Mamici de ianuarie-februarie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee stai linistita ca o sa ai destula treaba cand vine bebeLasa serviciul ca o sa muncesti toata viata !!! Tensiometrul tau este electronic nu? Eu nu prea am incredere in el, are socrosenia si nu imi arata corect.
Fetelor voi ati luat tampoane pt. sani? Eu am luat din alea rotunde ca cele pt. demachiat si am luat o pereche rotunde, mari( cat este palma fara degete ) astea se pun in sutien peste primele? Am mai vazut ceva gen semiluna dar nu stiu exact la ce ajuta...stie cineva???

p.s. tampoanele mari sant din material, se spala...

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu azi am avut meniu vegetarian. 2 mere, 5 kiwi (acreeee), 2 portocale, jumate de cutie Ananas fara zahar, o felie de paine cu o felie gogosar in otet si seara putina salata de cartofi. Aaaaaa si multe alune cu stafide. DAr mi-e o sila de fructe, ca maine nu mai pun gura pe ele si trec la branza cu iaurt si seara ceva carnita. Tot fac eu combinatii, doar doar ma dezumflu! VAd ca la maini e mai rau. AM renuntat de tot pana si la inelul de logodna (verigheta inca nu am). Cu picioarele nu vad sa am probleme (asta dupa cizme), desi imi cam ramane urma de la ciorapi.
Ce ma deranjeaza e ca mi-e din ce in ce mai greu sa umblu! DImineata o ora de plimbare si aveam senzatia ca mi se face rau. Seara la fel. Am senzatia ca nu ajunge sangele in toate locurile esentiale, daca mai fac si efort! SI nu e de mult starea asta! Cred ca maximum 2 sptamani, dar nici atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maraki, tampoane de sani mai am de puat si Pampersi pt bebitza. Dar la astea de sani chiar nu ma pricep. Cred ca tb sa fie de unica folosinta si am sa iau din astea sa le bag in sutien. Cand ma depresez, tot sper sa am e atata lapte incat sa curga sa nu stiu cum sa-l opresc!

Bee 36+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uite ca in sfarsit parca s_a mai animat.
Bee cine te-a mai suparat ? Nu fii suparata ca se supara si bebe apoi si sa te tii.
Denisa sper ca maine te duci ca trebuie air apoi stai acasa si te uiti la...Teo.
Maraki si eu am luat tampoane de alea pt sani da uite ca nu am deschis punga savad cum sunt parca totusi sunt ovale si cred ca se baga in sutien in interior in lmocul ala special.
Monica au trecut 5 ani.
vreau si eu tensiometru cu 15 euro ca aici sub 50 nu am vazut si m_a tampit taica_miu.
Irina 37+

Mergi la inceput

Eu am luat pampersi 28 cu 7 euro deci o sa imi ajunga creca 4 zile . Dar am luat ca sa fie pai magandeam ca poate in maternitate le da niste jafuri de scutece si dc ii prieste ii iau si eu tot jafuri ca e diferenta mare intre pampersi si restul.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- tampoane de sani am luat si eu tot rotunde, dar nu din cele care se spala, is ieftine si numai de alea nu am chef, sa le spal atuncila inceput, poate dupa ce le termin pe astea sa iau din cele care se spala.Cele de care intrebi nu le-am vazut si nu stiu inca sigur la ce se folosesc, dar o sa ma interesez si iti spun.
Bee- cu umflatul mainilor si picioarelor, nu prea ai ce face, dc ai scos sarea din alimentatie si bei suficienta apa, stiu ca trebuie doar sa continui asa si nu intrerupe miscarea de tot.

Moni ai adormit?Dar tu Irina?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI eu am luat o cutie cu tampoane pt.sani sant rotunde, mari cat palma,de unica folosinta.Dar am vazut in magazinul de pe site ca ar exista si din mterial,care se spala si se reutilizeaza...eu n-am vazut nicaieri,dar nici n-am cautat!
BEE lasa depresia!
parca te si vad cu papusa aia DENISA
Cu meniul va zic mai incolo, merg sa vad ce-a achizitionat sotul azi de potol ca n-am apucat sa vad!
Mai inainte am studiat niste oferte de Metro si Selgros IRINA !!!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Gata ! Am reusit sa va citesc , in sfarsit !!!!
Monica cu Irina doamne la ce va poate duce mintea !!!! Am ras singura si se uita sotul , nu stia ce efecte secundare am , de la tensiune poate
Uite ca de sapt viitoare vine si Dana si se face mai mare schimbul 2!
Beetensiometru am si eu acasa, dar ala imi arata tensiune super buna, chiar anemie, si cand ma duc la moasa sau farmacie , cu totul altceva, asa ca nu mai am incredere in el.
Acina , vad ca si tu esti sora cu mine cu tensiunea asta flucuanta
Marchplayer
Maraki, deci esti inscrisa acum, poti sa nasti linistita !!! Da las sa stea bebele la caldurica inca.
Denisa, si tu ai reusit deci o camera semi-privata , ceea ce e super ! Lasa ca nu o sa fie urgente in ziua aia ! Sper !
Ana, sper sa reusesti sa dormi ! Si la mine a devenit noapte un cosmar ! In timpul zilei ma loveste un somn , si ma chinui sa nu dorm ca sa dorm noaptea bine, ei degeaba, cu atatea plimbari la baie, intoarceri de pe o parte pe cealalta, groaznic !
Diana
Nicole, daca tu te-ai simtit bine sa stii ca si bebita la fel, deci bine ai facut !
Ursoaica, tie chiar ca nu mai stiu ce voiam sa iti zic , dar uite

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor nu m-ati inteles..am luat tampoane de unica folosinta iar cele mari din material se aplica peste primele. O sa vedeti ca la debitul care va fi in primele sapt. e nevoie si de cele mariDar alea in forma de semiluna nu stiu ....poate se pun sub san sa nu se prelinga cand alaptam, punem la celalalt san liber pt. ca o sa curga si el in timp ce bebe suge

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Vai am scris 5 ani vroiam sa zic 5 minute. Maraki eu am luat dar sunt multe si nu cred ca se spala ci se arunca invartindu_se ca sutn vorba ta ca alea demachiante adica cred ca se pun in sutien sa nu curga si sa te patezi. Am inteles ca sunt misto si alea de silicon sau chiar cauciuc pentru inceput dc cumva faci ragade ca te ajuta mult ca nu mai poate bebe sa te muste apoi. Cred ca am sa iau si eu sa am in casa asta dc mai ajung la magazin.
Ana pai dc arata bine ala vindemi_l mie sa il dau lui taicamiu ca se crede tensionat mereu asa iti dai seama dc se vede ok nu mai are ce comenta.
Irina 37+

Mergi la inceput