Mamici de ianuarie-februarie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ancuta eu mai am si conta de acasa (firma parintilor si a fratelui) si pe asta n-aam cui s-o predau si e comert, deci f.f.f. mult de lucru!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da ce plictiseala. Hai sa iti zic ce am facut eu azi mi_am luat doua camasi pt spital faranasturi fara nimic simple si pana la genunchi si o chestie gen halat in care intra trei persoane cred pt cand o veni cineva in vizita sa nu ma prinda despuiata.
Apoi am luat crema cu zinc pt bebe sa nu i se inroseasca fundul, am luat un pachet mic de pampersi ca acum nu stiu ce sa iau si o crema de sani care se dau pt ragade pe care am inceput deja sa o dau pe dansele ca par cam uscate. Si uite asa am petrecut dimineata completand bagajul.
Irina 37+

Mergi la inceput

A si o crema antivergeturi . Ca altceva nu mai stiu.
Irina 37+

Mergi la inceput

IRINA cum zici ca-s camasile ale? Si cum alaptezi? ridici poalele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Moni..ce sa-ti spun?...spor la treaba...si sa te tina puterile cat mai mult sa poti sa le faci pe toate..mai ales cand vine si bebelina

Anca 35+ si..Bianca

anca

Mergi la inceput

Pai mi_au cerut doua in spital una am speciala de alaptata adica are gauri pe unde scoatem instrumentele iar cealalta nu are deci aia trebuie sa o ridic in cap . e acuma vad eu care cum asta este stau cu ea in cap dc e nevoie dc nu il trimit pe Marian sa ia alta cu deschidere la gura lui fiisu.
Irina 37+

Mergi la inceput

Mersi Ancuta! Sper sa rezist ca va fi mami in zona, mai ales cu cezariana mea...Cred ca cel mai greu o fi cu somnul

Mergi la inceput

IRINA mai bine pune in bagaj si o foarfeca ...mai decupezi pe ici pe colo...o sa vezi la fata locului la ce nivel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare burticute,
Vad ca ati scris o gramada asa ca m-am gandit sa va salut, pana reusesc sa citesc tot. Azi am avut peripetii : m-am dus iar la o farmacie, mi-am luat tensiunea : 145 cu 90 . Nu stiam ce sa fac, il sun pe sotu si ii spun, el, nimic, vin dupa tine cu masina ramai unde esti, si te duc la spital. Eu nu ca n-am nimic, . Pana la urma il astept, mergem la spital la urgente, m-au preluat aia acolo, mai intai o moasa si o gagica tare draguta ajutor de moasa. M-am intins intr-o camera, mi-au pus 2 centuri care monitorizau copilul si contractiile. Totul era ok, mi-au luat dupa un timp tensiunea 112 cu 60 , deci dintr-o extreme in alta. Dupa ce m-au monitorizat o ora, m-am dus in alta incapere la o doctorita, care mi-a facut eco si totul era ok.
Deci in final nu stiu alarma falsa. Nu stiu daca e normal sa imi urce si coboare tensiunea in halul asta. Oricum mi-a zis ca daca iar o gasesc asa mare , sa ma duc din nou la spital.
Deci asta a fost pe ziua de azi.
Va citesc si revin.

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Mda sa stii ca nu m_am gandit la o eventuala prelucrare ca mare scofala sa ii trag vreo gaura si pun apoi un tricou pe deasupra iti dai seama ce "senzatii" le creez la alea pe acolo?
Ti_ai facut paste azi am vazut.
Irina 37+

Mergi la inceput