Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nicoleta ce ne-am potrivit la mancareSi eu fac varza calita astazi si aseara am facut ciorbita de purcelInca stau sa ma gandesc daca mananc din ea sau nu, mie frica sa nu ma simt rau
March furtuna de care spui tu va fi la tine peste cel putin 7 saptamani

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Maraki, tu din ce faci varza calita ? Cu varza dulce sau murata ? Se gaseste la voi varza murata ? Eu asa as manca si aici nu au.

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetele

nu apuc sa citesc ce ati scris, ma depaseste ritmul vostru . Apuc doar ultimele pagini sa le parcurg, mai ales ca am nebunie la birou, deh, ultima suta de metri...

Maraki: nu stiu cum e aici, dar inclin sa cred ca similar ca in RO. Ideea e ca unghiile trebuie sa fie vizibile, pentru ca daca se ajunge la anestezie, sunt un indicator foarte important pt anestezist (culoarea lor). Ma gandesc ca max lac incolor, dar cred ca mai bine nimic.

Ce stiu sigur e ca tot in cazul in care se ajunge la anestezie (acuma nu stiu daca la oricare, eu stiu de generala), nu ai voie sa porti absolut nici o bijuterie. Asa ca mai bine fara cand mergi la spital, decat sa nu mai stii cum sa dai mai repede lantisorul jos

Despre ce semilune pt san vorbiti?

O zi buna si va pup pe toate,

Adriana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Maraki adica atunci cand nasc? Sa dea Domnul! Si la mine este la fel la controlul lunar..mai putin ca nu mi-a luat urina de fiecare data! Plus ca eu merg lunar la doi dr., la ginecolog si la med de familie! Urmatoarea programare la ginecolog este pe 14 dec.
Sa-ti traiasca nepoteii!
Ana, imi pare rau ca nu dormi bine, incearca sa mai dormi putin acum!
Nicole, spor la treaba! Noi avem snitele cu piure azi programat, nu le fac eu!
Andiaroro, sa vii frumoasa acasa! Si ai dreptate, cand o sa venim si noi sa mai spunem cat ne cantaresc bebeii prin burtici deja pe aici o sa fie furtuna de noi nascuti asa ca o sa trecem in plan secundar!
Iuli, pai sigur ca ai bebic grasut! iti uram concediu placut si sper ca o sa mai intrii si atunci sa ne mai spui cum te simti!
Bee, stim ca nu mai este mult pana nasti dar totusi mai sunt vreo 4 saptamani asa ca mai ai timp sa te plangi de diverse, sa scrii pe forum noaptea si sa te amuzi! ca bebelinei sigur ii place cand mami este vesela!
Orangina ce faci? Ai mancat?

daniela 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Maraki..ideea cu ciorbita de purcel de la tine mi-a venit...Mi-a plouat in gura aseara..cind citeam ca tu faci....
Ana...ca sa iasa cu gust acrisor..poti folosi putina sare de lamiie..cind o freci cu sare...pui si sare de lamiie..si iese acrisoara....Soacra-mea m-a invatat..si sa stii ca aduce gustul cu cea murata...nu intru totul....dar....in lipsa de original....
Doamne,nici nu pot sa cred ce harnicie m-a apucat azi....Am pus si o masina de rufe....Iar acum vreau sa pun aspiratorul....
Pfiu..sa nu ma deochi..ca demult n-am mai avut atita energie....Mi-a facut bine iesirea aia,se pare..de mos Nicolae....
Tot noi....
Nicoel si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Dani,ce fericita trebuie sa fii ca are cine sa te ajute...La noi...suntem singurele toata ziua..iar seara vine tati al nostru...pe care trebuie sa-l asteptam cu papa...ca saracutul chiar l-am cam oropsit de la o vreme...Doarme cu grija sa nu ne faca vreun disconfort....ne face toate poftele..ce mai,e supertati....
Hai ca ma duc sa pun aspiratorul...si revin...
Nicole si Daria
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

