Clubul nurorilor (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manda spune:

quote:
Originally posted by lavinai

ma pimiti si pe mine printre voi??
sunt o proaspata nora de cateva luni, si pot sa spun cu mana pe suflet ca soacrama e "the best", doar ca eu sunt aia un pic mai......... care e mai greu de multumit....

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manda spune:

lavinai felicitari pt. asa o soacra dar ai rabdare sa mai treaca ceva timp si apoi mai vb.
Asa era si a mea (soacra)la inceput si apoi
Mai grav e,ca amandoi sunt la fel parca se intrec in a face rautati.
Sper sa nu ma senilizez la batranete sa ajung asa
PS:scuze pt.gresala de la mesajul anterior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

adimercedes bun venit in club. Vezi, daca nu te intrebam, te pierdeam pe drum fara sa stim ca esti de-a noastra:)

Boeru ai o soacra, pe cat de frumoasa, pe atat de sucita Bine ca a mea e mai practica, de obicei ne da bani sa ne cadorisim singuri, dupa ce si-o dat seama ca nu prea suntem pe aceleasi gusturi...

Andreea pai macar cheama-i si pe ai tai la voi, sa ii tina socrului de urat. Sau mai bine spune-i ca vine si soacra-ta, ca poate se razgandetse :)

Olim iar ai ramas singura acasa? Iti faci de cap, da-o incolo de soacra:)

Cherry las ca si noi stam cu socrii, si ma laud ca sunt oameni de treaba si totusi inevitabil pornesc discutii. La faza cu gastrita ma regasesc:)

Dana am si soacra, daor ca ea lucreaza, deci sunt mai mult cu socru acasa. Da e bine si asa, pe ziua de azi nu ma mai plang, ca a stat mult cu Sara. Se simte si ea mai bine decat ieri, ne-au trecut nervii:)

Corina de ce nu vrea sotul tau sa vorbeasca cu ei? El ii cunoaste mai bine decat tine si stie cum sa-i ia, ca sa ii faca sa inteleaga si eventual sa evite si unele neplaceri. Vezi poate il convingi. Daca nu, e idee buna regulamentul, dar daca ei vor avea nelamuriri, cineva tot trebuie sa stea sa le explice.

Haideti ca am recuperat:) , ca acum doarme Sara. Va

adimercedes te trec pe listutza.

Fetelor, eu zic sa renuntam deocamdata la top, ca l cate fac soacrele astea, ar trebui schimbat in fiecare zi. Si sa ramana asa, in ordine aleatoare. Ce ziceti?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Flavia ca bine zici - nici nu mai are rost un top ca sunt prea multe si prea acre. Soacra-mea n-are leac va zic eu, cand asa, cand asa. Mi-ar placea sa mai taca naibii din gura ca numai prostii zice cateodata.
VA mai tin la curent!
Si mie mi-a placut bancul!


Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragele mele!
Eu scriu mai rar acum ca-i sotul in concediu si nu vreau sa creada ca o barfesc pe ma-sa,acum este in baie si...hop la scris!
Mai fetelor,eu le-as strange de gat pe soacrele astea acre,eu cred ca nu exista soacra buna,doar diplomata,totusi...cinste lor ca stiu sa impiedice conflictele astea - nora-soacra.Macar sa ne lase in durerea noastra acum,de sarbatori,sa ne simtim si noi bine fara sa le vedem mutrele.
Vai,pe a mea nu o mai suport,pur si simplu imi creste tensiunea numai cand ii vad fata!M-am saturat sa tot spuna la toata lumea ca i-am stricat baiatu',ca numai din cauza mea nu se mai intelege fi-su cu ea...e nebuna,asa a fost dintotdeauna,numai ca acum nu i se mai tolereaza nesimtirea si tupeul!Gata,m-am facut rea,cat am fost buna m-a jignit fara motiv,acum nu-i mai permit NIMIC!
Va pup!


Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Bun venit celor noi pe-aici...

Pe mine m-a ferit Dumnezeu sa stau cu soacra...probabil una din noi doua aparea la stirile de la ora 5 cu jugulara taiata...

A fost mos Nicolae si bestia nici macar o ciocolata nu le-a luat la fete,hai macar pentru aia mare...N-am vazut atata nesimtire de cand mama m-a facut...Zilele astea ne-am si mutat in casa noua si nici macar nu a avut nesimtirea,ca sa nu zic bunul simt sa intrebe daca ne descurcam cu copii,cu despachetatul,cu curatenia...A trebuit sa apelez pe la straini sa-mi tina fetele,pe la prieteni sa ma ajute la curatenie...O nenorocita...cum or putea face umbra pamantului fara mustrari de constiinta?!

Mortal bancul...da' si a mea sta la parter...din pacate



Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

manda: au trecut aproape 6 ani de cand sunt cu sotul meu si de cand o cunosc pe soacramia ( si ne-am casatorit pe 2.07.2005), si pot sa spun ca e o femeie foarte sufletista, ti-ar da si haina de pe ea, si nu sie ce sa imi mai faca pe plac, imi face numai ce mancare imi place mie, si nu face nici o diferenta intre noi doi: amandoi suntem ai ei......FRUMOS, nu?

<< Daca altul poate, pot si EU....>>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Bine zis-nu exista soacre bune, doar diplomate, dar macar diplomata sa fie a mea.
A fost al meu 4 luni fara job si o data nu l-a intrebat daca are nevoie de ceva si e fi-su! nu ii pasa ca vom face credit ipotecar, pe 20 de ani, si ei au doua case(un apartament inchiriat si casa unde stau), , in schimb vrea sa stie ce am mai facut la casa, cat ne-a costat, dar cum o sa ne descurcam, ca "nu e bani, mama" etc. imi vine sa o strng de gat, numai cand o vad mi se rididca parul in cap
Abia astept sa fac un bb, parca o si vad ce mult o sa ma iubeasca si o sa ma pupe. Bleah, mi se face grata!


va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavinia, exact asa e si soacra-mea. Doar ca din prea multa dragoste, cateodata simt ca ma sufoca:) Si eu sunt o fire mi independenta, deci iti dai seama cum ne potrivim

Feteleor cu soacre acre, probabil slabe sanse sa se schimbe relatia. Asa ca decat sa va amarati, mai bine dati-le ignore.
Nu fiti suparate ca nu v-au ajutat sau nu le-au acordat atentie copiilor, bucurati-va ca nu le-ati vazut moaca

Mi-a venit o idee, sa spunem ce expresii "celebre" au socrii nostrii, poate ne mai distram putin.
Mie mi-a venit in minte o expresie de-a soacra-mi cand incerca sa ne convinga sa stam cu ei: " nu ne bagam in intimitatea voastra, credeti ca noi am facut copii prin telepatie? Doar si noi am fost tineri si stim cum e cu "

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Ce mai ziceti,dragutelor?Cum va mai intelegeti cu scorpiile?
A mea a venit sa discute aseara cu sotul despre acel proces,v-am zis,ne-a dat in judecata ca-si vrea apartamentul inapoi,ca acel contract de vanzare-cumparare pe care l-a facut in urma cu 10 ani nu ar fi valabil pt. ca,declara ea in plangerea de la tribunal,sotul a obligat-o sa-i vanda lui.Este chiar nebuna,oricum,au trecut 10 ani si nu s-a plans iar acum s-a trezit ca-si vrea ap. inapoi.Mai scrie si de contractul de uzufruct ca nu ni l-am respectat...chiar am ras cu lacrimi,stiti ce zice ea ca inseamna UZUFRUCT?Ca noi suntem obligati prin acea clauza de uzufruct sa o intretinem cu banii nostrii.Asta inseamna la ea acea clauza:-sa o intretinem!E sireata,vrea sa profite si dupa fi-su cum a facut cu atatia barbati,acum isi da seama ca s-a cam ramolit iar barbatii cu bani vor femei tinere!
Acum va las,mai "vorbim"!


Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput