Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 4
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!!
Noi intram mai rar , dar v-am tot citit zilnic...e mult de lucru la birou caci mai am doar o saptamana de venit si raman in concediu (de odihna mai intai, prenatal de la 1 ianuarie).
Am vazut ca va distrati de minune fetele din schimbul 2...tineti-o tot asa, face bine la moral!![]()
Am fost aseara la medicul de familie si m-a masurat roata la butic, am 102 cm, iar pana sub sani am 33 cm...doctorita zicea ca ar fi maricel bebelusul! Saptamana viitoare voi merge la ecografie sa vad bebelina...
Catalina si Bee, se pare ca este o regula generala in ceea ce priveste durerile de toate cele...la mine cele mai urate sunt cele intre picioare, in rest suportabile as zice...Oricum bebelusii vor trebui sa stea cat mai mult posibil in burtici, sa se matureze toate organele cum trebuie!
Daniela si la noi in oras s-au aprins beculetele, dar am fost tare dezamagita
...aceleasi aranjamente de cativa ani incoace, nimic nou, nimic spectaculos, nici macar in centrul orasului!
De Revelion nu avem inca planuri, dar o sa facem Craciunul cu nasii bebelinei...
In rest, e zapaceala la birou caci vor sa angajeze pe cineva in locul meu si ar trebui sa predau cam tot ce faceam eu...
Va mai citesc si intru mai tarziu, daca s-o putea!
pupicei
Iulia
31+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
irinadum spune:
Buna dimineata si de aici.
Eu am dormit surprinzator de bine asta dupa ce m_am plans ca ma uit pe pereti . De as tot dormi asa.
Pap ceva repdede si mai vin.
Am eu impresia sau nu ati mai fost de mult la eco? Care mai merge sa ne spuna ce fac bebelushii?
Irina 37+
monica70 spune:
IRINA pofta buna! Fain ca ai dormit bine, deci o sa fi in forma diseara!
Eu bineinteles ca n-am mai apucat sa dorm nimic...au inceput sa sune in draci telefoanele ! Azi i-au apucat pe toti! Colega de la birou (deci iar explicatii prin telefon unde-i aia si cum se face cealalta
), apoi o prietena, mami, o verisoara, o matusa...

Dormi daca poti!
Printre altele, la 10,30 a nascut nepoata din Oradea al doilea flacau de 3,600 kg! DPN-ul era cam in 15 dec. deci tot cu o saptamana inainte ca in statisticile mele!
Acum astept o matusa si o verisoara ca s-au anuntat in vizita,cred ca in max. 15 min. trebuie sa ajunga!
Nu am timp sa va iau la rand dar va trimit la toate cate un 
MONI 35+ si bebelina DIANA
andiaroro spune:
la eco ma duc eu pe 30 seara-am fi vrut pe 31
, dar nu sunt disponibili........ atunci pe aici subiectul principal vor fi bebei nascuti ....nu cateva sute de grame in + sau in - in burtici. si ca tot vb de cifre din astea 30,31 raspund prima la provocarea danei- nu stiu ce vom face ca tr sa jonglam nitel intre invitatii sa nu se supere niciuna din gasti cred ca le impartim : cu unii craciunul, cu altii revul
acum incep sa flac slalom printre amintiri:
bee.........tu esti o curajoasa......straduieste-te sa uiti neplacerile.....de fapt incearca cat se poate sa nu le bagi in seama......iar la amortlei celami bun remediu e: miscarea.
ce subiecte fierbinti ati mai avut pe aici:
"ne"somnul......sa nu cumva sa "atentati" la locul 1 cu coronita-ala e clar al meu......la o singura chestie stau si eu bine in privinta asta.......nu pot sa va spun in ce pozitii dorm, dar stiu cum ma trezesc ori pe spate, ori intr-o semipeburta
cu o mana pe dedesubt......mai rar pe o parte sau alta, asa ca putinele ore alea ale mele se consuma fara grijia pozitiei in timpul somnului: da eu sunt cuminte ....adorm numai ep partea stanga.....
ce mai era pe aici: gandaci....... m-am batut si eu cu ei prin camine.......francezii nu prea au gandaci, dau au pb cu paduchii pe la scoli si gradinite, din cauza nationalitatilor conlocuitoare, care nu prea stiu sa se spele....si mai au invazii de furnici ....pe noi ne mai invadeaza gargaritile- dezavantajul ca suntem langa padure..... dar cui ii canta pasaricile dimineata.
pisoi- nu-ti fa pb cu examenul, daca vrei sa facem schim de impresii-cu placere. eu mi-am dat ZDF cu cateva zile inainte de nunta(de care m-am ocupat de una singura-
de preagtiri vorbesc) si iti dai seama cat am repetat .....ca sa nu mai spun ca intre timp mai faceam si bagaje de luna de miere si de mutat in franta.......eheehehe, da am zis sa-l dau ca nu se stie si bine am facut.........daca te-ai straduit pe parcurs(si stiu ca da) si esti atenta la cum zic astia ca se da nu e cazul sa-ti faci griji.......
gata......am terminat de scris si de mancat......ma opresc aici ca am o zi pliiiina: la posta, la biblioteca, la tunsi al vopsit si pe seara la o expozitie de artizanat libanez- deja vad siruri de prajiturici(sper sa nu-mi faca vreo faza si sa fie numai bautura)...........ca mi-a amintit: donez si eu un dulap cu dulciuri de toate natiile, abia acum cand cad peste noi a priceput si sotul meu ca eu sunt o gravida mai "speciala", mai fara pofte din astea dulci....nici cu orangina lui irina n-am nici o treaba, rar cu cate un pahar de cola......eu vreau ciorba, fasole verde,mazare etc........si cateodata prajit de casa, dea sat sper sa nu fiu dezamagita in seara asta........
acu chiar ca plec ca intarzii la tunsi si nu se face........ca mai vreau si suvite........
pupicei la toata trupa fara nici o discriminare
off........mi-ammai amintit ca am ceva pt diana: asa e la voi acolo- prietena mea, americanca, s-a crucit canda auzit ca pe mine me pune pe masa la fiecare control si ca sunt 3 eco obligatorii..;acu chiar ca ma car![]()
ana 27+
maraki spune:
Buna dimineata
Catalina eu am dat pe bouncer 25 sau 40 €, cand se scoala Giorgos o sa il intreb pt. ca nu mai tin minte, l-am luat in aceeasi zi cu carutul si scaunul de masina.Oricum e mai ieftin decat in Ro, acum depinde si de model, al meu nu are jucarii in fatza.De contractii spuneam ca incep la interval de 20 de minute, tu ai inteles ca tin cate 20 de min.
Ma bucur ca ai scapat de constipatie, in schimb ai grija ca ai facut o indigestie
Iuli ma bucur ca mai scrii si tu
si bebelina este bine, asteptam vesti bune de la eco
Toanca tu esti la sv? De unde intri pe net? Ai inceput sa scrii ca Paula
doua randuri![]()
Adriana stii ceva despre asta: avem voie cu unghiile facute in spital? In Ro nu ai voie, cica trebuie sa vada culoarea unghiei in caz de se intampla ceva, daca te invinetesti ....
Fetele care au citit subiectul de aseara referitor la tampoane pt. sani....pt. ce sant semilunele?
Pupici la toate burticile,revin
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Andiaroro succes la coafor,sa te intorci bella
Nici eu nu le am cu dulciurile in sarcina asta, imi plac, vreau sa le mananc dar ma simt rau dupa ele
Libanezii au mai mult dulciuri in foietaje, nu se potrivesc la mine pt. ca am arsuri mari dupa ele
Referitor la eco, cred ca am facut cel putin 10 pana acum
si ca si la tine, de cate ori ma duc la control mi se i-a tensiunea, urina,ma cantareste, in ultimul timp monitorizeaza inima bebeului plus urcat pe masa si controlat colul.
Irina eu ma duc la eco pe 13 dec. dupa care ajung la fiecare 2 sapt. obligatoriu!!! Nu stiu de ce nu te cheama dr. ala mai des mai ales ca esti pe ultima suta de metri!
33+
Monica
nicoleta raducu spune:
'Salutam si noi burticutele....
Aseara am picat frinta cind am venit de la facultate..si nu am mai intrat cum va promisesem...
Astazi ne-am trezit devreme...avem ora de pipilica la 5,30-6....I-am calcat o camasa lui tati al nostru....apoi am frecat-o prin casa..nici nu stiu cum a trecut timpul pina acum..Sunt o harnica azi...fac 2 feluri de mincarica...cirba de purcel...mi-ati facut pofta....varza calita si fripturica de porc la cuptor.....Azi suntem cu carnoasele la greu...Mi-e pofta de carne..desi toata sarcina nu prea m-am omorit cu carnea....
Sa nu uit sa va
pe toate...
Ursulica...esti o draguta daca ii faci cafeaua sotului tau..al meu saracul...demult nu a mai fost asa rasfatat.....
Moni...e nasol cind esti pe post de telefonista....Am si eu zile cind imi vine sa le scot din priza pe toate....
Dana...noi nu ne facem planuri de revelion...incropim cu o seara-doua inainte...ceva....Noi sa fim bine pina atunci...
Ma duc sa scot din frigider niste verdeata...sa pun la mincaruri...
Sunt aici...Si astazi vorbim mai mult....
Nicole si Daria
29+
maraki spune:
Monica sa traiasca si sa fie sanatos bebelinul care v-a intrat in familie

Acum doua sapt. a devenit tatic si varul meu(are fetita ) iar in urma cu 1 luna jumate o alta verisoara a nascut o fetita
Acum eu urmez![]()
33+
Monica
Ana_m spune:
Salutare burticute,
Sunt chiauna de somn, din nou am dormit foarte prost azi noapte. ma intreb oare cand o sa mai dorm si eu o noapte intreaga calumea ?
Ursoaica tu cu sotul sunteti totali !! Am ras de era sa fac pe mine , de cosmarul vostru !!!! Auzi la ea se uita pe intuneric si nu vedea.

Pisoi, nici cu tine nu mi-e rusine !! Auzi motanul protector care se crede ca e taica-su 

Monica parca te vad cum umblai la interfon !!!
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
marchplayer spune:
Sa va zic buna dimineata sau buna ziua? Vad ca voi va culcati tarziu dar tot apareti pe aici inaintea mea?! Dar si pana am reusit sa termin ce ati scris voi aseara...mi-a luat ceva timp!
Maraki, da..si eu am probleme daca dorm dupa amiaza, de fapt inca inainte de sarcina, intotdeauna ma trezeam sictirita si fara nici un chef, acum s-au mai adaugat si arsuri+greturi asa ca o sa fac tot posibilul sa nu mai dorm ca mai rau imi fac! Mai bine ma culc mai devreme seara!
Monica, Irina, Ursoaica, Florinini, Pisoi, Denisa cate un pupic pentru subiectele traznite de azinoapte!
Vai Ursoaico ce sot ai?! Auzi tu sa urle in halul ala? Te cred si eu ca te-ai speriat!
Monica, sa-i traiasca nepoatei din Oradea bebelusul!
Mai fetelor eu dorm foarte bine...nu mai am nici o durere, poate o fi linistea de dinaintea furtunii! Pe mine nu ma deranjaza nici bebelina cu loviturile, de cate ori ma asez in pat se mai joaca putin si cand adorm eu adoarme si ea sau sunt eu nesimtita si n-o mai simt?!!
De cand a venit Robert m-am linistit de tot..mai incerc eu cateodata sa-i explic cat de importante sunt "fenomenele" prin care trec iar el imi explica la fel de serios ca eu sunt "pregatita" (programata, destinata) sa pot trece prin aceste lucruri, cu alte cuvinte corpul meu poate suporta cu siguranta noile schimbari aparute...eu raman fara cuvinte si adio pisiceala, ca sa nu va mai spun ca atunci cand incep sa "bat campii" ma intreaba daca are rost sa-mi fac griji pentru lucruri ce nu s-au intamplat si pentru care exista o mare probabilitate sa nu se intample? Iara raman fara cuvinte...asa ca m-am linistit de tot!
daniela 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos