Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Irina, mi-ai trimis si mie? Ca nu am primit nimic nici pe mail nici pe messenger nicaieri.

Ralu 35+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica? Pe unde umbli? Indigestie ceva?
Denisa cred ca se uita la cadouri , poate nu ne aduci poze.
Ursoiaca care e treaba? Pe baricade sau nu?
Bee si Raluca cred ca vor sta cu noi seara asta ca dupa ce vor vedea filmuletele au doar doua optiun ori le apuca nasterea ori le ia insomnia.
Maraki ce fel de varza faci acra sau dulce?
Ana tu cum stai in seara asta cu tensiunea?
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, va salut repede!! Ca ma duc la culcarica. V-am citit, capitolul asta!!! maine sper sa am mai mult timp si sa mai scriu cate ceva.
Daria mea e iara bolnava , a inceput sa tuseasca si curge nasul..... parca e un robinet stricat. Ca urmare n-am dormit mai toata noaptea. Sper ca noaptea asta sa fie ceva mai bine!!
Va pup pe toate!!!!
Noapte buna!

Mira 29+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA aici is! Ma cacaream sa va citesc!
Revin sa va zic mai pe larg ce si cum!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Mai fetelor, am vazut filmuletele si nu mi s-au parut chiar asa nasoale ca prima tura care a circulat pe aici. Ce ma nelinistete totusi este ca am vazut ca la cezariana folosea doctorul un instrument. Este forcepsul? Se folosetse in caz de cezariana???? Insomnia nu ma ia acum, poate dupa ce trag o tura de somn, de obicei pe la 2. Si as mai sta mult si bine daca nu m-ar chinui asta mica cu picioarele in plamani si prin coaste. Cred ca nu are loc, saracuta, ca mai nou se impinge nonstop.

Ralu 35+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Te cacareai sa ne citesti ? Negru?
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ralu m-am umflat de plans cand am vazut filmuletul cu nasterea( de la link.ul tau) ma uit la bietele mamici cum se chinuiesc cand imping...
Irina este varza dulceSper sa nu fac noapte alba dupa ce manancma simteam rau dupa ce am gustat un pic din varza cand o tocamVreau si eu link-ul tau

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am fost si la cumparaturi si am rezistat suspect de bine din punct de vedere al...picioarelor! Nu m-a durut chiar deloc...Nu la fel a fost cu burta, cu ea intarita am plecat si tot asa m-am intors dupa 2 h. Si am si luat No-Spa inainte de-a pleca.
IRINA am vazut pe-acolo ORANGINA...si mi-am adus aminte de tine, m-a pus dracu sa iau si eu o sticla! Cum am ajuns am baut 1/2 de pahar de curiozitate...si m-am intins in pat sa ma hodinesc oleaca! Iar ...greseala fatala! Ca m-au apucat iar niste arsuri ca azinoapte! Acum le-am stins iar cu apa minerala medicinala VALCELE (ca mi-am luat preventiv )si cu lapte (bine, am topit inainte de lapte si... o punga cu piscoturi)
Cum ziceam am citit tot ce-ati scris azi dar am o lene in mine cu raspunsurile...
Cred ca le voi da mai pe parcurs, raman pe-aici, mai manevrez ceva hartoage,apoi citesc ceva ziare aduse de sot si printre astea sunt pe faza!
DENISA cum stai? Ce-ai primit?
IRINA tu ai dormit azi, ce-ti pasa! Eu maine trebuie sa ma scol mai iute ca merg la dr. de familie sa-mi faca vaccinul ala partea a doua.
MARAKI tu esti cu varza si telenovela banuiesc.Nu-i gata?
ANA daca ai dormit asa rau si tu hai la distractie macar!Poate dormi mai bine la noapte!
DANIELA tu presupun ca dormi tun deja...
PISOI tu parca ziceai ca nu mai intri ...din cauza motanului tau cu doua picioare si miorlaitor pe deasupra! Ce pacat!
RALU,DIANA,URSOAICA,BEE voi ce faceti, nu bantuiti pe-aici?
Ca noutate mai avem o nastere "sigura"? CRISU...peste 2 saptamani! Sa vedem daca a prevazut bine doctorul!
REVIN!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mira imi pare rau ca o bolnavioara Daria,insanatosire grabnicaSper sa doarma bine la noapte
Monica nu ai sunat si tu la Ioana astaziCred ca este sigur acasa, au trecut cele 4 zile,oricum saraca poate abea are timp sa si manance in perioada asta dar asa, zic si eu ca nu mai am rabdare

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Pai bun asa te-a luat si pe tne de la orangina tin minte ca taicamiu m_a vazut pe mine in vara si s_a dus si a luat si el o sticluta si i_a crescut tensiunea de a ajuns la cabinet si mi_a zis ca era pt ca nu a agitatt_o.Dar nu e asta buba vreau sa stiu de ce te cacareai sa ne citesti?
Maraki vreau si eu varza dulce cu ardei iute si maliga.
Irina 37+

Mergi la inceput