Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
irinadum spune:
Mda doar cele trei gratii burticoase au ramas. Hai ati mai gasit nume noi sau nu?
Monica nu esti singura care se uita la serialul ala rusesc eu am dat doar odata dar spre rusinea mea am crezut ca e ala cu ARABELA si RUMBURAC si am schimbat repede . Dar am auzit pe multi care il urmaresc.
Irina 37+
monica70 spune:
Pana se-ntoarce MARAKI de la manelisti
si mai aapre ineva ma pun pe rasfoit presa pe net!
DENISA nu prea am ce "raporta" azi ca fost zi scurta...de la 12, de cand m-am trezit, am mancat tot un sandwich cam ca asta de-acum + un ou fiert, am baut cafea,un suc de lamaie...apoi ciorba aia de varza...niste bomboane...si nu mai stiu...Oricum putin...
MONI 35+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Eu simt ca plesnesc!!! De la ora 21.00 pana acum am mancat asa: 2 mere,2 crenvusti cu mustar+ 2 chifle, 4 mandarine si un castron mare cu gris cu lapte
Am luat acum un scobutil pt. ca toata ziua am avut burta de ziceai ca plesneste
Transpir la greu si nu stiu ce sa mai fac
Fetelor ma retrag in dormitor la tv,nu am stare ca ma simt rau din cauza laptelui
va
intru maine![]()
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Bag de seama ca voi astea care va chemati Monica aveti o predilectie pentru meniuri de astea ciudate. Nici dc se chinuie cineva cred ca nu reuseste un asa meniu.
Maraki noapte buna si dc nu isi face efect scobutilul baga laptopul pe picioare si mai dai o tura pe aici.
Irina 37+
monica70 spune:
EI,DENISA ,uite la MARAKI meniu!
MARAKI somn usor si vizionare placuta...adica invers 
IRINA uite un nume...ARABELA
Eu ma distram cu serialul ala!
monica70 spune:
MARAKI am uitat ! Dupa ce ca esti mov mai lipseau umbrela si floarea 

irinadum spune:
Arabela , Arabela dar RUMBURAK asta nici la catel nu il pui.
Si asa dc as spune acum numele la cateii pe care ii cunosc sa stii ca numele catorva sunt si pe lista gravidutelor
ca sa vezi ca nu mai conteaza. Ca sa nu iti mai spun cum il cheam ape cainele meu.
Irina 37+
monica70 spune:
UAUUUU! Da' cand naiba am ajuns eu la trei stele???????
Ma deghizez si eu? Ce culoare propuneti? Merg sa vad ce oferte au astia!!!