Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

FELICITARI ANDA! SA-TI TRAIASCA NICHITA SANATOS IAR TU SA TE REFACI REPEDE DE TOT![/b]

Deci am avut dreptate ca nasti vineri. Pacat ca nu am avut dreptate si cu nasterea usoara. Dar important e ca a trecut, ca bbele e sanatos. restul de parti negative se uita repede!

[b]Taniuta
, parca la tine nu simt ca ai naste azi. Mai degraba miine. Totusi iaca galerie!

Pe toate celelalte fete va pupicesc!

Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Felicitari,Anda,pentru bebel,abia asteptam detalii...pana la urma cum ai nascut,asha cum a zis Dr.B??Cu Ospenul ala a iesit bine??

Fetelor,eu sunt verde-galben de la starea zombie,ne-a tinut Stefanel in sah si pe mine,si pe sot,de la 2 noaptea,mai sugea niste tztizi,iar il puneam in patut,iar se maraia,si tot asha...acum mi-a trecut intariturile alea pe san,au ramas sanii frumosi,moi,asta inseamna ca nu mai am lapte,sau e posibil sa am laptic si sa fie sanii asha de relaxati?

Lavi02,vroiam sa te-ntreb de unde ai luat tu cantar dintr-ala de sibiu,si cam cat costa,mi-ash lua si eu...

Ce faceti cu medicul pediatru,ce ma sfatuiti,acum,in plina epidemie de pojar,ca luni tre sa-l inscriem si-o sa vina asta acasa,si va dati seama,numai cu bbi vine in cintact...ce fac?

Nu stie nimeni nimik de pb.aia cu suflu sistolic la bebei?Nici mamicile mai cu experienta??Eu pe Net nu mai caut ca vad niste explic.horror,de fiecare data cand caut ceva!!!
Aaaaaaaaa,apropos,eu nu aveam nici o Brida Amniotica...era un uter septat,mi-a zis dr.dupa cezariana;vedeti,asha o sa fie si la Anda,sunt sigura,bebelu ei o sa fie f.sanatos.

Pupici,Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Andafelicitari mamico si refacere rapida!!! Te pupam si te asteptam printre noi sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu bb Nichita!! Sanatate multa si muuult laptic pentru bbic.

La noi totul e ok, mancam bine, dormim binisor...adica mai avem si reprize de nesomn intre mese dar...noaptea deja aven o sapt si ceva de cand dormin de la 12-1 pana pe la 5.30-6. Asa ca nu ma pot plange ca se poate si mai rau!!! Eu pt colici ii dau Sab Simplex inainte de fiecare masa si pana acum nu am avut probleme cu colicii. Daca plange si il iau in brate se linisteste instant asa ca .... colici nu sunt!! Sa speram ca nu vor fi nici de acum in colo!!!

Multa bafta si nastere usoara urmatoarelor viitoare mamici!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

ANDA FELICITARI! SA-TI TRAIASCA NICHITA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!! TIE REFARCERE RAPIDA SI MULT LAPTIC.
Te asteptam cu detalii/comentarii si lipsa de somn de rigoare :))

Noi azi am implinit o luna. Trece vremea fte rapid, parca ieri o tineam prima oara in brate pe Ana.

Am fost sa-i cumparam carusel din ala de pus deasupra patului. Nu am gasit la 2 magazine, asa ca am zis: hai sa vizitam si marele magazin chicco. Rezultatul: am iesit de acolo cu un carusel bestial, ale carui jucarii se pot desprinde si se poate juca cu ele pana la 2 ani, are si o casuta cu butoane cu 6 melodii (natura, animale, diverse) care si aia merge si mai incolo - de ea atarna partea cu jucarelele, scump ca naiba 1.900.000 dar a meritat SI un marsupiu ca era la oferta, misto e ca poti tine copilul si culcat in pozitia in care il tii in brate in mod normal. Stiu ca si asa a fost scump cu toata reducerea fuse 1.800.000, insa e fte solid, bine facut si extrem de practic, plangea fata si dupa ce am pus-o in pozitia culcata si am plimbat-o putin prin casa a adormit instant. Eu recomand marsupiul, caruselul a fost sa zicem categoria moft.
Noi avem rate la credit, la masina, enorm de multe cheltuieli si pt casa si pt firmele noastre si uite cum aberam.... dar ma bucur, consider achizitiile astea 2 fte reusite. Si sunt cadourile de toti Mosii din anul asta :))
Ne-om descurca noi cu toate cumva, sanatosi sa fim.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Felicitari, Anda!!!! Sa va traiasca Nichita sanatos si frumos si norocos si mincacios!
Sa va bucuratzi de el mereu!

Refacere rapida si numai bine!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Anda, sunt curioasa daca o sa-ti lasi toate grijile si panicile la spital, ar trebui de-acum sa explodeze optimismul la tine, lucrurile de care ti-a fost atata teama trebuie sa se termine de-acum.
Auzi cine-i da sfaturi, una extrem de emotionata ca i se apropie nasterea... No, ca iar ma gandesc acolo . Taniaaa, dar tu pe unde mai esti?

Ce se intampla? Atat de putine gravidute au apucat sa anunte ca merg sa nasca. Si Anda ne-a zis ca ne tine la curent si ieri dimineata cand a anuntat ca merge la culcare de fapt a plecat la spital. Si zicea ca a memorat in agenda telefonului numere sa ne tina la curent. Si pana n-ati fost gata (cu putine exceptii) n-am aflat nimic... Daca nu-mi raspunde nimeni poate apuc sa ma lamuresc in curand singura

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Intru si eu pe fuga fiindca am o tona de chestii de facut…aseara nu am apucat sa fac nimic din lucrarile ptr. firma , fata mea a fost iar activa asa ca am stat amindoua pina la ora 6 dimineata, cind a cazut frinta…iar eu sint zombie…si dupa-amiaza trebuie sa petrecaresc…am un chef!
Lordra, tu si Dariutza sinteti superbe!Seamana cu tine leit!
Ripley sa-ti traiasca Ana!
Nici nu semnal de la Anda? S-a suparat pe noi?
Alexandrina cred si eu ca dupa cite nasteri ai "vazut" pe forum sa te apuce amocul si sa fi nerabdatoare…hai, la toate gravidutele capul sus, mai aveti putinel.Tania ma alatur si eu galeriei ptr. tine…deci bebitza pe maine??? sau poate chiar in noaptea aceasta!

Pupicei fete dragi!
Ina cea chioara de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare!

Anda
, yeahhhhhhh. bravooo, felicitari. Sa-ti traiasca Nichita.

Tania, hop-hop, vorba lui Monet. Baga si tu mare. Te asteptam cu vesti

Azi noapte am avut prima noapte extra-, para-, nemai-pomenita. Adica Smaranda a dormit....8 ore! Ce bine ar fi sa nu fie intimplare. Este posibil sa-i fi fost frig copilului pina acum. In patutul ala mare se cam pierde, asa ca bunicu' - sa nu-ti fie drag de bunicu' asta? - a facut-o sarmaluta in paturica ei preferata si a pus-o sa doarma in car seat. Asa ca a formit fata pina dimineata. Din pacate mami s-a culcat la 2 noaptea, asa ca a apucat doar 5 din cele 8 ore de vis.
Credeti ca se mai intimpla minuna diseara? Ei, as. Da' ce eu is om mare sau bebelica plingacica?

Intrebare despre tzitzi: un sin cred ca da mai mult lapte decit celalat. Ala care pare ca da mai mult lapte e cel cu care intotdeauna am simtit ca alaptarea merge ca unsa. La celalalt se simte mai aspru, parca ar fi alaptarea mai uscata. De altfel, la sinul cel lenes am si un sfirc mult mai mare si umflat pe care l-a ros ea cam nasol inca din prima zi. Acum sintul cel bogat da atita lapte, ca mereu da pe dinafara cind suge Smaranda. Poate pentru ca e sfircul mic si nu apuca ea cum trebuie??? Oricum eu incerc sa-i dau de la ambii sini la o alaptare ca sa-si ia egal.
Inca ceva: de vreo citeva zile am inceput sa-mi simt sinii grei si ma si dor citeodata. Mai ales cel care pare mai infundat. Ma paste vreo mastita?

Lordra , da' mai, lauda-te cu bb ca ai cu ce te lauda. E tare dulcica si frumoasa.
Ca si Ana a lui Ripley. Mama, cit e de draguta!

Sa ma laud si eu: am pus pozele de la studio in albumul nostru.

Pupici!

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Doamne, Bic, sunt super pozele! Smaranda zici ca e un ingeras!
Chiar ca merita sa faci astfel de poze!
Bine, toti bebelacii din albumul nostru sunt minunati (Dariutza, Ana, Rachel, Sarah, Maya ... si baieteii toti Stefan, Kriszian, Andrei ... ) nu mai enumar! Ce sa mai incoace si-n colo toti
Abia astept sa-l cunosc si eu pe bebelacul meu!

Pupici si noapte buna!

Camelia 37+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poz(n)e:

http://photos.yahoo.com/camelia_marica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

anda-felicitari. vezi ca totul e bine cand se termina cu bine!!!sa-ti traiasca...

tania-pai cel mai bine te duci la spital. eu m-am dus la a doua sarcina -ca o floare- si n-au ras de mine, ca eu chiar nu am habar cum e cand ti se rupe apa de la sine, ca pana acu mi-au rupt-o in timpul travaliului...

lorda-vindecare usoara. uite ca eu uitai ce nasol e sa fi cusut acolo...
ripley-felicitari pt. achizitii...

si noi am fost pt. Craciun si am luat pentru Liam un gym care se transforma cu varsta -devine masuta in final.si o jucarie de la Lamaze-Lia a avut una si a fost preferata ei de la 4 luni pana pe la 8-9...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! être l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput