Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ANDA, vreau si eu te rog site-ul ala cu nasteri. Stii adresa mea de mail. Merci .
JANINA, vad ca tu te simti bine. Iti doresc sa o tii tot asa!
DANA, eu Revelionul il fac acasa daca nu la spital. Si sincer prefer la spital daca nu nasc pana atunci, nu vreau sa stau cu morcovul si cu starile astea chiar pana la termen. Dupa 38 de saptamani cum am auzit ca este ok sper sa nasc.
MARAKI, nici eu nu mai fac nimic prin casa toata ziua. Doar mancare, dar am facut in week-end cat pentru toata saptamana. Sper sa am putere sa fac tot asa si week-end-ul asta. Ma gandeam sa-ti zic ca sigur iti gaseste Robert sorici daca zici ca merge undeva la tara. Nu trebuie sa cunoasca pe cineva acolo, cumpara de la un taran si-ti aduce.
CRISU, iti doresc sa treci de 37 de saptamani si apoi sa nasti. Uite IOANA a nascut la 37 si e totul ok. Incearca sa te relaxezi, daca dr. a zis ca o sa nasti usor stie el ce spune.
IRINA, BEE, voi cand mai mergeti la echo sa ne ziceti cat de grasunei sunt bebelinii vostri? Ca doar sunt cei mai mari!
Abia astept sa vina IOANA acasa sa ne povesteasca tot. Trebuie sa iasa din spital zilele astea.
Fug sa mai pap ceva.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Crisu pai ce sa iti zicem noi doar felicitari bine ca bebe e ok . Deci sa ne anunti cand te apuca.
Diana si Maraki voi ati schimbat si tarile si serialul ala tot l_ati gasit. Cred ca nu e tara unde sa nu fie transmis. Ai mei parinti sunt fani.
Nicole bafta la eco maine sa intri repede cu informatii.
Deea stai linistita si ai sa vezi ca trec saptamanile si bebe vine la anul nu acum ca stie ca trebuie sa stea la mamai acolo in burtica.
Crisu cum au zis si fetele nu are nici o treaba ca tu ai sanii cat prunele si noi cat pepenii din contra eu stiu multe mamici care cu sani mici au avut foarte mult lapte. Iar de crema am intrebat si eu aici pentru prevenire si s_au uitat ca vitelul la poarta noua ca ei nu au decat pentru ragade nu pentru prevenire.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

maraki, la servici vin mai mult in vizita si de aiai mai reusesc sa intru cate un pic pe net.
Da de luni nu cred ca mai vin deloc!!!
Mai stau si pe acasa ca imi ajunge; sa se mai descurce si fara mine.
Bee, nici n-ai idee cat ma chinuie arsurile; durerile de solduri si intre picioare sunt mai suportabile cat de cat, DA ARSURILE...!!!!!
Abia astept sa vina bebe si unul din motive (spre rusinea mea E CA SCAP DE ARSURI!!!!).
Durerile de solduri la mine apar numai dupa ce stau mai mult intinsa in pat si dau sa ma ridic........
E, mai avem putin...
Apropo: am ajuns la + 11 kg si cred ca mai iau vreo 3 pana la sfarsit
Deja sunt ca un butoias ca marea majoritate a kg. s-au pus pe burta....

Toanca si Matei Alexandru 34+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nicole, Garmastanul e super bun. Am auzit de la multa lume. Dar nici eu n-am auzit de desfundat canale. Iti pregateste sanii pt alaptat, previne ragadele. Eu l-am luat si-l folosesc de o saptamana (nu chiar zilnic), pt ca aveam areolele crapate deja. Si crede-ma ca dupa o aplicare deja se vedea efectul. Dar e foarte interesant, parca te ustura dupa ce-l aplici. Si eu am mai vazut un efect, care nu ma prea bucura: mi s-au aplatizat mameloanele. De unde erau bine mersi formate, acum sunt cam .......asa si asa.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Diana..uite acum ma duc sa pregatesc citeva caserole...sa-ti trimit......
Maraki...am crezut ca numai eu umblu cracanata prin casa...daca m-ati fi vazut azi cind am pus aspiratorul...eram bestiala..am ris de mine singurica..Mi-am zis....mamaaaa...eu,sprintara familiei..ce-am ajuns....Dar trec toate...O sa ne amintim cu placere de perioada asta....
Voi ati stiut ca madam Condoleeza Rice..are 50 de ani(sper ca i-am scris bine numele...)..Tocmai se vorbea la stiri de ea...si am ramas usrprinsa..nu-si arata virsta....Ce ti-e si cu negresele astea...
Tot noi..
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Crisu, din statisticile mele(na Monica ca m-am molipsit) am vazut ca tocmai fetele cu sanii mici au o productie de lapte de invidiat. Si tare bine te-a lamurit Adriana si frumos a spus-o.[floare]
In general primele doua saptamani dupa ce nastem sunt destul de dificile, laptele vine mai greu sau mai usor, bebelusii trag si nu trag, important e sa nu clacam si sa fim hotarate sa mergem cu alaptatul pana la capat si sa fim dispuse sa alaptam in primele zile chiar din ora in ora.
Deea, lasa ca o sa treci peste toate cand o sa te vezi cu bebe in brate.
Bee, sa speram ca sotul vine mai tarziu ca sa stai cat mai mult cu noi pe aici.
Maraki, eu am o sarcina fara probleme si dureri, dar aici m-ai prins. Si mie mi-e greu de fiecare data sa ma scol sa ma duc la bucatarie, mai ales cand e vorba si de aragaz, deja incep sa gafai.
Una peste alta, tare rau imi pare sa aud ca unele dintre voi va simtiti asa rau. Pupicei sa va treaca.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

BEE,IRINA...saru"mina ca ne tineti pumnii pentru miine....
Alina..te simti mai bine????
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara !
Vad ca ati mai scris cate ceva pe-aici!
N-am mai intrat ca prea m-ar fi tentat si nu mai faceam chiar nimic azi!
Dupa ce-au plecat musafirii abia am apucat sa mananc si m-am pus iar la hartoage, pana a inceput serialul. De cand s-a terminat am citit niste ziare si acum am citit si ce-ati scris.
Nici acum nu am timp sa va scriu la fiecare ca vorba DIANEI vine sotul si mananca...forum !
Doar pe JANINA vreau s-o "dezamagesc" putin mai devreme si sa-i spun ca mi-au trecut arsurile si-am mai bagat niste felioace de paine cu salata de vinete si azi... Arsurile erau sigur de la sucul ala de coacaze! Si le-am rezolvat azi cu o banana si 2 cani de lapte!
A cumparat ieri sotul niste chiftele (de parca n-aveam carne macinata in congelator...) i-au mirosit prea bine probabil si acum ma duc sa fac langa ele niste sos de marar , un pic de mazare ...eventual si niste cartofi prajiti.
S-ar putea sa plecam dupa aia pana la BILLA dupa ceva alimente ca in week-end o fi prapad pe-acolo si abia ma tin pe picioare, na-m chef sa stau la cozi!
Daca mai apuc, mai intru si inainte de ...schimbul 2!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sa aveti o seara placuta fetelor.
Va pupic pe toate

Toanca si Matei Alexandru 34+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Aoleuuu Alina, iar ai amintit de sorici. Citisem eu acum cateva zile ce ii spuneai lui Maraki, dar uitasem. Trebuie sa ii zic si eu mamei sa imi aduca cand vine la mine. Deja imi ploua in gura. Dar eu o sa il mananc crud, nu stric eu bunatate de sorici sa il pun pe plita.
Toanca, sa intelegem ca de luni nu mai apari pe forum?
Nicoleta, eu intoteauna ma minunez de negrotei cand isi spun varsta. Parca nu imbatranesc asa repede ca noi.
Tinem si noi pumnii pentru maine la eco. Te asteptam numai cu vesti bune.
Astery tu ce mai faci? Ce iti mai face piciorul?

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput