Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
camelia_daniela spune:
CaURAAAAAA! FELICITARI ANDA! Sa dea Dumnezeu sa ai un bb sanatos si mancacios!
Imi pare rau ca ai suferit atat, bine insa ca bb este OK!
Tinem pumnii acum pentru cele care urmeaza ... inaintea mea ... Tania, Meems si daca o mai fi cineva!
Camelia 37+
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
Poz(n)e:
http://photos.yahoo.com/camelia_marica
monet spune:
felicitari, anda!!!! sa-ti traiasca nichita sanatos si frumos si destept si norocos! vezi, am stiut io ca nasteai:)
tania, ala sigur ii lichid din sac. vine bebe!! bravo!
pupici tuturor bebicilor.
ps lavi02, iti eram datoare c-un raspuns. io-s din oradea, asa cum scrie si la semnatura:). las' ca 200 grame intr-o saptamina ii super. plus ca stii si tu ca n-o sa mai ia asa drastic de-aici incolo, se 'netezeste' curba luarii in greutate. hai, nu te mai stresa, ca vine lap-lap, nici o problema!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
lavi02 spune:
Tania, pisicii lui de ovul! Zeama lasata de ovulul de Betadine din cate imi amintesc (dar nu bag mana in foc ca sunt vreo 2 ani de atunci) era GALBENA si avea si un MIROS DE MEDICAMENT.
Eu zic ca sunt sanse mari sa fie lichid. La fel ca si Leea, urmareste ce se intampla peste zi. Daca e lichid, du-te la spital.Nu in graba mare, parca dau turcii, dar totusi du-te cat de cat repede.
Tin sa atrag atentia gravidutelor ca estimare ecografica a greutatii a cam luat-o pe aratura si la Anda. Estimat de Iosup la 3700, iesit la 3300. Din cate am vazut noi, e ba cu minuis, ba cu plus.
Va pup, Lavi02
lavi02 spune:
monet chioara-s ca n-am vazut Oradea!
Multumesc frumos pt incurajarea de lap-lap!
Am uitat galeria pentru Taniuta mea draga - tocmai pentru ea!
Curaj Tania! Sa nasti usor si repejor un bebe sanatos. Ca sigur va fi voinicel, doar e neam de oier din Marginimea Sibiului!
lordra spune:
Anda, asha-mi placi, femeie: nascuta si cu bebe-n bratze . Brava la tine! Acu', ca tot ai experimentat durerile nashterii, te potzi lauda ca limita ta de suportabilitate atinge cote inalte. Te-asteptam cu noi plangeri, de data asta legate de nesomn, greutate/caca/papa bebe si alte d-astea mameshti.
Pup u si sa te refaci cat mai repede
Mie mi-a cazut nodul atzei aleia resorbabile, cica, si am ramas cu o ditai gauroaica in tzesut. Se pare ca io intru in cele 1% femei care resping aceasta atza (extrem de proasta, dupa spusele lui Tutunaru) inante ca aceasta sa-si fi finalizat treaba. Noroc cu tinctura de galbenele, propolisul si ceaiul de pelin....a inceput sa se refaca din interior spre afara, deci, sper ca in cateva zile sa creasca la loc carnea. Oricum, Tutunaru mi-a spus ca nu e vorba de cusut iar ci ca trebui sa am rabdare ca tzesutul sa se regenereze singur-singurel. Am, ce naiba sa fac. Oricum, pot sa stau destul de bine pe scaun, deci sunt pe cale de vindecare totala.
lavi02 spune:
Cristina chiar ca am imbarligat-o cand ii redau cei din spital libertatea de miscare si actiune Andei!
Lordra daca te simti bine cu taietura chiar e de bine, inseamna ca esti pe cale de vindecare. O sa arate mai bine dupa ceva timp.
tania-z spune:
Multumesc mult de raspunsuri, fetelor!
Deocamdata nu am noutati, nici un firisor nou, desi ma tot verific .... Inca nu am sunat dr., m-am apucat, in schimb, sa-mi pregatesc lucrurile.
Nu am nici o contactie, nici un semn, nimic altceva. Mi se pare ca - daca m-as duce acum la spital - prea as aparea ca o floare zambitoare si ma gandesc sa mai astept, macar a doua tura de lichid, daca lichid a fost...
Multumesc pentru galerie!!!
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 39+
Varsta BB Stefan
Poze
ilenutza spune:
Neata!Am intrat si eu pentru ca eram curioasa sa vad ce mai face Anda!
FELICITARI SI RECUPERARE USOARA!
Abia asteptam amanunte!
Lavi,ai inteles bine: nu ma grabesc sa nasc!Nu de alta dar cand o sa mai am eu timp sa vad atatea filme!.Singura grija ar fi ca eu am rezistenta de cordon si la ultima eco imi crescusera indicii si sper sa nu se agraveze situatia cu cat tin mai mult sarcina!
Si chiar ca sunt prima sub linie!Felicia a nascut de mult, acum si Anda![red] Cine mai e interesat?Cedez locul pro bono!
Ilenutza, 39 +, inca
lordra spune:
Bai, lamuriti-ma si pe mine cum e cu calciul ala gluconic. Numai Noki mi-a raspuns pana acum. Voua nu v-a prescris nimeni asha ceva?
Tania, fa ca mine. Te duci la spital, chiar ca o floare fiind. Daca e totul ok, te trimit acasa. Daca nu, te opresc. Io in dimineatza zilei in care am nascut m-am dus tot ca o floare, cu contractii foarte usoare. Moasa a ras de mine cand am intrebat-o daca nasc in ziua respectiva si m-a trimis acasa. Seara m-am reintors la spital fara dop si cu contractii cat se poate de serioase, o data la 5 min. Pana dimineatza am si nascut, deci, nu stii niciodata cum evolueaza lucrurile. Mai bine sa fii tu sigura ca totul e ok decat sa astepti sa se intample cine stie ce si sa ratezi momente importante.
Hai te pup si nashtere usoara, cand o fi sa fie.
fee spune:
FELICITARI ANDA !!!!!
BEBE SANATOS SI MANCACIOS !!!
Refacere rapida si mult laptic !!!
monica si daniel (o luna si 6 zile)