Bebelusi de martie - aprilie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 12

andrruzza spune:
Woooow, deja avem 9 luni
Multumim de urari!
rrox, sanatate maxima iti doresc! Si Ioanei la fel, o sa-i treaca repede, daca zici ca nu tuseste e bineee
gegea, ai fost o mireasa frumoasa!!Daria e o bomboana, mor dupa buclele ei
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

andrruzza spune:
LA multi ani Alessandra, Brien si Loriana!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

dariaevelin spune:
la multi ani Rares,Lorianasi Alessandra! Si La multi ani puiul meu!
Va multumimde urari,nici nu-0mi vine a crede ca au trecut deja 9 luni.
Cu doctorul pediatru....am dat-o pe dupa visini.Cum ca la indicatiile ei am ers de-am facut analize(de parca nu ea ar fi trebuit sa ne dea tremiterea) si ca acum avem KLEBSIELLA,asa ca....>ne sugerase sa mergem in ianuarie. Pai eu as vrea totusi vaccinare,dupa ce repetam analizele,inainte de sarbatori. Mi-i aproape imposibil sa nu trec pe la parinti cu el sau sa nu primesc pe nimeni in casa.
Stiti cumva cum as putea achizitiona acea doza unica de AR,sau si cea pt 8,ii fac lui,apoi aruncam. Stiti cat costa asta pt 8 copii si daca o gasesc la farmacii?
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

dariaevelin spune:
ah! Si gegea,am vazut pozele. Frumoasa nunta,frumoasa mireasa,iar Daria...e superba!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

dariaevelin spune:
Sa va mai zic ceva: io nu-s "pe treaba mea". Ieri,saracutul Brien a fsot toata ziua nervos,nevoie mare.Plangea si tragea de mine plin de nervi. Am crezut ca este o criza de isterii(n-ar fi prima) si l-am lasat in pace.Ba am si strigat la el,odata,sa termine!
Seara,pe cand tipa ca din gura de sarpe,am vazut un colt din dintisorul nr 5,care da sa strapunga gingia! Nu ma asteptam sa vina asa de rapid!
Dac'-ati stii ce mustrari de constiinta am avut....
Sa nu va zic si ce noapte am avut...
Tot frecat cu gel si numai gemut si scancit....
Abia astept sa erupa si sa nu-l mai chinuie!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

dariaevelin spune:
rrox mare,mare,mare grija sa ai de tine! sa-ti fie de leac Nurofenul. Bea si niste ceai de lamaie si nu te surmena. Sanatate amandurora! Va pupam si asteptam vesti bune
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

oanamaria_luiza spune:
Buna fetelor,
scriu cateva vorbe repede, repede...
An-k am activat optiunea PM, nu stiam ca trebuie activata, nici nu am observat ca e inactiva. Imi pare rau, nu am primit nici un mesaj pe messenger de la tine...e-mail-ul meu e oml10@yahoo.com.
Ce anume ai vrea sa stii despre cursurile de limba din Leuven? Despre olandeza sau altceva?
Sper sa va scriu mai multe luni, de la serviciu...acum am o groaza de treaba iar maine avem musafiri...
LA MULTI ANI Rares si Brien!
Oana si Rares(14.04.2005)
http://community.webshots.com/user/oml10
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;104/st/20050414/n/RARES/dt/6/k/dd5c/age.png

an-k spune:
La multi ani Rares si Brien
Daria, multa sanatate micutului,
Rox, sa treaca racelile cat mai repede
Noi acu' veniram de la dr(pediatra), ne-a dat tratament cu niste prafuri care se dizolva in apa cu gust de portocale, picaturi de nas cu antibiotic
Am fost sa luam brad si am lasat mesajul netrimis, acu vazui
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

rrox3 spune:
Off... neuronul meu racit a uitat sa ureze copilasilor de ziua lor... La multi anisori fericiti, Rares
si Brien
!!!
Cenia Va tin pumnii la ambasada! Si sa nu aveti nici un fel de reactie! Oricum, poate sa apara intre zilele 5 si 12, nu neaparat 8.
Daria Vaccin - doza unica, este la Cantacuzino. Se poate cumpara insa numai cu reteta de la medicul de familie. Din pacate nu putem sa te ajutam (sa cumparam si sa-ti trimitem) fiindca trebuie pastrat la frigider. Poate vine cineva in Bucuresti si ia o sacosa frigorifica sau asa ceva cu el. Costa doar 35.000 lei. Multumesc mult pentru urari! Cam greu cu odihnitul, sunt cam singura peste zi cu amandoua frumoasele
Andruzza Multumesc
Ca sa fie betegeala completa ma doare si un genunchi de abia mai merg pe piciorul respectiv E o problema mai veche, dinainte de Ioana, dar in timpul sarcinii si pana am reinceput sa iau pilule nu m-a mai suparat... o fi vreo legatura cu hormonii?! Habar n-am. Oricum atunci pe radiografie nu a iesit nimic in neregula, ortopedul a tras concluzia ca e ceva cartilaginos cu probleme si mi-a dat Vioxx. Mi-a trecut atunci. Acum nu mai pot sa iau Vioxx ca l-au retras de pe piata intre timp, asa ca astept sa-mi treaca...
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

rrox3 spune:
Am mai admirat copilasi!!
Rares (Andruzza) - tot o frumusete de baiat, nu se dezminte , Brien dupa care ma topesc
, Alexandra zambareta
(Ioana a inceput sa rada la monitor cand a vazut pozele cu ea
) si Sara cu Benny tare, tare simpatici impreuna
!
Ii pupacim pe toti.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie