Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
deeapui spune:
Norina, eu ma pot lauda..incap in toate hainele, chiar in blugi. Vad ca eu nu am probleme cu talia, cu ligamentele alea..o fi fiindca am facut cezariana?
Monval, si eu simt o intepatura cand il alaptez pe Alex. Cica e normal, ca se contracta uterul.
Eu lui Alex ii dau Sab-ul cu lingurita. Ii pun lingurita pe buze si el deschide singur gurita, crede ca e vorba de mancare(fomistul, ar manca non-stop ). Si atunci ii bag putin lingurita in gura si las sa alunece picaturile, iar ce ramane pe lingurita iau cu degetul meu mic si i-l dau sa-l suga.
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze
jadi spune:
Buna dimineata pasaricilor!
Sinteti ca niste vrabiutze ciripitoare iesite pe mahala pe vreme insorita! taca-taca cip cirip!
Cristina daca tanga nu ne mai vin putem sa venim cu chiloti de sumo? (eu am niste tanga speciali de gravida asa ca m-am scos).
Si daca ne merge treaba cum trebe se pare ca ne vom muta in apropierea norei, undeva pe Ramuri Tei zice sotul (eu am pierdut orice speranta cu mutarea ca ne tot mutam de cind sint gravida si nu se realizeaza).
Copilul meu e cumintel foc, daca il indop cum trebuie cu mincare are un reflex de somn super... sforaie dupa ce il rigii. Acum l-am tras in tzipla si l-am trimis cu mama1 la plimbare si am comandat sa nu se intoarca mai devreme de 2 ore.
Eu bag medicamente in el zi de zi, se strimba dar le inghite integral sau partial, fara metoda... ii deschid gura si las medicamentul sa ii curga din lingurita... se strimba, molfaie, inghite si repetam pina terminam. Azi am uitat sa ii dau vitaminele...
Am observat eu sau mi se pare ca a inceput sa ne pese mai putin daca nu mai maninca bbii tita? Am mai gasit un motiv pentru care trebuie sa continui alaptarea pe linga cel in care as fi obligata sa ma intorc la servici: vine cm si zau daca nu o sa fac depresie cind o sa il vad. Asa de bine mi-a fost fara el!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Mai stau un pic pe aici si ma duc sa ma intind in pat si sa citesc din harry potter ca o sa uit sa citesc in curind... ah ce intelectuala ma dau!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
kristinutza spune:
eu ii dau sab direct din sticluta, cu picuratorul. sta copilul linistit si deschide guraaa. daca ii curge pe buze, scoate limba si se linge de nu mai ramane nik. am zis ca-l filmez odata cand face asa. zici ca-i hipnotizat. se concentreaza tare-tare si nu-i scapa nici o picaturica. am impresia ca daca as arunca de la distanta sabul inspre directia copilului, l-ar prinde din zbor.
la fel si cu debridadul si gripe water. i le dau cu seringa. pe care seringa o suge ca pe tzatza. ba as banui ca un pic mai cu bucurie...
dar la calciu e jale. i-l dau cu seringa, dar nu e bun la gust si cam chinuiesc bietul copil.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Ioana75 spune:
mary, asa si Miruna, daca o pun normal in bouncer, face podul de 2 ori si ajunge in pozitia ei preferata: cu picioarele atirnind pe marginea bouncerului. Apoi incepe pedalarea, si da ca morisca, uneori si o ora.
jadi, ne dai gata, citesti altceva decit CC?
Eu, de cind cu bb, am citit una din cartile lui Dan Brown, atit; mi-am mai luat vol 1 de la o carte de invatat hebrew, si nici n-am deschis-o (mie mi-e un dor de Israel ... am fost pe-acolo de multe ori trimisa de a 3-a firma la care am lucrat: plaja, discoteci, piscine, hoteluri de 4 stele, diurna de cheltuit fara remuscari, ce viatza neica).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Kristinutza asa patim si noi cu calciul. Nici cu lingurita, nici cu seringa, nici cu ceai. Jumatate il scoate afara.
Azi am fost la Registrul Comertului.... normal ca m-am pus la cada care nu trenuia (aialalta mergea mai repede) si normal ca dupa mine nu au mai venit altii).... macar am rezolvat.
Ma duc in pat ca ma cam dor toate. Nu stiu daca de nesomn sau m-am racit ieri cum tot ieseam la Petra in balcon.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
kristinutza spune:
codruta, pai ce ai rezolvat la reg com? cu cic?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
locca spune:
Cip cirip
Am reusit sa ma duc la epilat fara sa se sesizeze baiatul . Daca reusesc sa ma si vopsesc pana la craciun sunt mare.
Ieri l-am lasat singur cu doamna care o sa fie bona si care actualmente ne ajuta la curatenie si mancare si cand am ajuns inapoi acasa plangea si suspina de mama focului. Cica ii era somn si statuse la tanti in brate si atipea dar cand deschidea ochii si o vedea pe ea in loc de ma-sa punea bot si incepea sa planga. Asa ca am hotarat sa repetam experimentul mai des, sa se obisnuiasca cu ea. Nu se punea problema ca n-o cunoaste, de fiecare data se joaca macar jumatate de ora cu el tanti, dar vezi doamne nu eram eu langa el cand vroia sa adoarma.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Infanrix Hexa se gaseste la www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=2162459" target="_blank">aceste farmacii SensiBlu.
Ruxandra, felicitari pentru epilat. Deci si tu ai bona ... ooof, numai eu nu-mi gasesc.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
RalucaCostiurin spune:
Raportez: am pacalit sughitul!
S-a prins baiatul meu ca daca incepe sa planga in timpul unei reprize de sughit, reuseste sa termine cu el! Problema lui este ca de multe ori n-are chef sa planga - ca de fapt el se simte bine: mancat, schimbat, la mami in brate. Plangea saracul de exasperare, dupa vreo 20 minute...
De cateva zile a inceput sa simuleze plansul: "recita" hohotele de plans. Dar i-am tot explicat ca sughitul e shmeker si stie sa faca diferenta. Pana la urma vedea ca nu-i iese, se enerva si iar plangea de exasperare. Oricum a fost mai bine, ca scapa in 10 minute.
Ei bine, azi a recitat mai convingator (tot nu era plans de fapt) si minune, l-a pacalit pe blestematul de sughit in 5 minute!! Actor il face mama!!
PS. eu una cred ca lamaia aia are acelasi modus operandi: bagi lamaie, cupilu plange si scapa!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze