Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Pai se pare ca de unde acum 3 saptamani colul era foarte scurtat, acum este aproape sters...si daca nu nasc in maxim 2 saptamani, voi naste cu siguranata pana de Revelion.
M-am bucurat ca m-a linistit dl doctor...ca voi naste usor. Bebelina este asezata cum trebuie,cu capul in jos, spatele in partea stanga si piciorusele in dreapta. Se pare ca aceasta este pozitia ideala.
Alte amanunte nici eu nu stiu sa va dau. Nu stiu cum de si-a dat seama ca voi naste usor, cum e treaba asta ca e colul aproape sters...

Crisu 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Diana daca e de la bautura atunci asta e cauza look-ului!!!
Nicole bafta maine la ecoAi atins 100 mesaje si ai primit steluta
Fetelor sant o puturoasa, nu am facut nimic pana la ora astaNici de varza nu m-am apucat

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Maraki..eu am si tras o portie de varza.....Iti trimit si tie?Ca sa nu te mai muncesti?
Crisu..ma bucur ca medicul te-a linistit...stiu ei mai bine cum e cu nascutul usor....
Ma uitam acum la listuta cu bagajul de spital..si citeam ca e bine ca din luna a 8-a sa ungem sinii cu Garmastan...pentru desfundarea canalelor...Asa o fi?Sa ma apuc si eu de masaj.....
Dana(March)..unde ai disparut????
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bee, aici sunt . Imi e din ce in ce mai greu sa va scriu. Pana ajung sa citesc toate paginile cu care raman in urma, deja expira subiectul, si nu mai imi ramane decat sa bifez, vorba ta cate o plangere. Si asa m-am saturat sa ma plaaaaaaang. Nu stiu ce mi-e mai greu: sa ma doara toate cele, sa le rabd ori sa ma plang de ele. Parca ma si vad ca o baba pe patul de moarte cand incep sa insir toate cele ce nu imi priesc. Acum, citindu-va pe voi, am gasit un motiv de bucurie. Eu nu am probleme cu evacuarea In rest, absolut toate le am, nici nu mai are rost sa le mentionez. Eu ma enervez rau la cat sunt de "ipotenta". Sa nu pot eu sa fac mai nimic??? Nici sosetele nu pot sa mi le trag in picioare .

Cat priveste "luatul inainte" la nastere, eu tare n-as vrea, dar nu cred ca e dupa mine. Cert este ca burtoiul e jos deja. Simt ca respir mai usor, si multi mi-au zis care m-au vazut ca a coborat. Ceea ce nu e deloc imbucurator, pt ca am inteles ca asta se intampla la 2-3 saptamani inainte de nastere. Si mie mi-a coborat de ceva timp. Nu stiu ce sa mai cred. Asa...si durerile intre picioare s-au accentuat bine de tot. Daca pana acum erau numai in pat cand ma intorceam de pe o parte pe alta, acu le am la fiecare pas. De mers pe jos, nicigand sa merg. Gafai deja la 3 min de stat in picioare. Si am numai 31 de saptamani. Nu am imbatranit cam repede? Cert este ca nu mai am rabdare, dar nici bb prematur nu vreau. Plus ca eu vreau varsatoare, asa cum ii e DPN-ul, deci sa faca bine sa vina cel mai devreme pe 21 ian. Eu mai rabd o luna jumate. Sper ca si ea.

, Deea 31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Eu nu m-am uns cu nimic...
Sper sa nu fie probleme. Oricum nici lapte nu stiu daca voi avea...am sanii micuti. Ce-o fi o fi!
Deja parca nu mai am rabdare, am intrat in sevraj.

Crisu 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

HAi ca va tin eu de urat fetelor, momentan pana vine sotul.
Maraki, tocmai voiam sa te felicit pt harnicie (stiu ca aveai planuri mari pe ziua de azi), dar .......
Nicole, bafta maine la monitorizare.
Anda,, contractiile nedureroase din ultimul trimestru pregatesc uterul pentru nastere, inclusiv prin scurtarea colului! Nu cred ca e o solutie sa ajungi la 38+ cu colul lung si rigid. Uite la Crisu, cum o sa ne-o ia inaintea tuturor cu colul scurt mai intai, iar acum "sters".

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Lasa Deea, ca la primipare burta coboara si cu o luna inainte! Plus ca eu ma gandesc daca tu nu esti cumva unul din acele rare cazuri de femei cu menstruatie peste sarcina, ca prea pari "inaintata" si bebitza grabita. Si daca tu zici ca mai rezisti o luna jumate in conditiile astea, esti o eroina! Fata sa mai aiba rabdare si v-ati scos.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Crisu23: nu iti fa ganduri negre legat de laptic, nu exista o corelatie directa intre dimensiunea sanilor si cantitatea de lapte . Poti foarte bine sa ai laptic cat ii trebuie bebicului, fara sa ai sani mari. Am citit pe undeva ca responsabila e o glanda care are cam la toate femeile aceeasi dimensiune, restul sanului e tesut adipos, grasime, etc (ikkkkkk )

Iar cantitatea de laptic depinde de multi factori, printre care esentiali sunt:
- bebitzul - el stimuleaza lactatia, care merge pe principiul cerere si oferta,
- alimentatia mamei - faimosul ceai de anason+chimen+fenicul, plus muuuulte lichide,
- si nu in ultimul rand multa odihna, liniste, calm la mamica

Adriana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Nicoleta, sa-ti fie de bine. Dar daca tot trimiti o portie la Maraki, trimite si la mine una.Nu de alta, dar si eu am fost puturoasa si in afar de spalat niste vase, care e drept parca nu se mai terminau, n-am facut nimic.Adica, am scos vinetele de la congelator si asta se pune ca e munca grea.
Iar de crema cred ca te poate lumina Maraki. Nu stiu daca e si pentru desfundarea canalelor si doar, cica, iti pregateste sanii sa nu faci ragade cand incepe bebe sa suga. Dar eu m-as mira sa fie asa. Cunosc persoane cremuite si rascremuite si tot au avut ragade.
Crisu, pai sa fie intr-un ceas bun si daca doctorul ti-a zis ca vei naste usor trebuie sa ai incredere in el.
Maraki, nu te amagi ca nu te-ai apucat de varza, vorba lui barbate-miu "mancam forum pe ziua de azi".

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee sa inteleg ca si la mine a inceput sa se scurteze colul ? Abea astept marti sa aflu noutati de la dr. Deea stai linistita ca eu ma simt asa ca tine de cateva luniMai ai pana la DPN,macar cele 38 sapt. sa le implinesti si dupa aceea no problem Nicole hai ca mi-ai facut pofta de varza, o fac sigur in seara asta Mie imi este foarte greu si cand ma ridic sa ma duc pe la bucatarie, ma apasa rau de tot bebelinul, imi vine sa merg cracanata

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput