Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Am citit ca toate va plangeti de tot felul de dureri, acum e randul meu. Mi-a fost tare rau aseara, de fapt toata noaptea am gemut in continuu. Am avut greturi, arsuri foarte nasoale la stomac si m-au durut spatele si picioarele destul de nasol. Ca si BEE, pe spate nu dorm ca am inteles ca nu e bine, pe dreapta nu-i place deloc lui Ayan sa dorm, cred ca-l inghesui, deci numai pe stanga dorm cam toata noaptea. Si m-am trezit si eu cu dureri de solduri, CATA, cred ca din cauza ca am dormit in aceeasi pozitie. Abia astept sa nasc, intr-un cuvant! Dar totusi sper sa nu se intample pana pe 19 Decembrie, ca nu e dr. in tara!
Maine seara e petrecerea la Gabi la servici si daca ma simt tot asa nu mergem. Nu ma simt in stare sa stau mai multe ore pe scaun, ma doare spatele si dupa jumatate de ora de stat pe scaun la computer.
Fug sa pap ceva.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata am revent pentru ca am adormit iar de la 10.30 la 12.00. Dar tot e bine ca ieri am fost cam obosita. Cred ca azi am sa merg sa ma plimb un pic poate nnu mai sunt umflate gleznele ca parca si mainile sunt umflate.
Nici aici nu e varza murata decat la turci dar tot asa e groasa insa au o specialitate cu varza acrita care e super buna da cine isi bate capul sa mearaga sa ia?
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute
Ce ne-am mai intins aseara la vorba, fetele din schimbul doi!
Moni, da, ai dreptate, ar fi tare combinatia sotul Ursulicai cu motanul meu! Care tipa mai tare! Cred ca s-ar speria unul de altul.
Irina, te inteleg cu matzele, sunt multe insterice, e chestie de educatie, cum le educi asa le ai, serios. Trebuiesc crescute cu calm si daca au tendinte violente, sa le dai cate una peste bot. Ale mele sunt super blande, pe mine nu m-au zgariat si nici nu m-au muscat vreodata. La fel si cu alte persoane, sunt foarte prietenoase. Iar daca ai una blanda si iti iei altele micute, matza blanda le va invata sa fie la fel.
Florinini, Oscar ragea ca voia sa ma culc, asa face daca ma simte obosita, cu bebeii e antrenat, pe nepotica mea o pazeste in somn si daca se trezeste vine mieunand sa ne anunte ca s-a trezit copilul. E tare iubitor cu copiii, e testat pe nepotii mei. Nu e deloc agresiv, manca-l-ar mama de cotoi!
Dana, si eu il stiu pe Enescu, proful ala sexy de matematica! Asa de naspa arata acu'? Ma si ce frumos era!
Cata, colul ala se micsoreaza si de la contractii de alea nedureroase?
Dana, noi de Revelion stam acasa ca doi porumbei ca daca eu trebuie sa nasc pe 7 ianuarie mi-e sa nu vina bebele mai repede, asa ca o sa stam ca doi mosi in casa, poate iesim putin si in oras, mai vedem
Fetele, am un link cu filmulete despre nastere, care il vrea sa imi zica. Nu sunt asa de horror ca pozele alea mai vechi.
Ana din Franta, esti tare ca ti-ai dat ZD, si eu vreau sa il dau, dar nu acum, mai incolo, ca acum nu ma simt in stare, sunt varza cu creierii, in mod normal ar trebui sa mai fac un curs pana sa ajung la ZD primul nivel. Am zis ca il dau cand o avea bebe cateva luni, ma mai pregatesc si eu intre timp. Pai e buna ideea cu schimbul de impresii, o sa te intreb, negresit, ce si cum. Merci frumos
Ana_M, pai da, motanul meu si-o fi zis ca daca tata meu e la Buzau trebuie sa ii tina cineva locul si si-a luat rolul in serios!
Alina, nasoala faza cu soldurile, pe mine nu ma dor inca dar pe mine ma doare picioarul stang, cred ca apasa bebe pe vreun nerv. Uite un pupic sa iti treaca
Pup toate fetele sa ne treaca durerile, ca nici nu mai stiu care are dureri si care nu
Cata, ai grija cu chestia aia gelatinoasa, vezi ce spune T, tinem pumnii sa nu nasti inca!
Ursulica, ce fac matzele, da-le un pupic de la mine.
Bee, pupa si tu matzele alor tai!
Iar acum ma duc si eu sa imi pup matzele si sa ma apuc de invatat la germana, ca am test si nu stiu ce o sa fac! Si nu am nici un chef de invatat, ufff, grea viata!
Pupicei, burticute, ne auzim mai tarziu
Anda si bebe Mark 35+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Nicoleta, Maraki, mersi de idee. O sa fac asa. Apropo , Maraki, si aici varza e asa de tare ca nu poti sa o tai. O sa iau varza creata care e mai moale, caci cu cealalta poti sa-ti spargi capul.
Irina, si la voi sunt turci ? Care au magazine ? Aici nu sunt . Da las ca sunt marocani in schimb, da n-am intrat niciodata in magazinele lor.
March, daca ma pun sa dorm acum, mi-e frica ca la noapte nici atat nu mai dorm. Si am iar o durere de cap de vad stele verzi

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ana sunt magazine de turci in aproape fiecare oras unde gasesti vegeta, varza murata , branza feta, muraturi la borcane,tot felul de chestii de altfel care ne mai trebuie. Eu de cate ori m_am mutat si nu stiam unde sunt intrebam pe cinecare avea kebab ca aia stiu sigur. Daca nu aici se pare ca mai au sarbii sau croatii sau astia de neamul asta la magazine varza murata. dar lasa ca am sa o intreb pe matusa mea care sta aproape de Barcelona de unde au sau dc stie ceva de varza murata ca mie imposibil sa cred ca nu are ca aia e fanatica e fan bucatarie. Cum o prind pe net ii spun.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bee, scuze daca ti-am "lungit" termenul dar n-ar fi mai bine sa se nasca bebelina la 40 de saptamani? Sa nu intelegi ca dragul meu sotior nu ma alinta, ba daaaaa dar nu ma lasa sa o iau rara pe aratura cu lamentarile si panicile! In rest saracul doarme ca un pisic, de cate ori ma trezesc eu noaptea se trezeste si el si niciodata nu-mi refuza nimic
Pisoi spor la invatat germana si "pupat" pisicii.
Nicoleta ai terminat de dat cu aspiratorul?
Irina te-ai culcat din nou?

daniela 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Naziua burtici,
Vad ca ati fost destul de harnicutze-4 pagini..
Am venit si eu la munci, nu vreau sa ma mai vait ca am mai gasit inca nu stiu cate chestii de facut, dar asta e, cat pot face pina la 12.15 cand am lunch=ul si cu mini baby-shower, atata voi face si in rest sanatate pt baba- pt cam 10 zile.( mi s-a cam luat de re fa, rescaneaza aia, dar trimite-mi email cum sa scanez eu nu stiu ce docuemnt dc tu nue sti, si alte proiecte mari).
Maraki, Ana, Irina- spor la gatit si pofta buna!
Florinini-mersi ca mi-ai tinut locul si ati fost mortale..

Daniela- deci icna te rasfatza sotul, si la mine, doarme usor, si se sperie cand mai tip de la carcei, dar cu poftele nu 100% ca nu prea sta pe acasa saracul, de job-ul- ai redescoeprit cum e sa va "fugaritzi prin casa"
Aseara la curs a fost f. fain- am avut fun cu pozitiiel de tinut copilul la san, nu zic ca nu a fost educativ, ba din contra, dar tipa a stiut cum sa ne atraga atentia, si papusa e cea din pozele de simbata( primita de la Nasa) cand Dragos a trebuit sa ii puan pampers-ul..EU papusi nu am cumparat pt Emma si nici nu cumpar deocamdata ca stiu ca va primi jcuarii o multime, nu ma prea atrag nici pe mine, deci..
Monica70 ai- baut cafeaua?

Revin!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Anda eu vreau linkul cu nasteri ti_am trimit si mesaj pe messenger dar nu stiu dc l_ai vazut.
Denisa bafta la mini babyshower sa ne spui ce ti_a luta baba si sa pui poze sa vedem si noi.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- mersi
Am luat aparatul sa fac poze cu colegii, ca nu am mai deloc, dar baba azi lipseste,a sa ca ea nu mi-a laut oricum nimik si cred ca dc as fi primti ceva de la ea as fi returnat la magazin urgent
Cred ca restul fetelor sunt la somnul de frumusetze de dupa amiaza!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Mmmm..ce-i cu miscarea asta slabuta?De regula erati mi harnicute la scris,burticutelor!!!!
Eu am tras si un somnic...de o ora...dupa ce am terminat de dat cu aspiratorul..am papat ..si apoi am simtit brusc nevoia sa stau in pat putin..si am adormit...Nu dorm ziua prea mult..ca sa ma odihnesc seara....
Trag un ochi si la "Tinar si Nelinistit"...care nu se mai termina..Au turnat astia la serialul asta..o viata....Pe B1tv este reluare cu Nasul..unde este Luminita Anghel...S-a facut si ea actrita..mai nou....E o moda..sa-i vezi pe VIP-urile astea ..actrite(actori) peste noapte....
Ma duc sa paa un kiwi...as minca eva dulce..dar nu stiu ce...
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput