Mamici de ianuarie-februarie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Maraki are dreptate cu cele de silicon, nu av stimual bebe lactatzia.
Dar cu alea mai mari care se pun peste cele ovale sau rotunde, nu stiu, nu am auzit, o sa ma mai uit si eu dupa Craciun cand fac ultimele mici cumparaturi si dupa cele de care zice Maraki ca se pun peste cele mici!
Moni- eu cred ca iti alergi sotul prin casa sau invers
-efectul ciocolatzii..

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Irina, ca ziceai de tatal tau tensionat, sa-l vezi pe al meu!. Isi ia mama tensiunea si-o ia si el. Si cand vede ce tensiune de "cosmonaut" are zice: "Nu se poate! E stricat aparatul!", desi in viatza lui n-a avut urma de tensiune..
Maraki, io te-am inteles cu tampoanele. Dar chiar vreau sa vad ca am asa un debit incat cele de unica folosinta sa nu faca fata!. Uneori ma gandesc cu groaza ca la ce ditamai laptaria am si eu, cea mai mare ironie ar fi sa nu am lapte.. Numai prostii am in cap!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata, am venit din bucatarie cu doua felii uriase de paine moale cu salata de vinete! Uitasem ca am decongelat-o si am fcut rapid maioneza, am taiat cepa, am pus sare si am si halit deja o felie!
Plus ca v-am citit!
Daca indraznesc sa beau lapte dupa...n-o sa mai stea nimeni in camera cu mine la noapte Cunosc combinatia
Deci ce subiecte avem azi? Tampoane de ?

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee sa porti sanatoasa costumul. Pai e bine ca tatal tau nu crede al meu a cazut in extrema cealalta i se face rau cand vede ce tensiune are si mai nou intra pe net si cauta articole sa vada care cum ce tratamente.Iar cu laptaria si eu am de zici ca sunt fulga. Dca nu am sa am lapte pe bune dc nu le tai.
Monica da ce viteza ai mama la gatit.
Mai or stimula sau nu lactatia cred ca e de preferat sa o pastrezi decat sa o pierzi pentru ca ai ragade.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE se mai intampla...nu tine de marime! Uite la o verisoara car de la 70 a ajuns la 105 kg si avea niste uriase ...abia a vut ceva- ceva lapte!
In schimb prietena-mea ce-a nascut in octombrie e micuta, 1,55 h, fara si fara, dar are lapte cat cuprinde! Bebelina are deja 5 kg de la 3,400 kg cu cat s-a nascut!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee- sa porti sanatoasa costumul, si eu la anul=dec 2006 vreau sa imi iau o salopeta meseriasa, acuamam geaca si panataloni.
Irina- am capsi cu spitalele la voi!
Moni-pofta buna!
Hai ca ma car cu laptopul sus in camera Emmei s fac sertarele de la cmoda- pun hartie cu ursuletzi si sa ajez din lucurile care pot-cosmetice si ce o mai fi.
Si va urmaresc ca intr- ora o tai la curs.

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Multam de urari fetele.Eu sper, in optimismul meu feroce sa ajung la ski in martie in luna de miere. Tot e bine, pana de curand nici nu-mi permiteam sa ma gandesc la un asemenea sport scump (numai inchiriatul cat costa; iar salopeta aveam una de pe vremea cand eram supla si tanara- vreo 5 ani, luata la second).
Monica vinete . Moartea stomacului meu! Dar nu ma las, tot mananc desi stiu ca mi-e rau.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Monica sa-ti fie de bine salata de vinete ! Trebuie sa cumpar si eu niste vinete !!!! Si maine nu pot ca e sarbatoare si e totul inchis

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele eu am o senzatie (psihica) nasoala. De fapt cred ca mai degraba paranormala - nu dati cu pietre - am mai zis ca simt unele chestii...Ana stie...si am vorbit serios, acum sper sa nu fie adevarate senzatiile.
Burtica mea este jos de tot.
Fac pipi din 15 in 15min.
Mai devreme am avut niste contractii.
Bbica se agita intruna. Imi tot da cu capul in vezica.
Am impresia ca mi se deschide scuzati pasarica.
Nu stiu ce sa cred.
Eu nu vreau acum, dar parca vad ca am avut gura aurita si nu ami ajung sapt viitoare la dr.
Si colac peste pupaza am avut acum ceva timp 3 premonitii, 2 s-au indeplinit sper ca a 3-a nu, caci ar fi cam sapt viitoare cel tarziu. Va rog nu ma considerati sarita.
Aaaa si ma mai pus pe ganduri o chestie. Dr a zis trebuie sa te vad neaparat pe 14 la eco faci tot ce poti.
Dar nu ma panichez astept pt ca nu am inca un semn sigur.

Ursoaica 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu nici patul la copil nu l_am fixat are partea de jos intr_o parte zici ca sta pe diagonala dar nici ca ma gandesc cred ca am sa il tin in landou la inceput si pe langa mine ca imi e frica sa il las asa in carut mai ales noaptea.
Denisa spor la treaba.
Monica pofta buna.
Irina 37+

Mergi la inceput