Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetele eu abea acum ma apuc sa toc varza, m-a sunat matusa lui Giorgos si m-a tinut o ora la telefonVin mai tarziu

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

La cat de noctambule sunteti cu siguranta o sa apareti pe forum mult prea tarziu pentru mine asa ca ma duc la dusulet si apoi la tv..poate vad un film ceva, sa nu adorm prea devreme ca apoi ma trezesc la 6!
va pupic pe toate si va urez unora distracie placuta si altora noapte buna!
Maraki mai si mananci varza in seara asta?

daniela 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Deci dupa cum se prezinta miscarea pe forum cred ca toate va uitati la "lacrimi de iubire" ca altfel nu imi explic.
Hai ca revin mai incolo ca si asa am hibernat suficient azi toata ziua.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Seara buna burticute
Hai ca am venit si eu la computer, mi-am parasit sotul care se uita la Academia de politie pe Protv.
Crisu, ce tare e dl dr. daca ti-a zis cand vei naste. Ma duc si eu la dansul sapt. viitoare, cred. Cred ca o sa cad pe jos daca imi zice ca trebuie sa nasc curand, la ce frica am in mine... Super bine ca bebelina ta e asezata cum trebuie, ai incredere in dl dr. ca va fi bine. O cunostinta de a mea a nascut cu dansul pe 14 si a fost super multumita, zicea ca e un adevarat profesionist. E drept ca ea a facut cezariana dar nu cred ca la nasterea normala e altfel. Asa ca... capul sus si Doamne ajuta!
Maraki, esti tare daca nu ti-e frica, uite o floricica de la mine, impreuna cu tot respectul.
Irina, da, uite ce ne asteapta, si eu am fost cam socata, da' alea cu cezariana sunt mai naspa, dupa parerea mea, sau cel putin mie asa mi s-au parut. Uff, sper sa trecem toate cu bine peste asta!Ma iau fiorii doar cand ma gandesc!
Diana, il cunosc pe Enescu (nu personal, doar din vazute) de cand eram eleva, am facut Liceul Hasdeu, sectia limbi straine, nu mi-a fost prof da' era imposibil sa nu il remarci, la cat de frumos era, super barbat!
Am terminat in 1994, nici nu pot sa cred cum a trecut timpul de atunci!
Maraki, ai dreptate, la cat de amarati sunt profesorii, ce ma mai mir! Pacat de el!
Diana, adica Enescu s-a luat de baut? Uite asta nu stiam.
Bee, merci de raspuns, pai asta inseamna ca mi s-a scurtat la greu colul, la cate contractii de astea am avut! Abia astept sa vad ce spune dr.
Deea, am trimis linkul pe PM.
Alina, si tie tot pe PM ti-am trimis linkul pentru ca nu reusesc sa ma conectez pe yahoo.
Fetele, in seara asta nu apar in schimbul doi, ca maine am cursuri si ma trezesc dimineata sa killeresc niste studenti!
Va pupic si ne auzim maine, acum ma duc in brate la sotior ca miorlaie dupa mine, a invatat de la Oscar sa miorlaie cu simtul raspunderii. Ar trebui sa auziti ce mieunaturi trage, parca e motan in calduri!
Pup fetele
Anda si bebe Mark 35+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti, burtici!
Slaba miscare in seara asta, dar bag eu seama ca schimbul 2 incepe mai tarziu . Moni, pe unde bantui? Nu dai startul?
Maraki, pofta la varza.
Anda, Irina, trimiteti-mi si mie linkul cu nasterile, va rog, sa mai vad odata ce ma asteapta.

Ralu 35+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fetele vreau si eu link-ul cu nasteri. Desi la cate din noi l-am cerut, cred ca-l puteati pune si direct pe forum, fara PM.
Eu am fost la plimbarica si la UNirii nu mergeau scarile la Metrou.. Am urcat cu greu, dar am urcat. Si erau asa de lungi!
Maraki, in ce stadiu esti cu varza. Pana la miezul noptii apuci sa mananci?

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ralu si Bee, miroase in toata casa a varza calita dar inca nu e gata A inceput Lacrimi de iubire, vb dupa

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Apar si eu abia acum. Am facut ceva de mancare ca sa am ce ii da mandrei cand vine si am vorbit si cu cumnata vreo ora pe messenger.
March, bine ca nu te-a durut cand ti-a facut injectia cu toate ca de cand a venit sotul nu te mai doare nimic.Sa ai o noapte buna.
Alina, stai linistita. Chiar daca mi se face pofta de ceva nu sunt o persoane care lesina sa aiba lucrul respectiv.Asta mi se trage de cand eram in Ro si nu imi permiteam mai nimic, asa ca am invatat sa imi pun pofta in cui.
Irina, chiar ai hibernat azi.La fel si Monica si Ursoaica.Dar sunt sigura ca deseara sunteti pe baricade.
Pisoi, deci esti buzoianca. Habar nu aveam. Ai terminat la doi ani dupa mine, eu am dat gata liceul in '92.
Nu stiu sigur daca chiar s-a apucat de baut, astea sunt ultimile barfe pe care le-am auzit. Poate stie Dana mai multe...
Ralu
Bee, lasa ca face bine miscarea, poate ai sa dormi bine la noapte.
Eu mai stau vreo 10 minute si ma pregatesc sa iau mandra. Asa ca iar nu o sa fiu pe aici cand incepe activitatea.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, am gasit un site misto si nimic horror, cu niste filmulete legate conceperea de dezvoltarea bebelului un burtica. Sper sa nu ma bata nimeni ca le-am pus direct pe forum.
http://www.pbs.org/wgbh/nova/miracle/program.html#

Ralu 35+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata v_am trimis pe messener linkul la amandoua ca Anda zicea ca nu mai intra.
Irina 37+

Mergi la inceput