Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

am iesit si noi o tura.....pe balcon, ca iar n-a mancat bine, azi m-a exasperat, mananca putin, adoarme cu bibe sau titi in gura, dupa juma de ora iar plangem de foame, iar ii dau lapte iar adoarme si tot asa.....
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Mai fetelor, ma complexati de tot !
Daca Jadi are o activitate "telectuala" de o intensitate la care mai pot tinde (adica ma gandeam ca daca ar fi sa pot citi ceva acum, n-as trece de "Mary Poppins"! incerc sa recitesc "trei intr-o barca", dar zace pe noptiera )), Ioana e tare de tot!!! Dan Brown ca Dan Brown, dar sa inveti evreieste!!!! Jos cu palaria!!
La mine, creierii s-au fript . CC, revista Mami si cam atat. La adorm. Aaaah da, si (era sa uit) noroc cu fi-meu ca-i pun sa asculte alde Bach si colinde si-mi mai oblojesc si eu creierii.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Ana Maria eu nu stiu unde poti gasi costum de Mos Craciun insa cred ca merita sa dai o raita prin Unirea. Acolo au cate –n luna si in stele in materie de haine de copii. Numai bani sa ai.
SI la mine da rezultate buna Debridatul in conditiile in care colicii sunt niste parturi care ies greu acompaniate de mullllllllllte scrematuri, inrosiri si pe alocuri un tipat de deznadejde.

Antonia eu ii dau debridatul cu lingurita, incet si cum ii curge pe alaturi il iau si il bag la loc in gura. Intotdeauna pun mai mult. Inainte foloseam pipeta insa trebuia sa chinui copilul de mai multe ori. Am observat ca agreaza mult mai bine gustul debridatului decat pe cel al Bonisannului de exemplu asa ca il inghite mai repede. In ultima vreme a invatat treaba cu scuipatul. Asa ca ma trezesc des cu debridat, calciu, vit C intre ochi. Si dupa ce se termina calvarul incepe sa faca spume la gura. Recunosc ca ma amuz copios cand ii dau ceva care nu ii place. Are cea mai caraghioasa mina din lume. (DA, am facu copilu ca sa am de cine sa rad. Ce, el nu o sa rada de mina cand o sa fie mare?...profit cat pot!!!) Mai nasol e cand se duce pe partea cealalta, lucru foarte des intalnit: si la medicamente si la biberon si la titi. Face foarte urat si trebuie sa intrerupem masa des ca sa o salvez de la inec. Mai nou si viseaza ca se inneaca pentru ca scoate in somn zgomotul ala odios...

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

SI eu ma inscriu in clubul celor care se plang de sot, insa nu pot sa o fac ca al meu citeste forumul. Matei, du-te pe forumul tau si lasa-ne in pace!

Metoda lui Oana mi se pare dementiala insa nu cred sa dea semne la noi. Nuca are un ritual foarte bine stabilit inainte de trezire. poate sa dureze si juma de ora de foiala, scrematuri, fornaituri, contorsionari, cat sa ma trezeasca pe mine din cel mai adanc somn. Iar dupa ce i-am facut biberonul pe semi-bajbaite o gasesc adormita ca un prunc...(apropo, chiar acum a inceput ritualul)
Azi noapte cu ochii carpiti, cu copilul contorsionandu-se in santajul sau sentimental ma grabeam spre bucatarie sa fac bibe...Ce nu am vazut eu a fost fotoliul imens care era in drumul meu. Asa ca m-am rostogolit peste el. norocul meu e ca e ca o perna, asa ca nu am patit nimic in afara de niste afuriseli pe care o sa le tina minte...
Ma ingrozesc cand citesc ca voi va apropiati de patru luni si tot va treziti noaptea. Opa scremuturile se transforma in scancete.

A mancat un biberon de 90 cu productie proprie si unul de 60 cu Humana. SI are o LUNA!!! si niste falci...mama, mama...

Raluca, e misto gagica ta. Si mor de ciuda ca rade, a mea zambeste abia, abia in somn. Cica la ingeri.

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Stiu ca s-a mai vorbit insa eu sunt tuta si nu notez. Care e procedura pentru depunerea dosarului de CIC. Si daca intru anul asta se va aplica legea de la anu? Adica o sa iau banii de la primarie sau de la firma?
Multam

SI fata mea face kk galben mustar des. Eu am crezut ca asa e normal si bine. Vad ca pentru voi asta e diaree. Oare unde gresesc...? Sa ii dau si biotics d-ala. Deja sunt prea multe...

Ioana, multumim de pontu cu Infanrix. Beleaua e ca stocu care e acum expira in decembrie iar noi tre sa facem vaccinul in Ianuarie...

Raluca, plansul “recitat” e placerea copilului de a se auzi cica. Si a mea hohoteste asa de carghios cateodata, parca e un actor prost care tre sa se prefaca ca plange

Eu citesc aceeasi carte de cand eram in luna a 8a si pe langa ea am mai inceput dupa cum urmeaza: Al doilea sex (deh, feminista convinsa,,,,), CC la greu, niste teatru insa nu am terminat nici o piesa si bineinteles Mary Poppins, cartea de capatai – ca tot zicea Raluca – pe care i-o citesc fetii.

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu cu CIC-ul am avut treaba la Reg Com....:)))

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ce bucalata e Irinuka Sofia !
Astazi l-am lasat pe Alexandru intr-un body cu maneca scurta (sunt 26 gr )si a trebuit sa il schimb de 2 ori fiindca a stat numai cu picioarele pe sus si a facut pipi si s-a udat la spate fara ca pampersul sa fie plin ca sa nu mai zic ca a udat putin si patul.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Sofia e bestiala fata ta!!!! De cand cu Nuka ta parca imi place mai mult numele meu.

Mary ce ai facut cu degetul? Ca eu le am pe amble degete mari coapte . Is ca o baba schioapa... Eu unghiile le-am taiat, dar cred ca m-am intepat cu forfecuta in deget... Si ma doareee .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mie mi-a crescut si piciorul in urma sarcinii..de fapt in timpul si a ramas asa..ca urmare ma strang unele perechi de incaltaminte.

Locca vreau si eu epilat!..poate imi fac timp zilele astea..

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cand sta in bouncer, cred ca i se strange saliva pe gat ca asa haraie....Inca nu stiu inghitzi?

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput