Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
Denisam spune:
Moni
-ar fi super sa aiba macar 2,3 acuma, ca stiu ca in 2 sapt mai bune clar 200gr, cam asa e acuma, daca ma iau dupa chestiile standard si spuse de specilisti, inte sapt 33-36 ar treb sa aiba intre 2,2-2,9 kg si 40-46cm; deci Diana ta -e perefecta, sper peste 2 sapt sa il cnving si eu pemedic sa mai facem o ecografie.
Legat de durerea mea de la omoplat- nu mi-a dat vesti bune medicul, caci cica e de la crestrea sanilor, si deci pozitia spate;ui e deviata si ca, degeaba exercitziile, si nu de la ppzitia lui bebe si sa maiincerc ceva cu o sticla cu aa calda, cica. O s aincerc si asta, de..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
IRINA Bastinento stii ca mi-ai facut pofta d paste la ora asta da' mai am o pungulita cu tortelini cu carne si ma si duc sa le pun la fiert chiar acum! Smantana pentru sos am..ce mai! Trebuie sa am energie , daca ma pun sa sed iar pana la 2,00 
MONI 35+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Bastinenta la raport! Si eu tot cu smantana am bagat nu de alta dar nu cumva sa slabesc vreun pic ( poate le rup paturile la astia prin spital). Bune pastele !!! Haideti care mai face.
Irina 37+
Denisam spune:
Moni+Diana
o sa icnerc si eu sa o fac in weekend as cum ziceai tu reteta!Doar 20 de min dureaza, wow..
Irina- sa-ti fie de bine cu pastele!
Ana- faina combinatia ta, merg si eu mai incolo sa cumpar un castravete si un iaurt ca e pe sfarsite, vad ca deomcadata combinatzia mea nu da rezultate, mai astept!![]()
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Ana_m spune:
Gagicile, eu am plecat la somn. Sper ca in noaptea asta sa o recuperez si pe cealalta care nu prea ma dormit-o. Asa ca pofta buna la care mai mancati acum, si somn usor la toate !
Pupici 
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
IRINA GHINION ca nu-s mai! Cred ca le-am mancat de-o saptamana si-am uitat 
Trebuie sa tragem o tura la BILLA zilele astea sa umplem pe-aici ca bate vantul!
DENISA care 2,300 eu zic 2,700 ca ai pus ceva mai multe kg ca mine!
irinadum spune:
Nu te mai gandi Monica ca si asa erau naspa lasa ca faci alta data. Nu ii mai zice ca are 2700 Emma ca asta inseamna ca o sa aiba 4500 la nastezre si nu vrea
.
Ana noapte buna.
Ursoaica tu ce faci?
Irina 37+
Denisam spune:
MoniCa- imi pare rau ca nu mai ai paste!SA te auda D-zeu cu cat are Emma dar la 29 de sapt avea doar 1,4 kg deci nu cred ca a recuperat asa mult..
Ana-somn usor si o noapte buna!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
ANA somn usor!
URSULINA n-o inlocuiesti pe ANA?
MARAKI as manca acum...gris cu lapte,dar mi-e lene si cred ca nici lapte nu mai am destul
Mai am doar pentru dimineata o cana amarata!
DENISA depinde si de varza cat de repede fierbe...poate alea canadiene le aveti gata fierte ![]()
IRINA las' ca-mi fac eu maine paste la prima ora (a se citi ora 12,00) ca acum..cand a auzit sotul ce caut(tortelini) s-a luat de cap!!!Cica dupa lapte si mandarina??? Da' gasesc eu altceva..ca parca tot mi-e foame!
Denisam spune:
Irina - nu poate Emma sa il intreaga pe flacaul tau, sunt sigura ca nu va avea mai mult de 3,5 kg- asa simt eu...O sa vedem dc am dreptate, dar mai dureaza vreo 5-6 sapt cam asa...si cu astea vom vedea, are Dumnezeu grija sa nastem cum trebuie si copii sanatosi!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK