buna fetelor,
sper ca nu ne-ati uitat. matza mea face figuri. plange de mama focului si facefebra seara din cauza dintilor care nu ami apar odata!!!!! ne-a sunat si asistenta sa ne cheme la vaccinul antirujeola dar am zis pas ca suntem plecati. asa ca fata se va avaccina in ianuarie. sper ca am luat decizia corceta si ca nu va pati nimic mai ales ca mergem cu ea pe tren la socrii. dar avand in vedere ca o sa stam la cuseta nu cred ca poate pati ceva. iar la socrii va sta numai acasa ca in oras nu o scot.
inrest si-a schimbat tactica de dormit. nu mai doarme cu perna pe fata ci se pune ea cu fata in perna si cu manutzele sub perna. e haioasa foc. aaaa si sa nu uitam alta hachita! atunci cand mananca agata din zbor lingurita cu mana si le baga pe amandoua in gura de innebunesc de nervi ca se face toata ... stiti voi cum. dar am zis sa o las in pace ca e in perioada de invatare.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
Elisor, bine te-ai intors! Normal ca si eu tot ca pe un compliment am zis-o p-aia cu "stalpii" Sunteti membre de baza, cat ati lipsit era plictiseala si acum nu mai prididesc cu cititul! Sa ne povestesti cum sunteti
Andreeeeeaaa, nu poci sa vaz pozele de la mini blu!
Eu am terminat smotrul in sfarsit si acum Mihai ma intreba acum ce mai facem pana la craciun. Nimic, ce sa facem ne asezam in mijlocul casei si doar respiram ca sa nu facem mizerie
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Scuzoaiele mele, vorba lui Loreen. Acum se pot vedea pozele
Eric la Miniblu Androix
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63896" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi