, si fuge si fuge........ se opreste deodata brusc si exclama:
DA EU DE CE DRACU' SA FUG? EU - CU CURU GOL, TATA CU CURU GOL, MAMA CU CURU GOL, SOR' MEA CU CURU GOL.......
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

andrruzza spune:
Fetelor, va multumim!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

gegea spune:
Fetelor,
Mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti!!!!!!!!
Cand i-am facut Dariei baita, am sesizat o zona rosie paralela cu zona unde a fost vaccinata. Habar n-am ce e, nu o doare cand apas... Era tarziu ca sa mai sun pediatra. Uf, de ce nu mi-am ascultat instincul?
Oare ce e?
Geani si Daria

andrruzza spune:
gegea, io zic sa stai linistita, nu are ce ce sa apara asa repede. Poate ai strans-o putin de manuta acolo cand ai tinut-o la vaccin.
Nu ai mobilul pediatrei sau nr. de telefon de acasa sa o poti suna acum??
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

carmenduta2003 spune:
Buna seara. Reusesc sa scriu si eu dupa vreo saptamana.
La multi ani Rares si Brien.
La multi ani tuturor bebelusilor ale caror zile au fost in aceasta perioada, la multi ani Nicoletelor si Nicolailor.
Felicitari, Zuzunaki, pentru burtica. Sa ai parte de o sarcina si o nastere usoare si de un Bubu cuminte, ca sa te ajute in timpul sarcinii. Si sa nasti o fetita frumoasa ca tine!
Alessia, ca de obicei, esti plina de surprize si foarte inventiva. Cadoul tau pentru bebelusii nostri este special, ca si tine. Am vazut pozele cu Benny, un scump smecher si foarte mare. Sper ca este nu mai are temperatura. Pupici multi de la mine si de la Rares.
Am vazut si alte poze frumoase. Ana71, ai doi copii superbi, ambii au niste ochisori foarte frumosi (seamana cu mamica lor). Cred ca esti o mamica foarte fericita cu doi copii care se iubesc asa de mult.
Adrianafedorca, l-am vazut si pe Cezar al tau, e blondut si frumos. Ellinia si Ninocikap, am vazut si pozele cu flacaii vostri, chiar eram curioasa sa mai vad niste poze cu Stefan al Eliniei. Parca ar fi Rares la felul in care trage de perdele. Nino, ce baiat mare ai, deja sta singurel in picioare, ce repede trece timpul. Cum se simte dupa vaccin?
Bun venit noilor membre, lazy, laura 19 si lauraspeedy.
Multa sanatate bebelusilor bolnaviori, sper ca se simt mai bine.
Mamacita, chiar asa, dormiti toata noaptea? Bravo.
Noi am facut ieri vaccinul AR. Avem 8 luni si jumatate si suntem destul de mari ca sa trecem cu bine, sper. Deocamdata Rares este bine, nu a facut temperatura si mananca normal. Dar mai sunt destule zile de trecut pana sa zicem hop.
Poze Rares
Varsta lui Rares

gegea spune:
andruzza, am toate datele ei de contact, dar imi este jena sa sun la ora asta, mai ales daca e nefondat.
De speriat, m-am speriat tare.
Ma bazez mult ca e rea la carne ca tati si ca din orice se inroseste, dar cand am vazut imi venea sa urlu si am intrat in fel de fel de ganduri negre.
Asa-s eu, o panicoasa.
Geani si Daria