March, are Robert dreptate cu facutul de griji aiurea inainte ca ceva sa se fi intamplat (mai ales ceva care are putine sanse sa se intample!). E bine ca te linisteste! Dar ar trebui sa-ti dea sansa sa te alinti si tu mai mult! O meriti si tu, la cat de mult e el plecat. Eu nu numai ca ma alint la greu, dar in ultima vreme (saptamana) m-a vazut si el ca sunt pe baricade la capatul rabdarii.
Andiaroro, sa-ti fie de bine cu vopsitul si tunsul. Si distractie placuta la "artizanatul libanez" (ce bine suna). Cum e cu regimul tau? Ai mai speriat vreun cantar intre timp?
Iuli, peste o saptamana ramai in concediu si tu. In sfarsit. Cred ca nu va e usor la cele care lucrati.
Toanca, chiar daca scrii 2, 3 randuri, te asteptam sa te plangi cu spor. Poti sa alegi din vasta lista pe care o bifam cu toate zilnic: insomnie, dureri: intre picioare, de burta, de spate, solduri, cap; arsuri, contractii, tensiune, edeme, etc (sigur lista e mult mai mare).
Deea, pe unde esti, ce mai face bebelusha campioana? Sper sa nu ne faci bucata, daca ai bebe cu o luna mai mare sa ne-o iei inainte!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

March 4 saptamani! M-ai omorat de tot.. Pana DPN am 3! Si eu la cum ma simt, tot sper ca sunt mai putine (adica de saptamana viitoare oricand, ca suntem "la termen"). Deja primesc zilnic telefoane (de fapt toti o suna pe mama) sa vada lumea daca n-am nascut!!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna pasarele de noapte! acum am terminat de citit ce ati scris azi-noapte.
Care noapte a fost nasola rau la mine, nu am dormit bine deloc, m-au durut soldurile, bebelina s-a jucat intr-una etc. Dimineata imi venea sa plang ca trebuie sa ma trezesc sa ma duc la job.
Catalina unde anume se duce sotul tau, ma refer unde in Austria? Ce m-as mai duce si eu pe acolo la un snitzel cu salata! Si zici ca ramane ceva pe hartie gelatinos?? Hmm... sa vedem ce zice luni T, cand te duci la el.
Bee imi pare atat de rau ca nu ti-e bine. Dar mai e putin de tot pana nasti, dupa care in martie te duci la sky!
Nicoleta pofta buna la purcel! Cred ca si eu ma bag la o ciorba de porc. yammy.
Andiaroro te faci frumoasa azi, deci? Prajituri libaneze... am papat si eu o data la un fair, erau foarte dulci si grase, parca!
Monica tocmai cand ma gandeam: "ia uite, mananca paine cu vinete cu ceapa cu maioneza... " si plangeam de invidie, vad ca te-au apucat arsurile! Of! Mi-e pofta de vinete de mor!
Ursulina nasol cu cosmarurile sotului tau. Al meu sforaie incetisor si scrasneste din dinti. Si doarme in pozitii ciudate: azi-diminata de pilda am intrat in dormitor sa iau geaca si m-a apucat rasul: dormea cu genunchii indoiti in sus si cu o mana in cap, cu cotul in sus. Cum naiba statea asa, nu inteleg!?! Probabil a visat ca e nevasta-sa gravida...

Haideti ca mai fac niste rapoarte si revin.

J 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana fac cu varza dulce, se gaseste si acra la magazinele turcesti.Daca incerci cu sare de lamaie cum a spus si Nicole ai sa vezi ca iese bunaPoti sa pui sare de lamaie si cand fierbe nu neaparat sa o freci impreuna cu sarea.Ma bucur ca am reusit sa gasesc varza dulce cum e in Ro, de obicei varza nemtilor este taaaaaaaare rau, nici nu pot sa o tai in 4 , trebuie sa se chinuiasca Giorgos

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput