Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
DENISA n-ai dreptate ...uite si DIANA la 32+ avea doar 1,470 kg!!!
MONI 35+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Ursulina- hai pe baricade, ai zis c aintri al 12 la tine?
Moni- nu s egasesc gata fierte, din contra mi se par mai buen alea de la voi, dar o sa vad ce gasesc..
Eu cica azi ar fi trebuit sa fac sertarele de la comoda, sa pun hartie si sa aranjez lucruri- ma indoiesc, ca dc stau cu voi acuma si apoi ies sa cumpar castravete siiaurt si cien stei poate vine Dragos cand ma trezesc eu sa le fac, om vedea..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Ei lasa ca nici nu scubi _dubi al meu nu ma plang ca era ditamai pe la mijloc si apoi nexam (oare de cand am inceput eu cu cola
?) apoi m_am trezit ca are de abia 2600 pe la 34+ si cum era cat al Ioanei deci nu pot sa sper decat ca a ajuns si el la 3 kg.
Azi la market eram doua gravide una dupa altas ivanzatoarea intreba : baieti? noi da.
de unde stiti?
pai aveti burtile identice si ca forma si ca marime
a da?
da cand nasteti?
eu : peste doua saptamani maxim 3
ea peste 2 luni jumate - trei

Asta ca sa vezi ce barosani suntem noi.
Irina 37+
Denisam spune:
Wow Moni- pai a recueprat super atunci, ei zic ca beeb ia cam 200 gr pe sapt dar dupa 3 weeks.GATA SEFA-ascult de tine, tu esti cu calculele!
Eu o vad pe Anca Turcasiu- bine mai arata la corp femeia asta, mereu mi-a placut de ea!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
Da DENISA a recuperat! De aia mancam eu ca un lup si m-am anchilozat in halul asta ca am pus rapid vreo 3,5 kg de-atunci! (62-65,5 pe cantarul doctorului) Si vezi, in trim I abia am recuperat 2 kg din cele pierdute de la stres si am ajuns de la 50 la 52...normalul meu!
Denisam spune:
Da Moni-dareu am mincat mereu bine, abia acuma nu mai simt nevoie asa mare, dar faza e ca bag chestii dulci ca sa nu ma cosntip, de..Lasa ca si cu 3-3,5 kg is ok fetele noastre si le ingrasam noi apoi!Asta si cu datul kg sa fie ultima noastra grija!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
DRAJELOR mi-am pus un sandwich mai consistent cu crema de branza, salam si cascaval, ca se pare ca cele 2 felii de paine cu zacusca, cele 2 ciocolati, cana de lapte si mandarina...adica "cina" n-au fost prea consistente
Atentie n-au fost consumate chiar deodata ci la diferenta de vreo ...15 minute ...sa zicem...
monica70 spune:
Mai, numai cele trei gratii cu burti mici au mai ramas pe-aici?
MARAKI ai termint grisul...sau esti iar la manelisti???
BEE,URSULINA ...alooooo!
Denisam spune:
Moni-pofta buna, pai nu a fost consistenta cina si nu stiu ce maninci tu zilnic, ia da raportul!Eu acu un castronel cu lapte si cereale..
Asa e Ursulina si Bee-aloooo?
Diana e la joaca cu printzesa si Maraki la manelisti s-a deschis capitol nou!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK