Bebelusi de mai-iunie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Se vad dupa ce te loghezi, Ioana . M-a distrat spirala bebelusilor . Scumpe tare fetitele.

Loreen, eu citisem si inainte ca e controversat vaccinul. In sfarsit, l-am facut. Eu m-am gandit si ca Stefan e maricel pt. 7 luni, plus ca nu a fost alaptat, deci sigur nu mai ar enici urma de anticorpi. Noi suntem destul de izolati pe aici, dar o s aies cu el la petrecerea de Craciun, plus de sarbatori pe la unul si altul si nu am vrut sa risc.

Tdi, ca tot se vorbeste despre tari straine, zi-mi si mie te rog unde gasesc lucruri pt. copii convenabile in Italia? Ce marci? Ce magazine/supermarketuri? O sa ajungem prin Florenta si Mestre (e aproape de tine, nu?).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Gata, am venit si noi de la control. Mindra mea are 8.590 kg si 68 cm (gabitam) La vaccin a plins, dar s-a potolit in 2-3 minute. Acum e fresh dupa ce a tras un pui de somn. Urmatorul control e la 10 luni, dar atunci nu ii face nici un vaccin. De abia imediat dupa ce implineste 1 an ma duc sa ii faca 2, iar la 15 luni inca 3. Mai e mult si bine pina atunci.

Inca ma mai chinuie noaptea. Stau si eu si ma intreb cind oi mai dormi ca un om normal toata noaptea. M-am culcat la 2, m-am trezit la 6.30 si in timpul asta m-am trezit de 4 ori si hazbandu' de 3. Ne chinuie copiii astia ca pe hotii de cai. Bine ca in timpul zilei sint cumintele si dorm fara probleme, dar noaptea ne termina. Chestia e ca pling amindoua (Diana ca isi mai pierde suzeta sau ca nu stiu ce are, Emma ca il vrea pe ta-su sa stea pe jos linga patul ei...la mine stie ca nu ii merge:), dar nu le tine mult, s elinistesc imediat, deci nu avem concerte. Daca as avea concerte de la juma de ora in plus, cred ca as da coltu' imediat.

Mi-a venit si mie ciclul azi prima data. Of of of, si eu care speram sa mai astepte un pic ca tare bine a fost fara. Oricum, ma asteptam ca, avind sterilet, sa am dureri de ciclu mari sau sa fie abundent. Deocamdata sint exact ca inainte, adica de abia am avut niste dureri usoare la ovare si cam atit. Sa vedem cit ma tine.

Eu nici nu stiu ce vaccinuri ii fac Dianei. Adica scrie in carnetul ei de vaccinari, dar nu am catadicsit s ama uit, pen'ca nici nu ma intereseaza. La noi sint acoperite 100% de asigurare, ca si vizitele programate la dr, inafara de cele in care, sa zicem, sint bolnavioare si vreau s ama duc la dr. Atunci platesc 20$. In schimb, noi platim pentru mine si fetele 600$ pe luna asigurarea, dar, de ex, cezariana m-a costat numai 200$ (de fapt asta a fost copaymentul meu pentru 2 zile de spitalizare). Daca nu as fi avut asigurare, m-ar fi costat vreo 20 000$. Toate pentru vizitele pe timpul sarcinii nu am platit nimic, iar pentru analize numai cite 10$. Eu sint multumita de sistemul de aici in care pur si simplu nu exista spaga si te trateaza ca pe cineva fffff. important.

Va pup si va urez somn usor!

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Iuliana, v-am vazut pozele de la "petrecerea" de 6 luni! Sunt tare dulci fetele! Si ce incantata e Emma de tort! Te inteleg perfect cu trezirile noaptea! Diferenta e ca la noi doar eu sunt de garda. Hazbandul meu nu ii aude! Nu intelege, ce caut eu de 10 ori pe noapte la copii, cand el doarme neintors.

Problema mai mare e ca Maria nu doarme ziua si eu nu am timp de absolut nimic! Asa ca noaptea mai strang prin casa si bantui pe net. Poate va intrebati ce caut eu mereu la ore din astea. Pai ce sa fac? Adorm copiii, spal vasele si strang jucariile si imi trece somnul. Sunt singura , ca tati al nostru, mai nou lucreaza si pt. un ziar, care din nefericire pt. mine e cotidian . Asa ca vine la 2 acasa, exact ora la care adorm si eu . Nu ne-am mai vazut de cateva zile...

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza! Azi noapte n-am mai avut norocul de ieri, adik m avut vreo 3 treziri si cea definitiva la 6.30. Acum matza isi face multumita somnul de frumusete si eu bantui pe aici. Imi caut cadoul ptr Craciun. Mi-a promis sotzul un epilator bun si acum fac studii de piata...sun atatea modele ca nu stiu ce sa aleg. am mai citit pe forum pareri, dar dc aveti asa ceva poate imi dati si mie sugestii.
Ieri am fost la cumparaturi la metro, singuri, fara Alex. Am lasat-o cu vara-mea, mi-e frica sa mai ies cu ea in colectivitate acum. Incerc sa o feresc cat pot, mai ales ca nu pot sa o vaccinez decat peste o luna. Ieri am schimbat si marca de scutece, am zis sa incercam si Happy si pana acum sunt foarte multumita. Sunt mai largutze decat pampers, nu o mai strang la bulanase, sus au un elastic sa se muleze pe burtica si ce-i mai bun e ca au pungi ptr depozitarea fiecarui scutec. Asta e o idee f buna, mai ales ca decand cu diversificarea te scoate din casa mirosul de kk.
Loreen, ne-a parut atat de bine ca v-am vazut! Ne era tare dor de voi, Delia e o scumpa, si intr-adevar, balerina pe langa Alex. Multumim mult ptr cadou, azi dimineata omidutza a tinut-o ocupata vreo jumatate de ora.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Neata si de la noi.
LA MULTI ANI PENTRU ANA (Carolinah), DAVID MIHAI (mstroie, SARA (Sufletzica)!
Eu ca o ardeleana verde, ma prind greu si tarziu. Parca se discuta de pui la punga. Eu folosesc cantitati apreciabile de folie de aluminiu. Eu pestele il fac la folie, curcanul il fac in folie. Merge si puiul.
Trimiteti-va barbatii la copii noaptea, tot timpul doua sau trei zile- cred ca se vor potoli. Sfatul asta l-am primit de la doctorita, prima data nu a mers, ca era Thomas racit, a doua incercare a fost incununata de succes. Azi noapte al 22 si la 0, 30 a scancit, dar s-a linistit singur... E parfum sa dormi noaptea.
Cred ca ne cer atata atentia si noaptea din cauza anxietatii de separare.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutari
Eu sunt cam varza, ieri am smotruit la greu cot la cot cu femeia, printre picaturi am avut grija si de Filip, asa ca aseara ma durea spatele de imi venea sa plang. Vad ca nu ma mai doare acum si sunt fericita, dar smotrul nu s-a terminat inca si azi o iau iar cu frecat faianta si alea alea...
Dar avem si vesti frumoase: De ieri AVEM UN DINTISOR!!! Mihai l-a simtit dimineata si a venit repede sa-mi zica si mie. Se pare ca o sa-i iasa destul de repede si celalalt pentru ca se vede destul de bine.
Sefania, si eu am ras cand am vazut cum mananca Bumbuta ta ciorba, cred ca daca o pozai si cu capacul de la hipp era mortala. Si eu am tot zis ca ii fac ciorba si cand colo m-am trezit acum cand nu mai am de nici unele si nici in piata nu pot ajunge
Andreea de la Cluj, pe undeva il inteleg pe sotul tau daca zici ca el a avut n bone, dar macar acolo cineva sa te ajute la treburile casnice macar la cateva saptamani. Pai eu nici nu ma urneam daca nu aveam ajutor platit. Ca asa si socrella se ofera sa ma ajute gratis la smotru dar la ea nu pot sa urlu daca nu-mi convine ceva Ca biata mea femeie la curatenie numai ea stie ce-a patimit cu mine
Iuliana, frumoasa petrecere avurati, mey! Misto ideea cu lumanarele de pe tort, 1/2 auzi
Pfuuuu citesc deja de vreo ora si nu mai gat...
Loreen, matze de caracter? am busit in ras cand am citit... E clar a mea nu e deloc matza de caracter, saraca o si izolez eu dar mai nou a inceput Filip sa se uite dupa ea ceva de speriat. Trebuie sa-l invat sa se poarte frumos unul cu celalalt si vor fi amandoi fericiti.
Loreen si Mygirl frumoase fete aveti! pentru ele de la o posibila socrosenie...

Gata, am terminat de citit si de scris, plec la frecat faianta in baie ca iar ma apuca noaptea muncind...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si la multzi ani pentru piticii sarbatoritzi azi.
Noi tocmai am sosit de la vaccinul de 6 luni, unde Isabella nu a plins deloc, deloc, ii aratam o papusa si nici macar nu a avut timp sa-si dea seama ce se intimpla.
Isabella 6 luni, 7.600 kg si 65,5 cm, cica devine fotomodel si eu care ma gindeam ca nu cintareste destul, dupa calculele lor cica a depasit gramajul. Aaaa, si inca ceva, doctorul era foarte incintat cit de bine sta Isabella in funduletz si cum se invirte sa prinda tot ce-i sta in cale fara sa se rastoarne.

ioanailincam, daca ii aduce niste hainutze mos Craciun, sa stii ca sint foarte frumoase si cu niste culori beetooon.

Va doresc o zi buna la toate

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

hello,

Ioana zici ca nu e nimic de targ? CA eu ma pregateam sa ma duc acolo.
Mygirl, dupa parerea mea ceara e sfanta chiar daca pentru asta trebuie sa mergi la cosmetica. Eu am epilator de ceva ani si nu pot sa spun ca ma omor dupa el. Acu' depinde si cat par ai si pana unde te epilezi. Dar de la epilator electric creste sub piele si trebuie o super exfoliere inainte de urmatoarea operatiune. Daca nu esti paroasa e bun, pana la genunchi cel putin. Eu ma fac pana sus si sincera sa fiu prefer fasii de ceara decat sa simt cum smulg firi cu fir pe spatele coapselor, brrrrrrr!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

La multi ani la pustoaice si flacai:Ana,Sara si David...sa fiti sanatosi si cuminti sa aduca Mosu' daruri multe la fetite si baieti...

N-am avut timp nici sa respir azi...da-pai sa beau cafeaua care mi-a varsat-o Delia prin casa...flutura cana cu cafea ca pe o batista...Si eu eram in plin proces de curatenie ca vine popa azi la 12 cu tarcovnicul la sfestanie...
Stiti ca spunea Pisik de ce pun fata jos pe covor sa se joace ca sa nu mai cada din pat...Acuma ca am caldura de-mi vine sa vars pun copilul jos pe vaci sa se joace...si ce credeti ca nu are cum sa dea cu capul de caldaram...va inselati...isi da drumul pe spate fix in cap...si nu o data ci de doua ori sa fie cu pereche...si ii pusesem si proptele pentru eventuale busituri...

Iuliana vazu-i pozele ...niste papusici...cred ca-ti vine sa le mananci ...si tortul o desfatare pentru papilele mele gustative...
Naspa cu ciclu...eu abia astept sa intru la menopauza ca-s satula de 21 de ani...

Androix pupam dintisorul lui Filip...si neaparat sa ne treceti pe lista cu nurori...da sa fi o soacra buna...ca si asa isi va baga unul ceva in munca mea...Delia se comporta foarte civilizat cu matzele...le smulge parul le epileaza mustatile cu degetele,le trage de urechi,le pipaie pupilele...si proastele stau...probabil cred ca asa se manifesta afectiunea umana...

Oana ne bucuram ca va plac omizile si va asteptam pe la noi cand vreti...bagam fetele in camera cu vaci si maimute si noi ne facem de cap...Delia de ieri suge la punga aia care i-ai dat-o ...ce chicco,vtech sau alte lepfroguri...pungi frate...

Elisor cumva esti suparata pe noi de nu mai intrii deloc?! Hai baga capul putin zi ceva orice...da cu parul cu rosii cu ce vrei...pleeeeaaase......

Am uitat sa va spun ca iar nu papa Delia de vreo 2 zile...cu chiu cu vai ii indes lingurita pe gat cu un pic de iaurt sau o fructa,dar numai o lingurita...in schimb nu refuza laptele...daca ar fi de la dinti nu ar trebui sa nu pape nimic?!Nu stiu zic si eu...fetele care aveti copii cu dinti cum e cu apetitul in perioada asta?
Aseara era finutu la noi si ii dadea ma-sa banana...a mea saliva ca purcelul langa el si ii dau si ei dar nu pisata ca nu vroia ci sa muste din ea...si a muscat pana s-a innecat...ca haplea smulgea juma de banana odata...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andoirx, felicitari pentru dintisor!
Loreen, a mea nu prea a papat la primul dintisor sa stii. SI acum ne iese al doilea si iar e maraita si imi mananca tzitzi, o rontaie mai mult decat suge:))

Am sunat la fimra cu biscuitii fara gluten. Cica au sare 1,5 % ca ce au doctorii astia, noi nu mancam cu sare si uite cum am crescut:)
A zis tanti aia foarte draguta sa ma duc, au facut chiar acum biscuiti proaspeti si au tot felul de produse fara gluten. Mai vrea cineva sa ii cumpar?
Fetele din alt oras? CA va trimit prin posta daca vreti.

Daca nu ma duc la targ ma duc dupa biscuiti si tot plec acum ca a venit mama si pot sa ies si eu.

Pozele mele

Mergi la inceput