Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ina bun sfatul cu tinutul in brate inca 10 minute! Il aplic si eu dar cateodata se prelungeste "rasfatul" pana la jumatate de ora!
Rachel suge 70 ml in 40 de minute? Esti norocoasa, a mea suge 30 ml in 30 minute (un ml pe minut) si asta in caz ca e treaza si infometata.
Mai am rabdare, am inteles ca trebuie sa mai prinda forta.
Vreau si eu un consultant in lactatie!
andutzy super ideea cu botezul de revelion. Dc Ilinca nu era prea micutza, o preluam si noi.

Intrebare: ce se intampla la controlul de 6 saptamani, in general? In afara verificarii uterului si epiziotomiei, mai trebuie sa fac analize sau altceva?

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Noki ce are vaccinul cumparat in plus fata de cel de la stat? Anti hemophilus influentae? (Act Hib parca ii spune) Eu i l-am facut Silviei mai tarziu, pe la 2 ani. Daca il faci atunci e suficienta o singura doza. Si cum pana atunci nu prea intra in colectivitate.. dpdv al meu e OK. Eu cred ca il fac pe cel de la stat.

Dienuta cantar de Balanta Sibiu am si eu si e f bun. Nu gasesti sa imprumuti de la cineva? Al meu "a mai crescut" doi bebici in afara de ai mei.

Simina adica s-o tin pe Nati la 5m de sora-sa care merge la gradi? Ca tot ei, dpdv psihologic te sfatuiesc ca e cazul sa apropii copiii unul de altul. Ceea ce e si normal. Si la fel de anormal mi s-ar parea sa tin copilul mare de aproape 4 ani acasa. Zilele lungi cat a fost greva in invatamant mai sa explodeze: ii era tare dor de colegii de gradinita - acolo are cu cine se juca, prieteni de varsta lor. Plus micile activitati pe care le fac.

Oare ce mai face Anda????

Cristina ca bine zici: "kk e tot lichid cu brobonite, si pediatrul a zis ca e ok, sa stau linistita. iar cu gramele nu ma vreau sa ma gandesc, il las pe dr s-o cantareasca si nu sa ma stresez, ca iar bag supliment ca la andrei si ratez alaptatul din pricina cantarului." Eu cred ca noi, mamicile "de-a doua" suntem mai relaxate si vedem mai bine padurea de copaci: e mult mai important sa beneficieze de laptele nostru pt cat mai mult timp decat sa creasca nu stiu cat - oricum recupereaza dupa ce incep diversificarea.

Mie imi place la tine ca ai mult simt practic si nu esti prea panicoasa.

Va pe toate. Eu cred ca declansez baita Nataliei ca deja nu se mai poate cu urlatul.

Lavi02

Si eu ii tin impreuna pe pitici, chiar daca Deiu mere la preschool si chiar tuseste putin zilele astea. Ii dau siropel de Tylenol sau Advil si cam atit.
Dar eu nu stiu cum e cu epidemia din Romania... De asta ziceam.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

A nascut Anda!!! Bb sanatos 3300g, 50cm. Felicitari!!!

Din pacate mi-a murit bateria la telef cand incercam sa-i raspund la SMS. Acu alaptez, nu pot sa merg dupa incarcator asa ca vi-l redau din memorie:

Travaliu de la 5 dimineata. Epidurala a avut-o doar de la 4 la 6 cm, timp de 5h. Probabil i-au scos-o pt ca nu inainta cu dilatatia. Din cate am inteles eu, la 22 a nascut. A cam chinuit-o Nichita.

Lasa Anda, important e ca bb e bine!

Imi inchipui cat ne-ai injurat pe cele care te-am incurajat cu nasterea.

Te trec in lista. Cum sa te trec, cu epidurala sau fara? Mai mult fara... Cand te intorci zici daca ceva nu e in regula cu listuta. OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

SMS-ul de la Anda: "Bebe sanatos, 3300, 50cm, travaliu de la 5 dim. La 22 seara, epidur. doar intre dilatatie 4 si 6(5h), p-urma am murit de mai multe ori. Ingrozitor. Epiziot."

Draga de tine, Anda!
Nu-ti trimit SMS de felicitare pana dimineata, poate dormi la ora asta si poate ti-ai lasat telef. deschis. SMS-ul l-am primit la 1.47 dar doar la 4.30 m-am sculat sa alaptez si l-am vazut.

Am avut eu bucuria sa o trec pe Anda in listuta.

Ilenuta cum te simti prima sub linie? Dar parca la tine UM-ul nu era el f f sigur, asa ca e "cam pe acuma". Succes!

Celelate gravidute - nasteri usoare!
Ma culc. Va pup.
Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

URA!!!!

Sa-ti traiasca sanatos, sa-ti aduca bucurii si sa-ti umple viata!!!!

Eu am fost ocupata pana peste cap toata ziulica dar am verificat din ora in ora sa vad daca a nacut Anda...am stat cu sufletul la gura.
Acum este aproape 11 pm si cred ca o sa petrec cateva ore sa mai lucrez la firma, profit de faptul ca doarme buburuzica mica...

Lavi02 multumim ca ne-ai tinut la curent cu noutatile!

Anda, vezi sa nu uiti de deal-ul nostru ...cu incuscreala!
Refacere rapida si sa vii cat mai repede acasa sa ne povestesti cum a fost.

Pupicei multi,
Ina si Rachel Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Felicitari, Anda!! Vezi ca pana la urma te-a ajutat uleiul de ricin Te asteptam inapoi printre noi. Sa-ti traiasca Nichita!

Meems 38s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, felicitari!!!
io nu zic de cat ca o sa uiti durerile...

lavi, las cat ne punea anda sa comparam cu ceva, cred ca vine ea cu un ciocan si ne pocneste peste degete... si ne arata comparativ cat de rau a fost. ca banuiesc ... prins degetele la usa e floare la ureche.

of, de-aia e mai bine sa nu te gandesti, ca de ce ti-e frica nu scapi. a se vedea si anestezistul lordrei... si anda cu durerile.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ANDA felicitari !!! si refacere cat mai rapida!

Fetelor eu am o intrebare, poata ma lamureste cineva: ieri, toata ziua, am avut de mai multe ori senzatia de umezeala pe tamponul zilnic, dar nu am putut vedea nimic pe el. Azi dimineata, cand m-am trezit, aceiasi senzatie, dar pe pantalonii de pijama era o pata destul de mare, incolora si inodora intre picioara, ca si cand s-ar fi udat cu 1/4 cana de apa. Sa fii inceput sa pierd lichid? Sau sa fie de la ovulul ala cu Betadina, ca l-am luat pe al doilea aseara si am reusit sa-l introduc mai adnc, din pozitia "in picioare"? ce ziceti?

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 39+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

FELICITARILE CELE MAI CALDE ANDA.Daca zici ca a fost ingrozitor,asa trebuie sa fi fost,insa cind ti-ai strins puiul in brate sint sigura ca ai uitat toate baiurile. Sanatate si refacere rapida.
Tania ori de cite ori am folosit vreun ovul mi s-a intimplat ceea ce ai descris tu.Insa la virsta asta a sarcinii nu as sti sa iti zic daca nu e cumva vreo combinatie.Vezi daca se mai intimpla in cursul zilei.
38

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

anda ma bucur enorm ca ai scapat!!!
Imi pare rau pentru ca ai trecut printr-un asemenea calvar, dar lasa, a trecut, important acum este sa te refaci cat mai rapid.

Sa-ti traiasca bb si sa fiti sanatosi!

Tania mie atata lichid scurs nu-mi pare a fi decat ruperea membranelor. Mai bine consulti un doctor.

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput