Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hai Nicole ca de cand e serialul astaaaaa....au avut loc schimbari in viata mea cu gramada!!! Am fost parasita, m-am logodit, am parasit eu la randul meu ( asta dupa ani ) m-am logodit iar, m-am casatorit, vine bebelinul...Cred ca ajung copiii nostri la scoala si tot nu se mai termina Tanar si nelinistitUnele dintre voi erati in scoala generala cand a inceput
Denisa distractie placuta la baby_shower
Alina imi pare rau ca te simti asa,esti pe ultima suta de metri, nu mai ai mult si scapi de starile astea

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Pai Nicoleta fetele se trezesc numai noaptea, ca vampirii, ziua stau ascunse.
Maraki si cand te gandesti ca a inceput serialul asta prin 1970!! La noi se difuzeaza de vreo 10 ani doar...

Hai fetelor treziti-va!

J 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Salutare la burticutze!
Iaca am sosit si eu de la doctor. Totul se prezinta bine iar in maxim 2 saptamani voi naste... M-au cuprins niste emotii de nu le pot descrie.

Crisu 35

Mergi la inceput

Janine adica eu aveam 1 an cand a inceput?Nu stiam Dar prea se lungesc, oare cine are rabdare sa urmareasca un serial atat de multi ani?
Crisu da-ne amanunte mai multe, de ce maxim 2 sapt. ca vad ca esti in 35 sapt.?! Ce semne ai ? Stai linistita, nu te gandi prea mult la nastere, oricum trebuie sa se intample si sa trecem toate prin astaMie nu imi este frica!

33+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna burticutze.
Abia am terminat de scris un mesaj lung si l-am trimis fara sa fiu logata. Imi vine sa urlu.
Am sa reiau ce am scris.

O jumate de ora sau mai bine am stat sa va citesc. Fetele de la schimbul 2 sunteti de coma. Tare m-a distrat cand v-am citit si am sa ma repet sa va spun ca imi pare tare rau ca eu nu apuc sa scriu cand voi sunteti pe baricade.
Ursoaica, de cosmarul sotului tau am ras cel mai tare. Stiu ca pentru tine nu a fost funy, dar ai povestit asa frumos incat era imposibil sa nu razi.
Irina, nici cu tine nu mi-e rusine. Am ras la faza cu tensiometrul si gandindu-ma mai bine cred ca si lui taica-miu i-ar trebui unul cum are Ana.
Cata, vad ca te-au luminat fetele cu bouncer-ul. Eu aici nu prea am vazut sa se lase in pozitie orizontala, dar e drept ca nu le-am studiat foarte atent. Dar niste mamici mi-au zis ca se folosesc de la doua, trei luni in sus. Tot mamicile astea mi-au zis ca mai practice si le poti folosi mai mult timp sunt swing-urile (cred ca leagane se zice in Ro). Iar preturile difera de la firma la firma. Dar nu cred ca se merita sa il iei pe cel mai scump numai ca e de firma. Bafta sa gasesti ce iti doresti.
Dana, chiar asa rau arata Enescu? Auzisem si eu cate ceva dar parca nu imi venea sa cred, mai ales ca se casatorise cu o profa de fizica tare draguta si draga mie(am avut-o profa in ultimii doi ani de liceu).
Pisoi tu de unde il cunosti pe nenea Enescu? Ai legaturi cu Buzaul sau ai fost in lotul olimpic?
Monica, mi-ai facut o pofta cu vinetele incant mi-am scos un pachet de la congelator. Abia astept sa le fac cu ceapa si putina maioneza.
Denisa, nu te agita prea tare cu jobul ca doar esti in concediu. Si sa ne povestesti cum a fost la baby-shower.
Nu mai stiu cine a scris si ce a scris asa ca va pupacesc pe toate.
Mai revin.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Diana si restul fetelor din Buzau: de ce va mira ca a ajuns bietul profesor sa arate rau? Nu stiti saracia si lipsurile oamenilor din Ro? Saracii profesori nu le mai ramane decat demnitatea
Si pe mine m-a distrat Irina la faza cu tensiometrul

33+

Monica

Mergi la inceput

JG si cand te gandesti ca inca se mai filmeaza...
Crisu, ma bucur sa aud ca bebe e bine. Dar de ce in doua saptamani nasti? Nu e prea repede? Si e normal sa te cuprinda emotiile, dar sa nu fie prea mari.
Maraki, maica-mea are rabdare sa se uite la fiecare episod.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Maraki, ma mir si nu pot sa cred ca un om asa sexy, frumos si foarte destept ar putea sa arate asa rau. Mai ales ca se zice ca barbatii pe la 50 de ani arata cel mai bine.Dar probabil a ajuns asa din cauza. E adevarat ca asta ar fi cauza, Dana?

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Janina..cred ca ai dreptate...noaptea e mai animata atmosfera...
Maraki..asa e..e de cind era bunica fata..si nu sa mai termina filmul asta...
Crisu...vrem amanunte.....
Moni..nu ti-au plecat musafirii????
Mai, fetelor..am si eu stare de bine odata...si chef de vorba..si voi somati?????
Seara..mi-am propus de o mie de ori...sa incerc sa stau si eu in schimbul doi..dar..la mine..cum se face ora 10...pic rupta...chiar daca ma trezesc dupa pe la 3..sa mergem la baie...ne mai uitam la tv..pina pe la 4,30-5..cind mai facem un pipilik..si apoi ..as dormi cu spume..dar pleaca tati...la serviciu..si trebuie sa fiu o sotie draguta....iar dupa ce pleaca el..nu-mi place sa dorm singurica in ditamai patul...si o frec prin casa..pina pe la prinz...Asa se scurg zilele noastre..cind nu mergem dimineata la monitorizri...Ca miine,de exemplu...Miine ma duc sa o vad pe bebelina.....
Tot noi...
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Acum vad...am primit si eu o steluta!!!!!!!Intru si eu in rindul lumii...ce mai....
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput