Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina si bb alinus, BRAVO pt. vestile bune cu bebelinele.

deocamdata nimic...nici efectul laxativ n-a aparut inca...dar a trecut doar o ora sau cam asa...

e cam stresant ca eu nasc in plina epidemie de rujeola in Romania. fetele de afara, voi nu stiti, dar p=aici situatia e cam albastra. acum astia dau vina unii pe altii ca nu s-au facut vaccinarile la timp, iar vaccinarile facute au fost nule pt. ca tb. desfacute fiolele alea cu max 2 min. inainte de injectie, ori aici nu s-a procedat corect!in Constanta au murit zilele astea niste bebelusi in maternitate de la rujeola. nu se poate face vaccin inainte de 6 luni si la stiri au zis ca epidemia inca nu a atins punctul culminant! toti pediatrii sunt innebuniti, nici nu mai cheama copii la spital la consult, iar prietenelor mele le-au spus sa nu mai iasa in parc o luna de acum incolo si au interzis vizitele prietenilor la domicilul copilului!
noi (eu si prietenele mele cu copii), planuiam sa facem revelionul in casa uneia dintre noi, unde puteam incropi o "maternitate", ca toate vom avea bebe de revelion si tipa avea casa cea mai mare. acum s-a contramandat totul ca niciuna dintre noi nu mai vrea sa expuna copilul langa alti oameni sau copii. o sa facem fiecare la televizorul lui, acasica....
va dati seama ca sunt putin ingrijorata sa nu cumva sa-mi ia din spital...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare mamici si
Din nou va scriu pe mare fuga. Sint cam frustrata ca nu apuc sa citesc si nici sa postez chestii de prea mare importanta.

Ina. ma bucur sa aud ca te-ai mai linistit.

Anemari. au mai trecut bubitele, da' nu in mod natural, ci cu o crema administrata de doctor.

Salisa, felicitari! .

Hai Anda baga mare!

Altfel, iar am avut o noapte mai nasoala, dupa una excelenta alatiaieri. Ripley, ce-i faci tu Anei de doarme cite 5 ore, ca eu ma apuc cu miinile de cap in curind!!!
De vreo citeva zile nici macar nu mai adoarme ca lumea. Adica dupa baita si alaptat, adoarme, ca de obcei, la pieptul meu. De obicei o tin acolo cam vreo juma' de ora inainte de a o pune in patut, ca sa stiu sigur ca a adormit beton. Ei bine... de vreo saptamina, cind respriam si noi usurati ca a adormit, ma duc in dormitor si... surprise: ce ne priveste din patutul cel alb, de dupa floricele???? Doi ochi mari!!!!! Grrrrrr. Sta asa viezureste vreo 15 min. dupa care incepe miriiala din nou. Si da-i cu plimbat prin casa, cu tinut, cu lugu-lugu. Pe urma se trezeste pe la 2 ore. Si zau ca in timpul zilei fac tot ce zic astia sa faci ca sa-i dezvolti un model de dormit noaptea sanatos: o port toata ziua in marsupiu, o scot la plimbare, o trezesc sa manince la cel mult trei ore.

La ultima sculare, pe la 6 a.m., de obicei imi pierd rapbdare si o iau linga mine in pat, si adormim amindoua, ea molfaind din tzitza, eu pe linga ea.

Cu toate astea, nu pot spune ca sint obosita.

Ah, ieri am foat la foto... la un studio la mall. Nu credeam ca o sa ajung eu sa fac vreodata asta... Dar o sa pun pozele in album, sa vedeti si voi ca merita, zau.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

tot nimic
daca nici cu uleiul de ricin n-am contractii, cred ca sunt defecta eu dar sa nu disperam:)) dr. a zis ca se declanseaza contractiile in max 24 h...

hi,hi,hi, bic, scuza-ma, tu esti obosita si nervoasa ca se scoala smaranda, dar pe mine ma amuza descrierile...mi-o si inchipui pe fiica-ta cu ochii ca viezurele, adulmecand terenul: sa tip, sa nu tip, sa ma culc, sa mai astept nitel....nee, mai bine ii chem p-astia ca ma plictisesc singura p-aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina- ma bucur mult pt vestile bune!Va pupam pe amindoua
Anda- nastere usoara si nu et mai stresa, esti aproape, va fi bine!
Salisa- felicitari pt fetitza, ma bucur ca e totul bine!
Numai bine la toate burticile si mamicile!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna fetelor!
Intru si eu pe la voi dupa muuulta vreme..mi s-a parut o etrnitate..dar acum am si eu net acasa..pana la urma nu am rezistat si ne/am conectat si noi la net...desi prin diaol up legatura e proasta seara..si nu reusesc niciodata sa intru...Acum m-am trezit sa o alaptez pe micutza si am zis sa incerc sa intru sa va dau un mesaj despre mine sa nu ma dati disparuta chiar de tot.
Noi suntem bine,mi=am mai revenit si eu dupa nastere..care pentru mine nu a fost chia usoaa,dar bine ca a trecut totul si acum ma uit la micutza si ma gandesc ca a meritat tot efortul...as face orice pentru ea.Este cumintica..atat cat poate fi un copilas de varsta ei...mananca bine desi la inceput nu mi-am dat seama ca nu am suficient lapte pentru ea..si ea saracuta nu se satura si plangea...Acum stiu cam cat mananca si cand nu e suficient mai papa si cate o masa de lapte praf.A luat binisor in greutate..de la 2.600 cu cat am iesit din spital acum are 3200...
Mi-a fost foarte dor de voi,de discutiile cu voi,va felicit pe toate pentru puiutii vostriiar celor care nu au nascut inca le doresc nastere usoara si mult laptic pentru bebei.
Va pup pe toate si incerc sa mai intru...desi noaptea niciodarta nu ma satur de somn...numai dormit am in cap...am noroc cu maica-mea ca sta noptile cu micutza si ma trezeste tot la2_3 ore sa o hranesc...daca nu nu stiu cum ma descurcam ca ziua nu apuc sa dorm deloc.
Pupici!

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

super efect laxativ si cateva contractii neregulate si ametite...ma duc sa trag un pui de somn ca nu se intampla mare lucru deocamdata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda, esti mortala! Spune-mi si mie daca functioneaza metoda, poate trec si eu pe ulei de ricin Acuma lasand gluma la o parte, sper sa lucreze la tine si sa apuci sa-ti vezi odorul in curand.
Ilenutza, da, abia astept sa nasc! Stiu ca pe copil o sa-l ai o viata, dar si sarcina mi s-a parut enorm de lunga. Desi am avut o sarcina usoara (comparativ cu altele), totusi mi s-a parut c-am fost gravida tot anul si sunt gata sa-mi vad bebelina. Plus ca tare n-as vrea sa nasc asa aproape de Craciun, deci cu cat mai repede, cu atat mai bine. Numai ca deocamdata nu da nici un semn c-ar vrea afara... Mai asteptam.
Salisa, felicitari!!
Ina, ma bucur ca ai rezolvat problema.
Pupici la toata lumea!

Meems 38s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anda, ei, nu-s nervoasa si obosita, dar fireste ca mi-as dori sa nu inceapa ciriiala asa repede.
Da' exact cuma ai spus tu face!
Sa vedem noaptea asta. Acum doarme de vreo ora. Am pus=o in pat imediat dupa ce am alaptat-o si apoi i-am dat suzeta ca sa se calmeze. Vad ca a functionat.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hai anda ca-mi place!! daca pana pleci la spital (ca nu vad mesajul inca) ne mai spui ca s-a rupt si apa... e perfect!
tin pumnii si astept vesti, o sa vezi ca va fi bine!!

ina, banuiam figura cu mirosul. in patut mandra mea nu sta noaptea, si ta-su, satul sa faca ture cu ea, o pune langa mine. se ghe-mu-ies-te fata langa san si doarme neintoarsa!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bic, parca stie singura ca noaptea e de somn, desi las o mica veioza de veghe, asa aproape stinsa ca e din aia reglabila.
Dupa baita, desi de vreo 3 ori n-am putut sa-i facem fiecare din mila s-o trezim sau eram eu singura acasa - si inca n-am curajul - suge si doarme tun. Nu vreau sa-ti fac ciuda, dar azi-noapte a dormit de la 8 la 1 si de la 1.30 la 8 dimineata. Si eu ma mir si ma bucur pt ca si asa sunt fte obosita incercand sa le impac pe toate. Acum 2 seri am crezut ca innebunesc: fata plangea, eu gateam, aveam rufe in masina, traduceam un contract greu pt birou.... eram femeia pulivalenta.... fara prima parte :))
Dar dc doarme noaptea ziua e spirt, doarme jumatati de ora si in cel mai bun caz toata plimbarea, care ii place la nebunie. E frumos tare afara asa ca dupa 12 cand se mai incalzeste iesim cel putin 2 ore la plimbare.
Eu zic ca plimbarea si baita ii dau somnul asta linistit, de ma trezesc de cate 3-4 ori sa ma uit dc doarme sau a patit ceva :)) dar stiu ca nu-s singura.
Acuma de ex maraie de mama focului, e odihnita fresh iar eu am de lucru si incerc sa o las sa-si faca numarul pana se calmeaza, cum spuneam aseara e totusi putin prea rasfatata... dar o fata are mama si in primele 3 luni macar sa o dragalesc mai mult.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput