Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am pus poze noi in contul comun de yahoo.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna fetele, sa va traiasca!!!
Noi am fost ieri la d-l doc ped pt cintarit , masurat, controlat si:avem 56 cm (adica am luat 5 cm) si am luat in greutate 900gr intr-o luna ceea ce a zis d-l ca e perfect.l-a cautat mai peste tot si e bine!
Noi iesim afara cam 1 ora/zi si asta e de regula ora 13.00
Facem niste brobonele (de la transpiratia de noapte cred) le-am dat cu baneocin-nu merge,i-am luat o crema de fata -nu merge, bepanten-nu merge...ce sa-i fac? Copilasii vostrii au somnul linistit intotdeauna?sau mai si miraie?
Noi ne-am hotarit facem botezul de revelion:suntem programati la biserica pe 31 la ora 15.00 apoi venim acasa si tragem o petrecere pina dimineata de ne sar capacele(cica biserica are centrala pt incalzire si apa incalzita..SPER!!)
Imi pare bine pentru revenire ,Mirela!!
Stiti ceva, eu cu sosul meu ne gindeam daca ar mai fibine ca intr-un viitor ,2-3 ani, sa mai facem un bebe-fetita!ne e frica insa sa nu facem diferente ,atunci, si bietii copii sa sufere...mai meditam asupra subiectului
Atena si Tudor(1luna1saptamina4zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ripley, sa iti traiasca Ana, e superba!!!!!!!!! Imi place la nebunie pozica cand ii faci baie...si ce bidonel plin are...vad ca mananca bine bebelina ta! Chiar cat a luat in greutate acuma la 1 luna?

Andutzy, wowww chiar 1 ora pe zi iesiti? Hai ca io sunt mama denaturata ( ca sa o citez pe Ina) ca de 2 zile nu am mai scos-o deloc...si stii de ce? Pt ca in jurul casei nu pot sa o plimb - nu am loc- si deci trebuie sa mergem cu masina in parc, iar mie mi-e frica sa conduc cu bebelina la bord...imi trec prin cap numai ganduri negre! Nebuna ce sunt!

Intrebare; bebelina mea scanceste si se screme de 2 nopti la rand de la 3 la 7 dimi, fara sa planga, doar geme tare si se intinde si da din manutze...cred ca sunt colicii! Dar ce sa ii fac ca mi se rupe sufletul cand o aud asa?

Alina si minunea mica Amalia(17.11.2005)

" Naitre c'est recevoir tout un univers en cadeau " ( Jostein Gaarder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

neatza!

Salisa, colega mea de DPN, felicitari !!!

Ripley ce frumusetze ai acasa...m-a cucerit!. Are o fatza Ana ta, de iti iei cu greu ochii de la ea. A, m-ai bagat in viteza, cand mi-ai zis ca ala a fost sigur dopul!

Aseara am patit alta dandana. Dr. mi-a prescris ovule cu betadina pt curatarea colului si -am luat pe primul. Odata ca abia l-am introdus, aveam senzatia ca ma izbeam de un os, pe care nu-l recunosteam sa mai fi fost pe acolo... Apoi, dupacateva ore, a tb sa merg urgent la baie, sangeram usor, din nou, dar aveam si o senzatie de arsura la fata locului, ca si copiii mici cand sunt "oparitzi". Voi ati luat ovule din astea?

Anda esti totala! ne tii cu sufletul la gura...ce mai, e o nastere "live" la tine! Abia astept sa te vad in poze cu bb-lacul in brate!

Leea si eu iti tin pumnii, cred ca vom naste cam in acelasi timp, ca si eu spre sfarsitul saptamanii viitoare am "predictia" data de dr. (dar si de Corap - din nou a nimerit-o!)

Mai fetelor, ma tot mir: eu, cu toate probleme mele de sarcina sa ajung pana la termen cu bb mi se pare un vis, nici nu credeam ca apuc luna decembrie! Doamne da sa se termine cu bine!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 38+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi schimb semnatura...am 39+

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 39+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania iti raspund repede ca poate te mai prind on-line. Si eu am luat ovule Betadine la viata mea si m-am jurat ca a doua oara n-o mai fac. Ma ustura ca dracu dupa ele vreo jumatate de ora sau cam asa. Le luasem ca odata mi-a iesit flora de gradul II sau III? nu mai stiu, la analiza de secretie. Am mai luat si ovule pt candidoza si de la alea n-aveam nici pe drak.

Osul ala o fi capul copilului. Chiar, fraiera am fost, nu mi-am bagat si eu un degetel "la lontru" cat am fost in tlimele saptamani sa vad si eu cum se simte capul copilului! Concluzia: tre' sa mai fac unu'!

Si eu ma gandeam ca te-a tradat Salisa, coleguta de DPN.

salisa felicitari pentru nastere! Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Dragele mele,hai ca Stefanel doarme dupa 2 reprize de tzitzi,si o sa mai scriu si eu nitzelush!!
Sa-ncep cu ce MA FRAMANTA CEL MAI TARE:la iesirea din spital dr.neonato mi-a zis ca bebitzu are SUFLU SISTOLIC grad I sau II,dar sa nu ma impacientez,ca au cam toti bebeii si la 90% nu e nimik patologic,ci doar acele vase din inima nu s-au inkis complet.Ce puteti sa-mi spuneti despre treaba asta??AAaaa, mi-a dat trimitere la Prof.Zamfirescu la Sp.Gomoiu pentru echo cardiac.Cezariana de-aia a si fost facuta,ca inimioara lu bebe era cam tahicardica la controlul de pe 2 dec,dar fara alte semne de speriat!!

Acu'sa va zic o poanta,sa vedeti cat sunt de aeriana:azi-noapte la 2,a-nceput Stefanel Oac-oac,l-am luat din patut,l-am skimbat,si...surpriza...nu mai era clampa aia din buricel,deci avem si noi acum buricel frumos,putem face baita bine!Buuun...Eu,ca sa termin repede subiectul"pampers", nu mai m-am uitat in cel vechi,sa caut clampa aia!
Il pun la tziti,suge,da sa doarma,il pun in pat,oracaie ca din gura de sarpe...iar il pun la titi,iar se linisteste,si tot asha 2 ore...pana vine mama din camera cealalta sa-i aranjeze caciulitza,si ce credeti, fetelor??Clampeta aia nenorocita il intepa exact cu acul ala intre omoplati,cum naiba o fi ajuns acolo!!????????!!!!

Morala:mai am muuuuuuuuuuuuulte de-nvatat!!!Offff...dar ce oboseala placuta,nici nu-mi dau seama cand trec orele
Pupici

PS Anda,iti tin pumnii!!
Si-uite-asha mi-am linistit bebelu', de fapt mamaie...

Mergi la inceput

Lavi02 multumesc mult de raspuns! Deci e de la ovule usturimea aia...speram sa nu fii facut vreo iritatie tocmai acum!
Mai am doua de luat, ca mi-a prescris 3 in tottal.

Mai dar sa fie capul copilului asa de jos, adik la distanta de 1 OVUL de intrarea in vagin? Ca parca mi-e si frica sa mai ublu pe acolo!
Ai fost de coma ca pipaitul capului si motivatia pt inca un copil!

Dientutza m-a ajuns si pe mine obsesia cu hartia igienica colorata pe care o aveai tu inainte de nastere...acum si eu caut sa "citesc" pe hartie tot felul de semne!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 39+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna fetele !!
Am mai prins inca o pauza de 10 min!!
bbAlinus acelasi lucru l-am patit cu maimutelul meu si l-am si spus doctorului (ori e foarte ,foarte agitat, ;ori racneste ,se inroseste, si se incovriga) iar el mi-a zis sa-i dau inaintea fiecarei mese citeva pic din sab sau gripe(siropuri anticolici) sau sa-l pun pe burta (o alta chestie pe care m-a invatat asistenta doc este: sol de :1canuta OTET
1canuta SPIRT
2canute APA(chioara) toate amestecate puse intr-o sticla si incalzite , apoi o cirpita inmuiata cu solutia asta calda si pusa pe burtica, acoperit apoi cu o paturica..da randament.( va spun ca am incercat).Dar ti se pare ca stam mult, 1 h?cind ploua, cind e innorat si frig rau, cind e CEATA, mi-e INTERZIS!!mi-e tare frica de bolile la plamani...
Fetelor ,eu m-am prostit rau:
1 aseara , conform ritualului baitei, sa scoatem muchii.I-am pus ceai de musetel caldut in nasuc si hai cu nenorocirea aia de pompita.Dupa lupte seculare ce credeti ca scot ?niste tentative de muchishori stravezii si usor rosiatici...
2 azi cind a facut kaki hai sa-l spal. A inceput copilul sa plinga tare, il frigea apa!!!
Am descoperit ceva:i-am pus copilului un radio dat drumul atit cit sa nu-ti zgirie timpanele.Asa doarme , de nici nu ma aude cind intru pe usa sa vad ce face(noaptea il opresc)
V-am pupat ca ne trezim , papam si plecam in excursie pina la piata unirii(ca e aproape si e prea frumos afara)!!!

Atena si Tudor1luna1sapt4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania, tu ti-ai mai bagat vreodata degetul pe acolo? Ca simtim cumva si osul tau, f aproape de intrare.

Mergi la inceput