Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
LunaNoua spune:
Fetelor, sper sa aveti gura aurita
si sa nasc si eu la anul cand e bb mai copt.
Bee, chiar daca e "campioana" Daria mea draga, nu am mai multe saptamani de sarcina. Stiu sigur cand a fost conceputa, si se potriveste exact cu calculele. Cu o luna mai inainte a fost post, si noi am fost cumintei in post. Plus ca am facut prima eco la 5 saptamani, si atunci s-ar fi vazut daca a fost menstruatie peste sarcina. La 5 saptamani era in grafic.
Ce sa-i fac? Daca ea se vrea manechina?
Doar ca, daca se naste mai repede, tot nu se pune ca are dimensiuni cat cu o luna mai inainte. Plamanii tot nu ar fi complet dezvoltati.
Sper si eu sa ma mai rabd inca o luna juma. Asa cum rabdati si voi, oi rabda si eu ... si nu suntem singurele 
Crisu ... sunt asa geloasa pe tine !!!!
Ce frumos cand deja poti sa numeri in zile 
, Deea
31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
diana12 spune:
Monica,spor la treaba.
Irina, pai oare o fi tara in care sa nu se dea serialul?
31+ si
04/25/2000
maraki spune:
Alina gand la gand cu soriciul
Tocmai m-am asigurat: am vorbit adineauri la telefon cu fata la care se duce Robert si m-a asigurat ca are acasa ca au taiat porcul

Am rugat-o sa-i aminteasca lui Robert sa cumpere amandine si ea fata buna cum vrea sa demonstreze ca este
a spus ca o sa imi faca un tort
Bineinteles ca i-am zis sa nu faca dar ca vreau neaparat amandinele
Fetele ma uit la stiri la protv, revin
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Burtici,
Ce mutl ati scris, nua ma paucat sa cietsc decat juamte si in 10 min ma duc la lunch, intru pe seara la schimbul 2, ca mai am de terminat si 2 documente,ca sa ii inchid gura babei!Asa is eu fata buan desi seful a zis sa fac ce pot si sa stau linistita acasa ca nu arde nika aici!
Va pupic si sa nu scrietzi prea mult!![]()
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
LunaNoua spune:
Pisoi, as vrea si eu linkul cu filmulete te rog.
, Deea
31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
irinadum spune:
Pisoi merci pentru link.
Cand vad ce ma astepata sia sta curand imi vine sa
.
Irina 37+
marchplayer spune:
Fetelor am facut o plimbare pana la cabinetul medicului de familie sa-mi fac injectia cu gravibinon, zici ca ma duceam la taiere asa de frica imi era caci auzisem ca-i foarte dureroasa...pe naiba, nu m-a durut deloc, abia peste vreo 10 min am simtit o mica arsura dar mai mult nu!
Am facut si eu azi ciocolata de casa ca mi-am amintit ca ati facut voi acum vreo luna si mi s-a facut pofta1 Este inca moale si calda...mai am rabdare!
Deea, lasa ca sigur faci fata varsatoare ca si mine
.
Denisa distractie placuta la mini baby shower si lunch! mai bine ca lipseste baba, oare lipseste intentionat?
Diana, mai bine ca nu te doare nimic! Te inteleg cu durerile care te apuca in drum spre bucatarie
!
Maraki, pai fata s-o vedea deja nora si vrea sa-ti faca pe plac! Lasa ca nu-i rau? Cat despre facut mancare la ora asta...iti fac galerie!
Toanca, te mai asteptam pe aici! sa nu ne parasesti acum ca intri in concediu!
Monica, si tie iti zic spor la treaba! Bine ca ai mai facut niste conta pe ziua de azi! Eu cel mai mult si mai bine mananc dimineata, in restul zilei mananc mai in scarba si apoi numai prostii! Nici eu nu ma pot abtine sa pap vinete..sunt asa de buune!
Crisu ma bucur ca bebita este bine si daca nasti peste doua saptamani asta este! Oricum bine ca sunteti in grafic!
daniela 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
alina80 spune:
NICOLETA, bafta maine la echo! Sa vii cu vesti bune! Eu ma simt tot asa, cu greturi si arsuri la stomac, iar acum ca vine seara ma astept sa simt si mai nasol arsurile!
DIANA, imi pare rau ca ti-am facut si tie pofta cu soriciul! Dar e bine ca o sa papi in curand si tu!
ACINA, pe unde esti? Cum te mai simti?
MARAKI, ce bine ca o sa papi si tu sorici! Si vezi ce draguta e prietena lui Robert? N-ai ce sa-i mai zici! Spor la treba daca zici ca totusi te apuci de varza acum!
Astept sa vina Gabi de la servici sa-i dau sa pape.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
marchplayer spune:
Mai burtici da pe unde sunteti? Asta-i pauza intre schimburi? pai ma cam plictisesc fara voi..stau cuca pe aici!
daniela 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos