Mamici de ianuarie-februarie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA spor la citit
Dar ai grija cu tensiunea aia!
Intra dupa sa ne spui cum oscileaza

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

IRINA
A venit ANA vezi ce faci azi ca e bai cu tensiunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uau Ana ai grija cu tensiunea asta nu de alta dar trebuie sa ii spui doctorului ca nu prea e normal sa fie asa oscilanta.
Fetele ce s_a mai intamplat azi ca eu am fost ko ma simt obosita ca am cascat ochii pe pereti azi noapte.
Irina 37+

Mergi la inceput

Da chiar asa oare chia rnumai noi chiar nu vrea nimeni sa ne mai tina companie?
Denisa stiu ca e pe la doctor sa isi ia concediu ca sa scape de baba.
Ursoaica cred ca inca are nervi dupa meciul ala cretin.
Ana e cu tensiunea.
Bee doarme.
Maraki face ciorba.
Marcheplayer e in amor de cand a venit sotul.
Hai ca tre sa ma mai gandesc sa fac un inventar.
Irina 37+

Mergi la inceput

IRINA las' ca trebuie sa apara DENISA sa ne zica daca a gasit bucata de piele-n varf de batz!
Si MARAKI trebuie sa apara, HELLO!
URSOAICA a zis ca intra la 12, da' asa azis si ieri si aintrat la 1,00!
Nu ramanem noi singurele! Pana ne-nmultim ma duc sa ma-ntind 5 minute ca mi-a amortit Pe bune de data asta!

Mergi la inceput

Hai du_te ca si eu am tras un urlat mai inainte ca nu pot sa ma intind pe scaunul asta si ma chinui ca o proasta la care replica lui Mariana fost : " da ce te pun eu?" asa ca ma duc inca un pci pe pat si revin iar poate asa il pacalesc pe terorist.
Poate asa mai intra cineva.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ola Gagici,
Vad ca e slaba miscarea, hai ca raporetz de ce am lipsit 5h..
1. mers la medicul de familei si rezlvat problema cu medicalul, a zis ca imi da cat vreau, doar nu merge 2 sapt deodata, deci joia viitoaremai merg inca odata s amai iau 1 saptamina.Maine merg al servici desi am hartia de medical de miine, pt ca sunt doar cu seful si ca am baby shower la job si nu pot sa le trag clapa al colegi, ca si tti super si plsu vreau sa termin cate ceva pt baba sa nu faca infart si sa o am pe constiintza
2.mers si luat plcul de al posta cu pasaportul canadina;
3. mers la nasi si lasat cadourile pt copii de Mos Nicolae si servit o prajitura mica cu un pahar de apa si trancanit juam de ora.
Ana-ai grija cu tensiunea!Eu o am 11,6 cu 6, deci ok, azi am aflat valorile.
Irina- e f. bine ce ai luat, asa am si eu si crema de zinc si pampersi si camasile.
Monica- ce ai cu bucata mea de piele mai, e de la canapea?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu sa dorm? Nuuuuu! M-a lovit o criza de depresie prenatala si am stat sa dau apa la soricei . Tot astept sa ma faceti voi sa rad, ca eu am luat-o razna cu gandurile. Pe mine asa m-a luat un dor de servici, de munca,de activitate. Ma omoara asteptrea asta, desi imi fac mereu de lucru.
Denisa, bine ca ai rezolvat cu medicalul. Si sper sa fii placut surprinsa si maine la baby shower.
Irina, buna ideea Monicai cu foarfeca. Ce bine ca la voi nu sunt necesare atatea lucruri in spital. Eram si eu cu inima mai impacata daca n-ar fi trebuit sa iau atatea inainte.
MOnica si pe mine ma consoleaza ideea ca o sa stea si mama mea cu mine acasa, daca fac cezariana. Macar cat sa ma ajute putin la inceput. Desi eu sper sa ma descurc doar cu sotzul, care saracu' mai are o luna de concediu pe anul asta de luat (si o pastreaza pt. dupa ce nasc).
Ana, n-ai cum sa cumperi un tensiometru? Eu am unul acasa luat din Grmania cu 12 E. Poate si la voi sunt mai ieftine, chiar daca nu e cine stie ce aparat.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Moni-tu ce mai faci azi?Cum a fost cu actele?
Meniul care este?
La mine meniul e; cascaval 3 feliutze mici cu un pci de castraveet si un paahr d elapte- executat deja si acuma am trecut la cereale cu iaurt si voi baga un pahar de suc de prune.
Am si cursul prenatal diseara cu tema; alaptatul mergem cu o papusa si cu o perna- pe sot eu il las acasa, nu are sens sa piarda vremea,pian nu inventeaza astai cum sa ramana si barbatzii insarcinatzi
Ursulina ma lasi sinurica aici, Bombonica si Bee?
Ana ce ai patit?Bagi somnic?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Bee- ia uite gand al gand cu bcuurie, ai aparut..lasa mai dorul de job, uita, ca nu iti va mai veni sa pleci de lingao sa vezi, desi va trebui sa luam si pauze.
Ana si eu zic sa iti iei un tensiometru ca nu strica sa il ai in casa,mai ales dc ia probleme asa!
Ursulina- te asteptam sa radem impreuna!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput