Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 14

loreen spune:
Gata am scapat si de sfestanie...nu stiu de ce da' eu am niste retineri in preajma popilor...ma simt mult mai bine sa-i stiu la km departare de mine...Asta care a venit e tinerel si placut la vorba...stateam la gargara despre bebelusi ca are si el unul de 8 luni...Pe timpul slujbei o apucase si pe Delia gangureala si se dadea la barfa cu popa pe limba ei de ma stricam de ras...il tragea de patrahir,de busuioc...haiu de pe lume...
Danelutza da' de ce zici tu ca-i Isabella manechin...arata foarte bine cel putin in poze n-ai zice ca-i silueta...
Margott da-ne si noua cu imprumut paturica lui David poate doarme si a mea macar 5 minute...ziua
Gabitza ce fata de niznai aveti cu telecomanda in mana...nici usturoi nu a mancat nici mana pe telecomanda n-a pus...
Cloreta eu tot sper sa fie de la dinti...daca zici ca se face greva in zilele premergatoare eruptiei...
Ioana azi nimic...o fraza... doua macar...sau mai pe seara...
La trei jumate am programare la coafor...ma duc sa ma fac gigea ca deseara imi vine cumnatica cea noua in vizita...noroc ca nu ma intereseaza persoana sotului e, care i-a spus lui Paul ca pentru el eu si copii mei nu fac parte din familie, ca altfel mai sipregateam ceva de pus pe masa...Nu...gigea ma fac pentru mine,macar atata sa-mi ofer de sarbatori...mai ales ca bani ciuciu coafeza ma stie si accepta banii later...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

pisik 4ever spune:
am avut si eu timp sa trag un ochi pe la pozici ca am renuntat la somnicul de dupa masa, o sa cad lata diseara. mai, mai, mai, ce-au mai crescut bebeii astia frumosi, parca le-ati pune apa la radacina, asa au luat-o din loc. nici nu vreau sa zic care cum ca sunt asa de dragalasi bucalatii astia mititei!!! sa ne traiasca fetelor!
a mea nu isi pune paturica pe fata, insa are un catelus rosu si si-l pune pe ala!
loreen, mai nazdravana este si delia! si a mea aluneca atunci cand oboseste si a luat si ea o busitura, nu stiu cum, ca atunci cand a inceput sa urle am ridicat si eu ochii. stati sa vedeti ce urmeaza cand or incepe sa mearga!!! am vazut o faza de tot rasul la un baietel care incepuse sa mearga binisor si acum capatase curaj si o lua la fuga. noi eram toti pe canapea si el da sa iasa pe hol dar cu ochii la noi. si nu mergea liistit, ci dadea din picioare de parca intarzia la servici. splasch pe perete, parca era in desenele animate... trei minute dupa asta iar o lua de la capat...
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05

elisor spune:
Buna fetele!
Am aparut si eu in peisaj, v-a fost dor? Ca mie mi-a fost!
N-am mai intrat de 9 zile si tocmai am terminat de listat 54 de pagini, asa ca pot sa ma laud ca am de citit un roman.
Nu stau mult acum, dar o sa mai revin.
va multumesc Loreen, Beatrice, Corni, Nelia, Andreea.a, Elly_b, Stefania pt. gandurile ce mi le-ati transmis pe DC cand v-am spus de nenorocire, m-am bucurat ca v-ati gandit la mine.
Newmami iti multumesc pt. telefon, mi-a prins tare bine sa te aud.
Oana si tie iti multumesc pt. telefon, astept sa veniti la Poiana si sper sa ne vedem!
Loreen, Ioana, Cornelia multumesc pt. ca v-a fost dor de mine.
Androix, daca iti mai amintesti ce ziceai despre "stalpi" o iau ca un compliment, felicitari pt. dintisor!
Andreea.a felicitari pt. achizitie (tico), esti slaba si arati super, subscriu la ce a zis Pisik .
Stefania Bumbuta ta e o scumpa, nici n-as stii sa spun care poza mi-a placut cel mai mult, dar wauw sta in picioare, felicitari!
Loreen un pahar de sampanie cu ocazia inaugurarii casei, sa va mearga bine, sa va mearga din plin, aveti un cuibusor frumos, covorasul e super (de la Mobexpert?!), sa fiti sanatosi in noua casa si nu uita de promisiunea cu "cutremurul" peretilor
Urez si eu LA MULTI ANI! pt. toate evenimentele placute ce au avut loc in aceste zile, sanatate bb si noua parintilor ca sa ne bucuram sa-i vedem cum cresc.
Beatrice imi pare rau ca nu mai esti on-line, nu s-a rezolvat nimic? Superbe pozele de ziua RO de la ambasada, arati super!
Ioana ce decolteu interesant ai!
Pisik superbe pozele de langa Antibes, mi-ar place sa ma poarte pasii intr-o zi pe-acolo.
Cornelia frumosi spiridusii, dar unde ai gasit costum asa mic?
Sa-ti traiasca copilasii!
Oana si Loreen ce fete frumoase aveti!
Oana mereu ai idei ingenioase de joaca pt. Alex.
Asta ar fi la primele spicuiri, mai mult am vazut poze in timp ce listam.
Va pup si numai bine, ma duc sa-mi incep romanul, cred ca-l iau in parc cu mine, sa nu ziceti ca sunt dusa
Mai incolo va mai zic si despre noi!
Eli, Bianca & Andreas

ioanailincam spune:
Buna seara de la noi! Azi nu m-am aratat ca am luat criticile de la Nelia in serios si mi-am zis sa nu mai tandalesc toata ziua pe net (si in plus aseara am belit ochii pe aici pana la 12.30 - cu jumate de ora peste ora mea limita - si ce rau a fost de dimineata
. Eu cred ca sunt nebuna: am dat gata povestile nasterii, acum am descoperit ceva si mai interesant: paginile cu perle scoase de copilasi. Doamne, nu ma mai saturam aseara! AM inceput sa detest
site-ul asta ca are subiecte asa de interesanta de nu ma pot opri din citit). Si cum azi a fost ziua de curatenie pot sa ma laud ca la noi e luna. Evident, nu facuta de mine, ci de femeie
. Asa ca ziua a trecut pe nesimtite, am fost si afara o vreme si iata se facu seara. Ce bine ca e vineri
In orice caz, sunt indurerata de-a dreptul: de azi in fix o luna ma intorc la munca. Aoleu, urla sufeltul in mine! Si cand ma gandesc ca in prima luna dupa ce am nascut-o pe asta mica imi doream sa ma duc la birou din tot sufletul, de, acolo imi era clar ca am de facut, pe cand acasa era tare greu. Iar acum este atat de bine si usor ca nu m-as mai intoarce la munca macar astia 2 ani. Dar din pacate nu se poate
Elisor, bine ai revenit! Ce mai face Bianca cu boraciunile? Ana s-a potolit bine de tot de cand cu solidele, in schimb eu astept mereu cu groaza sa vad jeturile. Azi am riscat chiar dupa masa sa o pun pe burta si in afara de niste ragaieli de nu a scos nimic. In schimb a scos ceva cand am tinut-o un pic in fund, dar ma gandesc ca e din cauza ca i-am dat suculet de morcov si apoi imediat laptic. In orice caz este incomparabil cu ce a fost. Cat despre decolteu, he, he, eram un pic supta la ora aia, dar sa ma vezi dupa vreo cateva ore de la masa Anei. AM descoperit la birou unele poze mult mai clare, dar nu am apucat sa le transbordez inca. Sa vezi acolo!
Gabi, Margott - nici la noi nu se arata dintzosii, dar la ce probleme vad ca aduc, mai bine lipsa. Sa apara cat mai tarziu, ca ii vor avea o viata sa le duca grija. In plus, mor dupa gingiile lor stirbe, mai ales cand rad si le dezvaluie pe cele de sus. Pur si simplu imi vine sa le mananc. ANdroix, felicitari pentru iepuras!
Mygirl - nici eu nu sunt adepta epilatorului. Nici nu am incercat, dar am auzit ca doare groaznic. In schimb, datorita epilatului cu ceara mi s-a rarit foarte mult parosenia.
Cloreta - chiar nu merita sa mergi la Kidex. Dar unde e firma care face biscuiti?
Va las ca Ana cred ca vrea sa faca un pic de nani. Da, la ora asta.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

gabitzam spune:
De fapt care-i problema cu glutenul? Acum ca a trecut de 6 luni ma gindeam sa-i iau si cereale care-s pentru peste 6 luni, dar sint cu gluten. Cred ca am citit pe undeva, dar nu-mi aduc aminte ce-i cu glutenul asta.
Bine, cu memoria bag seama ca am lipsuri grele. Si eu care ma mindream ce memorie buna am. M-au sunat de la servici sa ma intrebe un cont si o parola pe care eu le foloseam zilnic si am constatat ca am un mare gol in cap. A zburat aproape tot ce era legat de birou. M-a vizitat o colega si mi s-a facut putin dor de timpul cind nu eram doar mami de puf. Nu ca nu mi-ar fi drag, dar tare mi-e dor sa fac ceva doar pentru mine. Nu mai stiu nimic din ce mai e prin oras. Suprema distractie e mersul la cumparaturi in hipermarket si in magazinele de copii.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

ioanailincam spune:
Gata, a adormit plodalina: am jumate de ora de liniste.
Loree, tot nu am vazut pozele chiar daca m-am logat.
Stiti ce facem de mancare in seara asta? Cartofi prajiti cu fripturica CU USTUROI. M-ati innebunit cu ficateii in usturoi, ciorba cu usturoi, de cateva zile poftesc la usturoi, mai ales ca am cumparat 3 capatani frmoase foc. Deja salivez. Ma duc sa vad daca s-a dezghetat carnea.
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Tdi spune:
Buna seara! vad ca e cam pustiu pe aici...itzi fi toate la treaba, numai eu trag mitza (virtuala) de coada! tocmai ne-am intors de afara, soare dar cam frigutz, trebuia sa scot cupilu' ca mi-a facut creierii varza...cum a dat cu nasul de aer a si adormit bustean! mai, sa vedeti ce minunatie de peisaj...suntem inconjurati pe 3 parti de munti inzapeziti, o splendoare...parca am sta in cine stie ce statiune!
Androix - felicitari pentru iepurasul Filip!
Cornelia - daca vii la Mestre suntem aproape, e mai putin de o ora cu masina de la noi, acolo esti cu un picior in Venezia...sa nu ratezi, desi e in perioada de flux mare si e apa de 1.5 m in p-tza San Marco, poate mai scade. La Firenze n-am fost inca desi ma tot ameninta sotul ca ma duce...cica e superb! Veniti cu masina? Faceti sarbatorile aici? Ati mai fost?...mama cate intrebari...nu ma baga in seama . Produse mai ieftine nu prea stiu unde se gasesc, eventual prinzi diverse promotii in magazinele mari, noi pentru bebe cumparam haine de la doggy, la Panorama au no-name dar bune si ieftine, la fel si la Bernardi. cand au saldi (reduceri) luam de la iana si benetton, sunt super.
Borcanele - iau Mellin, sunt f. multumita, 2 buc.omogenizate costa 1.19 fructe si 2.19 carne, am incercat si altele dar astea ne plac cel mai mult. se gasesc cam in toate magazinele, des sunt la reduceri si atunci imi fac stoc.
Loreen - am ras cu lacrimi la descrierea afectiunii umane... bietele pisici...si eu sunt innebunita dupa ele dar aici n-am deocamdata posibilitati...am un motan siamez la ai mei, e bestial!
Mygirl - ma intereseaza si pe mine epilator, inca n-am priceput care-o fi mai bun, adica sa doara mai putin...am deja un braun silk-epil model mai vechi, este instrument de tortura garantat! cica ala cu gheatza, satin ice parca-i zice isi merita banii...mai vedem.
Vad ca bebeii nostri fac greva foamei mai nou...a mea m-a disperat aseara ca se juca cu mancarea si a murdarit absolut tot, i-am pasat-o lu' tac-su si cand a vazut ca nu-i merge cu el a halit cuminte 250 grame de crema de legume cu ou si carnitza de vita.
Intrebare: iaurt cu capsuni le dati bebeilor? ma refer la cele gen danonino, vrei nu vrei sunt toate impreuna si mi s-a aplecat sa le tot mananc eu ca mi-e frica sa-i dau.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

ioanailincam spune:
Gabitzam, mie-mi spui? AM trecut pe la birou la o luna jumate dupa ce am nascut si nu mi-am mai stiut parola Acu' la mine altu era baiul: imi desfiintasera contul sa-l dea altcuiva ca nu mai aveau nu stiu ce. Dar las' ca ma intorc eu, sa mi-l reinfiinteze de urgenta. Iar eu amenint in fiecare week-end ca-mi iau lumea-n cap si o las cu sotul si tot de fiecare data mi se face mila de el ca vezi, Doamne, e hartuit in timpul saptamanii si are nevoi de repaos
. Dar maine nu ma mai las, mai ales ca azi i-am inlocuit cu totul masa de pranz si nu trebuie sa mai fiu la datorie. Poate ma duc la Polivalenta, ca si acolo e targ de cadouri cica.
Of, a sunat fixul, mi-a sarit inima i din greseala am inchis sa nu se trezeasca Mogaldea. Oare era vreo candidata pentru bona?
Pozele Anei

mygirl spune:
Se pare ca azi a fost ziua curateniei. Si eu am profitat ca a luat-o tata pe Alex la plimbare si ca e sotzul acasa. Am facut un smotru zdravan, dupa care am cazut lata cu fata mea intr-un somn de vreo 2 ore. Ce bine e odihnita si cu casa luna !
Elisor, bine ca ai revenit, toate fetele intrebau de tine. Ti-am simtit lipsa pe aici.
Epilator am avut unul Brown, luat cand a aparut, si-a facut toti banii, in facultate saracu a lucrat la foc continuu?(il imprumutam si la prietene). Blana am destula, da mi-am obisnuit pielea cu el. Ma epilez cu ceara, dar vreau sa-mi iau unul ptr retusuri si cazuri de extrema urgenta. Am vazut ca acum au aparut o mie de modele si de-asta v-am intrebat, poate folositi si-mi puteti recomanda un model.
Gata, nu mai pot sa sriu ca a sarit Alex pe tastatura, acum ne luptam ptr ea. Vwshiuhs puhgv iyu...adik va pup
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

andreea.a spune:
Pisici – si Eric se bucura cand vede matele. Da din picioruse si nu mai poate, e un zambet tot. Pana acum, cred ca sunt jucaria lui preferata. Mai ales motanul, care e mai bland si mai pufos si mai.. alb. Statea si el langa Eric pana cand l-a pris o data bine de blana si a ramas cu smocuri in mana. Mieuna saracul motan.. Acum se gandeste bine inainte sa se mai aseze langa Eric.
Azi am fost la Carrefour si dupa ce ca nu aveam multi bani, am reusit sa-i spargem pe toti. Cu ultimii bani i-am luat lui Eric scaun de masina etapa a II-a, adica din ala mai mare, tot de la Miniblu. Dormea ca un pasa in masina cand am plecat de acolo.. Ca la kg lui, va dati seama ce inghesuit era in scoicuta. Si fetele de la Miniblu il indragesc, si el pe ele, nu pot sa zic nu – le trage niste zambeteeee.. mama, mama. I-au facut fetele si poze si mi le-au trimis, uitati aici:
Eric la Miniblu
Elisor - WELCOME BACK!!!
Am primit si noi un premergator aseara, azi l-am instalat pe dansul in el - fericire mare! Si pentru el, dar si pentru mami!
Va pup si sper sa vb mai pe seara! Ma duc sa-l distrez.. He he he.
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre