Mamici de ianuarie-februarie 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
Ana_m spune:
Irina voi nu aveti Lidl ? Urmareste promotiile acolo, ca si eu de acolo am luat tensiometrul anul trecut cu 20 euro. Anul asta in primavara a venit dn nou oferta si erau la 16. Dar eu nu mai am incredere in ele.
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bee spune:
Maraki, proaste sau nu, la pretul ala, macar tensiometrele astea sesizeaza o problema cand apare. Mama se stia cu tensiune oscilanta si eu pe la 28 de saptamani, am avut-o cam mare, deci umblam cu aparatul dupa mine la ai mei. Si asa a constatat ca tensiunea ei e bine mersi foarte mare nici macar oscilanta! Si de cand e pe tratament e ok. Acum a venit sotzul cu 3 aparate la el, pt prieteni si rude. A luat si termometru digital flexibil pt bebitza si termometru de camera+ lichide (ca era superoferta!
). Nu mai spun ca super costumul meu de ski (surpriza cea mare pt mine) a fost 38 de Euro. Pai in Rom nici geaca n-o iei la pretul asta!
Bee 36+
si Fetitza
Denisam spune:
A ,Irina a aparut- nu iti dau chair jafuri de pamperis, mi-e cam greu ca sunt asa insensibil cu bebelusii.
Apoi acasa o sa-l trimitzi pe Marian dupa nr care trebuie asa-i?
Ma duc doar maine la job, apoi stau acasa sa termin treburile si sa o vad si pe Teo-da..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
A ba da avem bine ca mi_ai zis nu de alta dar e bine sa aiba unul de asta care arata aiurea cum ca ai tensiune buna ca asa nu se mai panicheaza. Am sa ma uit.
Maraki nu prea am inteles le pui pe alea si apoi ce naiba mai pui peste ele?
Irina 37+
maraki spune:
Irina alea de silicon sant bune cand avem rani la sani dar dezavantajul este ca nu stimuleaza lactatia, bebe nu apuca bine sanul!
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Irinasa ti-l dau tie ? Lasa draga , ca o sa-i arate ca e anemic si se apuca saracul taica-tu sa faca excese poate , si nu vreau sa il am pe constiinta .
Acum ma gandesc ca si la socrii de fapt pe toti din familie din ro i-am cadosrisit cu cate un tensiometru si toti ori sunt ok ( cei care se stiau cu tensiune mare ), ori sunt anemici. Vai ce cadou fain am putut sa le fac, acum realizez 
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Denisa crezi tu ca au sa iti dea pampers in maternitate aici ( doar dc au vreo conventie cu ei ca mai sunt). Ti_am zis si ai vazut ca nu e ca la voi gandeste-te ca eu intru in saptamana 39 in cateva zile si nu am mai fost la doctor de 5 saptamani , ca mi_a dat de facut analize destul de importante pe care poate nici nu apuc sa le mai fac, ca nu am vizitat nici o maternitate, ca nu am facut cursurile ca au uitat sa anunte si tot asa.... deci cred ca e o diferenta fata de voi. De asta inclin sa cred ca si scutele vor fi cine stie cum.
Irina 37+
maraki spune:
Deci le punem pe alea de unica folosinta, care se vor uda imediat la debitul care va fi la inceput,dupa care le punem si pe alea mari din material(asta ca sa nu razbata prin sutien si sa nu murdarim sutienul )
Bee sa porti sanatoasa costumul de ski

33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Maaaa pana citesc eu voi mai umpleti 2 pagini. Pana acum ati somat si acum va apucat.
Monica maaamaaa esti tare la mate, ma faci praf cu 27% wow. Hai ca astazi am intrat devreme.
Anca numai Dana poate trece greutatile bbilor.
Fetele la mine cand scoate fundul bb se face burta patrata, as putea juca carti pe ea.
Irina vrei sa lesine aia pe acolo. Poate pleci si cu vreo "gagica". De nervi m-am calmat spunandu-i sotului ce penale au fost. Raspunsul lui "ma asteptam".
Mai am un pic de citit.
Ursoaica
36
irinadum spune:
Mai tare am intrat in ceata sa stii ca maine ma uit sa vad ce e de capul lor si cum se pun si unde ca trebuie sa aiba si alea o explicatie. Plus ca asa e am vazut si semiluna.
De alea cu silicon imi zicea verisoara mea ca au ajutat_o mult pentru ca are rani mari si doar asa cu astea a reusit sa il faca pe bebe sa ia numai san.
Irina 37+