Mamici de ianuarie-februarie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AHA! Aici erati!
IRINA nu negru ci oranj de la ORANGINA TA
RALU nu ma ucide acum cu...forcepsul! Ca eu fac cezariana!
Si n-am chef sa vad nici un film de genul asta! Iar bebelina mea ainceput si ea sa impinga..in sus...plamani, stomac,ficat...ce-o fi pe-acolo...ca de col si vezica s-o fi plictisit!
MARAKI acum daca tot s-a potrivit cu numele fratilor si cu neamurile care se inmultesc(felicitari si tie pentru nepotei!)...am ajuns si la capitolul arsuri!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina din pacate mie nu imi prieste deloc mamaliga in sarcina, da-mi si mie pls link-ul

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica arsurile sant foarte normale in sarcina de la 7 luni in sus, ce sa mai zic eu ca le am de la 3 luniEu si de la piscoturi am arsuriHai ca maine implinesc 34 sapt. intru in 35

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

MARAKI ieri mi-am adus aminte s-o sun pe la vreo... 21,30 si mi-a fost jena, sa nu fie prea tarziu...iar azi...printre 20 de telefoane primite,somn neefectuat, musafiri,acte urgente si mers la cumparaturi...am uitat cu totul!!!
Si am citit la tipele da la noiembrie - decembrie care au nascut, ca furioase erau pe telefoane ca sunau...ma si simt cam jenata sa n-o deranjez chiar cand n-are chef de povesti! Mai ales ca daat trecuta eu o sunasem chiar ce era in plina ctivitate de...contractii
Si eu is curioasa de mor iti dai seama!
IRINA ce maliga? Si da ma cacaream ca ma doare stomacul de la loviturile bebelinei si de la Orangina aia fir-ar a naibii! Eu credeam ca-i cine stie ca! Mai bine ma limitez la apa mea minerala si la suc de lamaie produs ad-hoc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Am zis eu ca merg la nani, dar tot am mai dat o tura sa vad ce ati scris.
Mira, insanatosire Dariei.
Maraki, pofta la varza, maine musai fac si eu.
Moni, nici eu nu stiam de forceps la cezariana, de asta intrebam pe aici. De fapt nici nu stiu sigur ce era acel instrument la o lingura cu coada lunga si gaurit la mijloc. Joia viitoare cand merg la medic il intreb si pe el si va spun.
Sa stii ca bebelina mea se impinge si sus si jos. Imi da cate una in col, vezica, ce-o fi pe acolo incat icnesc de durere. Dar nu conteaza, atata timp cat nu sunt contractii si asa imi dau seama ca ea e mare .
Acum chiar ma duc la somn, noapte buna la toate burticile.

Ralu 35+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

RALU somn usor! De ce nu mai stai putin?
IRINA ce faci te cacaresti si tu ?

Mergi la inceput

MIRA sa se faca bine repede DARIA!!!
ANA ti-ai luat azi tensiunea? Ca daca-i prea mica iti trimite IRINA niste orangina de-aia s-o regleze...ee e mai aproape de tine...
URSULINA sper ca nu haulitzi la ora asta!
DENISA s-a incurcat in hartia si panglicile de la cadouri...am impresia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai cum sa ma cacaresc dc nu am avut nimic de la 2 litri ? Cred ca trebuie sa i_o recomand Denisei poate poate.
Maraki ti_am trims linkul.
Ma chinuiam cu msn ul asta tampit dar lasa ca il dovedesc si pe asta.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara fetele! Sau buna dimineata!
Am aparut si eu.
Am fost la mami sa iau hainutele pt bbita sa le spal si sa le fac frumoase.
Ma apuc sa va citesc.
Nu dispar ca nu am somn.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

HELO Ursulina ! Si eu mai is pe-aici ma chinui sa gasesc o diferenta de 66,54 RON Cred ca in curand vad in cruci...da' ma bazez pe voi! Singura n-as mai sta pe la ora asta pentru atata!

Mergi la inceput