Bebelusi de martie - aprilie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, fetelor!
Am avut o noapte grea, Daria a avut 2 ore si jumatate in care n-a dormit, a plans si s-a agitat mult... Nu vroia nici leganata, nici la tzitzi, nimic. Am plans si eu cu ea, iar intr-un final, puiutul meu drag s-a intors pe o parte si a adormit singura.
Dimineata, am contactat pediatra. E doar o coincidenta cu vaccinul si nu o reactie in sine. Oricum, e si prea devreme. Eu una inca sunt speriata si ma rog sa fie totul bine.
Si totusi... Ieri a fost ziua cumnatului meu, iar astazi a trebuit sa mergem sa-i facem urarile de rigoare, numai ca pe Daria am lasat-o cu buni. Am hotarat ca in timpul in care, Doamne fereste, este posibil sa apara o reactie, sa nu mai iesim cu ea in colectivitate. Este destul aer in curtea noastra...
Acum, tati ii da papica si ea e cumintica si linistita in comparatie cu ce-a fost aseara. Poate nu m-as fi speriat atat, dar nici cand o chinuiau colicile, nu a facut asa show-uri...
deocamdata multi si mai scriu

Geani si Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

La multi ani, Emilia si Vlad! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Coco, l-am admirat pe Vlad in poze! Ce par mare si frumos are! M-ati facut invidioasa! Eva are doar o suvita mai lunga, care-i ajunge pe frunte in rest ceva puf, abia crescut. Cum te mai simti? Dar Vlad?

Gegea, am admirat pozele zambaretei Daria si cele de la nunta! Aveti o fetita tare dulce. Mai are semnul acela la manuta?

Rrox, voi cum va mai simtiti?

Ne pregatim si noi sufleteste pentru maine la vaccin. De fapt, cred ca maine (trebuie sa mai sun dimineata). Doamne ajuta!
O simt si pe dr. ca ezita (pana sa vina hartie"de sus" ca e obligatoriu nu era de acord cu vaccinarea asta) dar nici nu vrea sa lase copiii neimunizati.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani EMILIA SI VLAD!

AM AVUT PARTE DE O NOAPTE CRUNT DE GREA. bRIEN A PLANS INCONTINUU. hABAR N-AM DE CE.Sa fie oare de la dinte?
Pana acum n-a mai facut niciodata asa.
Se poate oare sa-i provoace antibioticul CIFRAN vreo reactie de tahicardie sau aritmie? NU stiu ce sa mai cred.
Coco e superb micutul tau!
rrox sanatate multa! pacatosi genunchii astia!
nino draga mea,ce mai faci?de ce nu mai povestesti ca inainte?
ce face frumosul urias? ma ganmdesiem ca fiola de AR necesita transport special.Cealalta doza,cea pt 8 bb,nu ai idee cat costa?
ana va tinem punmii la vaccin!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Da,clar,is beata de cap!
Asta: ma gandisem ca fiola de AR necesita transport special.Cealalta doza,cea pt 8 bb,nu ai idee cat costa? era pentru rrox

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64009" target="_blank"> 61

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

na uitati-va ce minunatii de reactii are antibioticul asta. Si mai scrie si ca-i interzis sub 18 ani. E drept ca nu-i dau decat 1/2 tableta la 12 ore,totusi...imi pare mult.
Effects on the nervous system: Dizziness, headache, tiredness, nervousness, agitation, trembling. Infrequently: insomnia, peripheral paralgesia, sweating, unsteady gait, convulsions, increase in intracranial pressure, anxiety states, nightmares, confusion, depression, hallucinations, in individual cases psychotic reactions (even progressing to self endangering behaviour).
In some instances, these reactions occurred already after the first administration of ciprofloxacin. In these cases ciproflxoacin has to be discontinued and the doctor should be informed immediately.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput