Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
anamari spune:
Bic-wow-8 ore. eu nu ma astept la asa minune inainte de 4 luni.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
lavi02 spune:
Fetelor, am citit ce ati scris, am o gramada de raspunsuri pt voi dar acum trebuie sa ma culc ca sa fac lap-lap.
Azi am avut musafiri asa ca nu am apucat sa intru pe forum.
Eu i-am scris Taniei un SMS pe la 3 dupa amiaza in care o intrebam ce face - nu mi-a raspuns. Intotdeauna cand ii mai trimiteam SMS-uri imi raspundea. Asa ca eu cred ca s-a internat in spital. E data disparuta, ca si Anda ieri.
Daca primesc vreun SMS peste noapte de la ea cu VESTI MARI, intru si va anunt, ca tot ma mai scol sa alaptez. Daca nu avem nici o veste pana maine, o sun maine pe zi sa vad ce mai face. La ora asta e prea tarziu, poate nu s-a internat, e acasa si doarme.
Alexandrina cand am nascut eu am trimis un SMS catre Tania la 4 jumate dimineata cand eram pe masina, in drum spre spital. Dar nu stiu ce oi fi butonat acolo, in emotiile alea, ca nu a ajuns. Apoi v-a dat sotul meu acel mesaj misterios cand ati crezut ca sunt eu. Dar sa stii ca n-am anuntat pe nimeni altcineva: pe parinti i-am sunat DUPA NASTERE, DUPA CE AM AJUNS IN SALON. Am nascut la 10.15, i-am sunat pe la 14, cam asa. De taica-meu am dat doar pe seara si nu aflase. Zice: "uite eu, batran tampit, umblu brambura toata ziua si fiica-mea naste". sa stii ca in clipele alea grija cea mai mica e sa-i anunti pe altii. Chiar preferi sa nu stie ca sa nu te bombardeze cu telefoane. Iar cei apropiati - ex parintii - mai bine sa nu se nelinisteasca si sa le faci la urma o surpriza placuta.
SMS-ul eu l-am dat din masina pt ca acasa m-am super-grabit sa plec la spital, aveam apa rupta, contractii la 10-13-15 minute (variau) si eram la a doua nastere.
Va pup. Noapte buna. Lavi02
anamari spune:
tania-asteptam vesti mari...
uite, eu am postat ca merg la spital-dar eram sigura ca-i din nou alarma falsa asa ca nu mi-am luat nici macar telefonul la mine...
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
zapacila spune:
Am nascut si eu un baietel pe data de 8 noimebrie. A avut la nastere 4225g, 54.5 cm si apgar 9 ( cezariana). Nasterea a fost oribila, am nascut baietelul la ora 11.24 si nu l-am vazut pana la 2.30. A fost cel mai frumos om pe care l-am vazut in viata mea. Nu imi venea sa cred ca minunatia asta mica a iesit din burta mea. Concluzia : fac copii frumosi
. Nici in momentul de fata nu m-a dezmeticit cu toate ca acum avem colici![]()
Exist vreun topic cu bebelusi de noiembrie 2005??? Daca da pe unde e ca eu nu il gasesc.
anamari spune:
felicitari zapacila...
noi suntem si bebelusii de noiembrie 2005, dar ne mutam la beblusi doar dupa ce nasc toate mamicile....
poze de copii cuminti
alexandrina spune:
Hai sa va zic un banc asa de cucurigu...
Am visat ca a ajuns subiectul la pagina unspe si m-am trezit sa verific ca si-asa nu dormeam prea adanc. ![]()
Dar uite ca de lucru este...
Multa bucurie sa-ti aduca flacaul, zapacila (mai ce nick).
Te rugam mai da-ne detalii, eu una m-am aiurit cand am vazut c-ai avut data probabila acum 3 sapatamani, asta cum vine?
Lavi 2, sa stii ca nici eu n-am de gand sa anunt familionul, ca-s in stare unii poate sa vina si la usa la sala de nasteri, sa se streseze pe-acolo, si unii dintre ei chiar n-am de gand sa fie anuntati chiar pana ies din spital pentru ca m-au "amenintat" ca vin in vizita acolo si eu n-am chef. Draga de mama a transpirat oleaca vineri... dimineata mi-am condus sotul pana la usa si pentru ca era inca intuneric afara am incuiat usa dupa el si cand s-a trezit mama si a dat sa iasa in curte si a vazut ca e usa incuiata (cum nu e deobicei) s-a gandit ca noi am plecat la spital si ei nu i-am zis chiar nimic. Vreo ora pana a auzit ca butonez la computer deja formula rugaciuni pentru nasterea mea. Draguta ...
Dar voua un mesaj c-am plecat sa nasc tot o sa va dau, doar intrebam ce se intampla, oare chiar asa de solicitant e travaliul de o sa uit si asta? Eu de fapt am intrebat fetele care au zis zile intregi ca ne anunta si ne-au lasat asa de izbeliste. Tu erai in categoria exceptii la subiectul asta
.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Ina869 spune:
Bic, Ripley sa va traiasca mindrutele -frumoasele, sint dulci foc de tot! 
Taniutza, speram ca maine sa ne dai vestea ca esti cu bb-le in brate! 
Noapte bunicica,
Ina si frumoasa Rachel
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Bic
De altfel, la sinul cel lenes am si un sfirc mult mai mare si umflat pe care l-a ros ea cam nasol inca din prima zi.
Bic eu folosesc crema "Lansinoh" for breastfeeding mothers ( brand lanolin) si este foarte buna, iti dai pe sani si dupa aceea bb poate sa si suga. Efectul este foarte rapid, am avut cateva probleme cind Rachel a supt mai puternic si mi-a facut rani si la cateva ore dupa ce am folosit aceasta crema nu mai aveam nimic.
Ti-o recomand , eu am primit-o de la o prietena dar cred ca se gaseste pe la Wal-Mart sau farmacie fiindca am inteles ca este foarte solicitata de noile mamici.
Zapacila sa-ti traiasca sanatos baietelul, nu ne-ai spus numele?
Anamari cum te descurci cu Liam si Liutza...? ca Alex este maricel, cu el nu cred sa ai probleme...te intreb ca sa stiu daca mai trebuie sa aspir la un al doilea bb sau nu, ca mereu imi merg gindurile acolo - asta dupa ce George a insistat atita si m-a convins, ca trebuie sa fie doi ca sa se aiba unul pe celalalt, etc. ca eu nu prea mai vroiam din cauza varstei - si citeodata cred ca sint inconstienta...

Tre' sa fug fiindca plange buburuza...si de abia am schimbat-o, hranit-o, adormit-o...cred ca iar ma asteapta o noapte alba dar hei! m-am obisnuit deja...

Ina
dordia2000 spune:
Zapacila felicitari si sa fiti sanatosi!!!
Bic-ule si eu am problema asta dar eu mi-am creat-o singurica.
Un san(stangul)era mai tare decat celalalt si am pus baiatul mai mult la cel stang la fiecare supt. Adica am inceput suptul cu cel stang dupa care treceam si pe la cel drept. Asta cateva zile pana am observat ca nu se remediaza situatia si mi-am dat seama ca am stimulat lactatia la stangul in timp ce dreptul...ioc. Si pe mine ma dor sfarcurile de mor, ma mai dor si cand nu alaptez si chiar am niste senzatii de arsuri. Oare ce-o fi asta? Sper ca nu e nimic grav. Eu acuma incep alaptarea ce celalalt san ca sa stimulez si acolo lapticul. Dar alternez totusi cam de 2 ori incep cu dreptul si o data cu stangul! Nu stiu daca e bine dar...sper sa intre Lavi sa ma lumineze!!!Sau cine stie!!!
Bafta tuturor viitoarelor mamici si asteptam vesti!!!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000
lavi02 spune:
'neata fetele!
N-am primit nici o veste de la Tania. Eu presupun ca pur si simplu nu s-a intamplat nimic, ala nu era lichid.... desi...
Alexandrina tu chiar ai pus mult suflet in chestia asta cu forumul, chiar daca nu ai fost asa "vizibila", dar o buna perioada doar tu erai mamica noiembrie, mereu pe faza...
Dordia tu il dai pe bb pe gurita cu glicerina boraxata/cu Nistatin? Daca nu este posibil sa fi facut ambii o micoza tu pe sfarcuri, el pe gurita.
Eu intotdeauna incep alaptarea alternativ, ba de la unul ba de la altul. Asa am citit ca e cel mai bine ca sa se stimuleze egal.
Pe de alta parte mai exista cazuri in care unul e mai lenes, altul mai harnic...
Bic vezi sa nu faci mastita. Daca dupa supt mai ai "gogoloaie" pune-te si mulge-l. Daca ramane asa poti sa faci mastita, eu am avut data trecuta i nu mi-a placut ![]()
zapacila felicitari! Sa-ti traiasca!