Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Fata asta nu ma vrea deloc la bucatarie. cum pun mana pe lingura, cum urla din toti rarunchii.

Fetelor, multumesc de aprecieri!

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Fara suparare celelalte mamici, eu pe Irinuka a Sofiei o propun miss septembrie-octombrie!
S-a nascut ea mai tarziu dar trage tare sa-i ajunga pe ceilalti din urma si parca vad ca-i si intrece!

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

monitorul meu se pregateste de Craciun, mi-am pus beculetele rosii pe care le-a trimis Raluca pe mail
Irina, eu daca ma uit bine, tot 2 degete am cu probleme, si imi iau inima-n dinti si ma duc la dr. sambata sau duminica, ca sa aiba cine sta cu bebe. la mine e clar unghie incarnata nu credeam ca e posibil sa mi se intample tocmai mie......
Ioana, da, stiu pozitia!!!! asa face si Andrei , il prind cu centura si tot cu picioarele jos il gasesc
mai fetelor, are Andrei o energie.......pedaleaza de zici ca e la maraton, e neobosit in a-si inghesui pumnii in gura, de obicei pe amandoi odata, daca il tin de maini atunci scoate limba poate, poate se gaseste ceva de lins
mary si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Codrutza, eu mi-am facut griji la inceput cand a avut mucisori Ilinca sa nu se inece cu ei. Ti-ai gasit, in primele ore m-am lamurit ca se descurca foarte bine singura: mucii-i stranuta direct in suzeta, iar cand se ineca tusea sa elimine. Eu zic ca avem copii descurcareti.

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna mamici si bebici!
Dar mult mai scrieti...
M-am uitat si eu la pozicile fetitelor, nici nu stiu pe cine sa admir prima data, pe fetita Ioanei, a Ralucai, a lui Kid, a lui Sofia, a lui Country girl si nu mai stiu. Toate sunt absolut superbe! Maine daca am timp ma voi ocupa de baietei.
Noi am inceput diversificarea. Este a 2-a sapatamana. Prima suc de mar, acum suc de mar si para. Saptamana urmatoare piersica. Si sucul il fac din ce in ce mai gros pentru ca peste 2 saptamani sa introducem piureul de fructe coapte.
Avem 6500g si suntem f.activa ziua, gangurim, tinem jucarii in mana, tot ce prindem ducem in gurita. Si cred ca-i iese un dinte sau s-a lovit la gingie. Si facem bale la greu.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Asa este Mary sunt plini de energie copii astia ...pedaleaza din maini si din picioare toata ziua..sa vezi ce os a fie cand or icnepe sa se plimbe prin casa.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Am uitat-o pe Petra, schioarea cea mica1

Pupici
Nicole&IOana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, fii-mea parca se prosteste pe zi ce trece. Pana acuma se ineca cu ce regurgita sau vomita. Azi s-a inecat si cu lapte. Cand era mai mica nu se ineca, manca si prin somn fara probleme. Azi a adormit cu biberonul si s-a inecat. Toata ziua cand e treaza, face bale. Si nu inghite saliva respectiva, o scoate afara. Chiar nu stie sa inghita!? Se joaca (cred) cu limba de se ineaca (sau ii vine sa vomite), face clabuci din saliva, toata ziua ma sperie. Stau cu okii pe ea mai rau decat cand era mai mica. Atunci nu facea atatea faze din astea. Am gasit (sper) remediul pentru a nu mai vomita asa des: la fiecare 5-6 minute de papica, intrerupem pentru ragaiala. Asa mi-a zis doctorul ieri si vad ca e mai bine, parca. Si mananca si mai mult pentru ca isi face loc. Si daca plange dupa bibe, asta e. Ragaie si dupa aia ii trece. Revenim la masa. Sper sa tina figura.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Iar s-a trezit copilul meu urlind... a treia zi la aceasi ora. Eu cred ca se sperie... se culca pe zi si se trezeste noaptea si se sperie. Mi se pare prea mic ca sa inceapa cu sperieturi de astea dar clar nu ii place ca deobicei se trezeste rizind si vesel si ramine asa... acum e un pic miriit si nu am smuls nici un zimbet de la el.
Incerc sa ii mut baita mai tirziu dar sa vedem daca reusim, asta inseamna sa il tin in activitate fara sa se plictiseasca pina la ora 7.... greu greu!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Jadi, daca se sperie ca se trezeste pe intuneric, de ce nu ii lasi o lumina aprinsa? Noaptea doarme cu lumina sau pe intuneric? Sau lasa-i macar TV-ul deschis, face si ala un pic de lumina.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput