Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 3
Florinini spune:
Ursulica la mine e doar 4:30 dupa masa, mai am pana sa ma culc, o sa prind si un pic din schimbul I. Oricum mersi si noapte buna si tie.
Florinini
si
bebe David 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
utocatalina spune:
Neata fetelor...iaca ca dau strigarea pe ziua de azi
...nici nu stiu cu ce sa incep...cu durerile de sold de azi noapte? Nu ca deja v-ati obisnuit cu astea! Hai sa incep cu tembelii de la gaze, care au venit au schimbat teava, au facut murdar prin casa si eu, ca se verific ca totul este ok, m-am uitat si am citit gazele a 2-a zi....de la 721 fara sa umblu deloc la aragaz ajunsesera la 734...asa-i ca nu scapa gaze?
. I-am zis lui Dan sa-i aduca de urechi inapoi, ca deja nu mai suport sa intru in bucatarie de frica...acum iar am inchis gazele ca sa stau linistita!...Asa..femeia care a venit la curatenie a facul luna geamurile, faianta din bai si bucatarie iar eu ma apuc sa spal pe rind perdelele si draperiile din toate camere!
In alta ordine de idei, vad ca s-a luat chestia cu
, ca nu am mai iesit de luni, dar parca azi intrevad oarece sperante, ca aseara am luat 2 de herbolax, dimineata am combinat apa cu laptele si rosiile si daca ma ambitionez mai bag si un supozitor cu glicerina, macar sa stiu o treaba!
Daniela mortal calutul balansoar si mercic pentru siteuri, dar vad ca Diana mi-a aratat exact o chestie care mi-o doream...cica ii zice:bouncer (inseamna balansoar?) Oricum ma intereseaza daca una dintre pozitii este la orizontala, ca as vrea in ea sa o plimb prin casa pe Bia cind am treaba! Diana cit costa o chestie din asta si una dintre pozitii este orizontala?
Alina vad ca si pe tine te dor toate, asa ca si tu abia astepti sa soseasca momentul...si eu la fel!
Monica si Ursoaica pina la urma Dan va pleca de marti pina duminica sapt. viitoare...ai mei mi-au propus sa merg sa stau la ei, ca tata este in concediu si au ei grija de mine...ma mai gindesc, dar probabil ca voi merge!Oricum luni sunt la doctor cu Dan si 5 zile cit lipseste mi-am propus sa nu nasc!
Ciocolata nu pot sa o las la Arad din pacate, decit cu gindul!
Irinel felicitari pentru Ilinca..ce misto ca ai colul asa de lung...super cred ca au iesit peretii!Pisoi, da, de la contractii se micsoreaza colul, iar la mine si asa era mica ultima data....dar cu tot No-Spa vad ca tot am contractii!
Andiaroro si eu am cosmaruri, dureri de oase si mai rar, dar crincene, arsuri!
Nicoleta ma bucur ca te-ai distrat de ziua ta asa de bine...Super!
Ana_m ai grija cu tensiunea...si eu mi-o iau de vreo sapt. ca am avut dureri de cap...a mea cica nu-i mare...11.5 cu 6.5 cea mai mare, in rest 9 cu 5, dar m-am speriat ca am crezut ca durerea de cap o am de la cine stie ce tensiune!
Maraki zici ca daca am dureri ca la ciclu mai mari de 20 de minute inseamna ca se apropie nasterea? Eu sper ca nu, ca ma doare burta asa aproape toata ziua...daca mai pun la socoteala ca de citeva zile, dimineata ramine pe hirtie o scurgere gelatinoasa incolora ma speri de tot!
Fug la baie ca-si face efectul mincarea amestecata!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
33 si 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
'Neata !
Schimbul 2 se pare ca ati fost mai somnoroase aseara, ca nu ati incins discutiile.
Diana, mi-ai amintit de Enescu. Da... era frumusel foc.
Sa stii ca acum il vad foarte des, cred ca sta in aceeasi zona ca si mine, dar nu-mi mai place deloc cum arata: neingrijit, imbatranit, umbla imbracat cu o geaca de fâs bleu (care nu i se potriveste)... Pacat !
No', aseara l-am ratat pe Vladimir, fiindca am plecat cu Cosmin la cumparaturi si ne-am intors abia pe la 8 seara.
Au pus ghirlande luminoase pe bulevardele principale, dar nu e nemaipomenit. Ma asteptam la ceva mai mult.
Poate si faptul ca lipseste zapada...
Daniela
(30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Catalina, ia te uita: http://www.buburuza.com/magazindc/scripts/prodList.asp?idCategory=109
Daniela
Ursoaica spune:
Am intrat sa va zic neata' la toate burticile!
Ma duc sa-i fac cafeaua sotului ... cica nu e buna cum o face el
.
Mai intru mai tarziu.
Cum Dana, noi am ras aseara de ne-am prapadit. Am completat un capitol numai cu gandaci.
Ursoaica
36+
dana_ene spune:
Ursoaica
.
Eu l-am invatat pe Cosmin exact invers: ca eu nu fac cafeaua buna, ci el. Asa ca...
.
Ce planuri aveti de Revelion (desigur ma astept sa-mi raspunda fetele care nu vor naste tocmai atunci)?
Daniela
utocatalina spune:
Da Daniela mercic mult...asta caut cu adevarat...URA!!!!!! Acum stiu ce sa-i arat lui Dan
...Am o intrebare, daca ia un sterilizator pentru 6 biberoane, in el intra un anumit tip de biberoane sau este universal? Immm? Ca as vrea sa ia si sterlizator de acolo, termometru de camera, lampita, ceas de perete si tablouri cu ursi...mai imi vin idei pe parcurs!
Stati sa vedeti ce am patit adineauri...am fugit la baie, am scapat de constipatie, dar am cazut in extrema cealalta, plus ca m-a luat brusc si cu stare de voma...nu am dat afara, dar 10 minute am crezut fie ca mor fie ca nasc...oribil
...aveti grija fetelor cum rezolvati problema cu constipatia...nu faceti coktailuri Molotov ca mine!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
33 si 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Bee spune:
Buna dimineata fetele. Dupa ce mi-a trecut depresia aseara de la ras, am avut o noapte horror. E clar ca nu mai e mult pana nasc! IN pat pe spate nu pot sa stau de la 20 de saptamani, pe dreapta nu pot sa stau ca "ma gadila fata", iar pe stanga am inceput sa ma sufoc (ca sa nu mai pun la socoteala durerile de sold, Catalina). Si in plus, mai nou ma simt total lipsita de energie. Uite, acum bat la tastatura si-mi amortesc mainile. Daca stau in picioare ceva mai mult ma ia cu lesin. M-am trezit cu incheieturile la maini umflate si dureroase (Edemele parca nu dor). Poate racesc si astea sunt simptomele.
.
CAtalina,, eu am vazut bouncer din ala si la Barza dar si sus in Unirii. Si eu zic sa stai la ai tai. Ar fi mult mai bine! Eu toata saptamana trecuta am stat la ai mei. E drept ca veneam zilnic si acasa sa mai fac treaba (bine ca am facut, ca vad ca saptamana asta sunt KO), dar tot cu ai mei stateam mai mult.
Dana, cred ca tu esti in numaratoare inversa, daca de luni le zici pa la servici!
. Sa vezi si in Bucuresti ce lumini frumoase sunt (daca nu erau asa de colorate, cred ca imi placeau si mai mult). Mai lipseste doar zapada. Cat despre Rev, eu sper doar sa nu-l fac in spital! Ca termenul meu de 1 Ian.......
Daca nu am socotit si noi inainte! EU sper de Rev sa fiu acasa totusi inclusiv cu bebitza, cu ai mei, cu socrii si cu sotzul. Vise.
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
Buna dimineata1
Am intrat numai sa fac prezenta si sa va povestesc un pic...tocmai cand ma laudam ca-m dormit bine noptile trecute...azinoapte...vai si-amar! Cum m-am pus in pat a inceput Dienuta sa-mi traga la scaltoace (cand m-am pus pe partea stanga)...de nu mia stiam ce sa fac!
Era agitata rau de la turele alea de ras ca am cam zgaltait-o!
Si ce m-am gandit...sa ma-ntorc pe partea dreapta! Greseala fatala! Mi-au venit dintr-o data la etaj toate produsele tip ciocolata, mandarina,salata de vinete si...suc de coacaze.....si niste arsuri...ca si acum le mai simt dupa cana de lapte bauta si-o banana consumata! Pai eu pana acum n-am avut arsuri! Deci astea erau! Si numai de la sucul ala d coacaze...ca am zis ca nu beau lapte aseara 
M-am trezit de vreo 3-4 ori si tot arsurile cu pricina!
Ca sa puna capac, la 9,30 a sunat si telefonul fix...eu umblam pe la interfon...pana mi-am dat seama...si s-a dus somnul pana la 12,00!!!
Dar ma duc si ma mai trantesc un pic in pat ca-s cu ochii umflati de nesomn!
Va pup, intru mai tarziu!
MONI 35+ si bebelina DIANA
toanca spune:
Neata fetelor.
Ce faceti?
Vad ca aveti probleme cu
; eu, spre fericirea mea, nu; ma duc de doua ori pe zi
Toanca
si
Matei Alexandru 34+
poze