Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Maraki- ww ce meniu- noapte buan dc nu ne mai scrii!
Moni- cam subtire ai mincat, pai de unde sa se ingrase mai Diana, baga mai mult si tu!
Irina- nasol nume Rumburak asta!si Daniela zicea de Fabian si asta suna nasol..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
N-am mai gasit nimic...inchideau...e ora 1,00 imediat !
Cred c-o roiesc la culcarica, vad ca din trei au mai ramas doua gratii...
DENISA o fi lesinat cand a citit meniul lui MARAKI..
MONI 35+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Denisa tu nu stii filmul cu ARABELA si RUMBURAK? Pai e povetse vecheeeeeeeeee. De cand era noi pitici.
Irina 37+
monica70 spune:
IRINA....cacaniuuuuu? Pai la mine cacaniul e cam negru de-o vreme...cica de la fier...(e in multivitamine)
DENISA daca nu mancam cele 2 1/2 ciocolati poate mai bagam si altceva, dar nu ma inspira nimic de prin camara/frigider....
monica70 spune:
Mai, dar de ce la mine scrisul e cu albastru si nu negru ca la voi? Ca nu tin minte sa-l fi pus eu asa, undeva....?!?
Denisam spune:
Moni- nu am lesinat, e ok, m-am obisnuit sa aud si sa incerc din astea acuma am bagat dupa cereale cu lapte si eu o pruna, na![]()
Unde inchideau la 1?
Irina- da stiu serialul mai, ziceam doar de nume ca e urat..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
irinadum spune:
A pai lasa ca e bun dc e negru inseamna ca lucreaza de asta a pus Diana grame multe. Ia sa imi iau si eu un cacaniu sa fac ca romanul sa ingras porcul in ajun.Si und evrei sa pleci chiar acum ia sa vezi ca apare si Ursoiaca si Bombonica si Bee si Teolinda ca doar nu om fi doar noi duse cu pluta pe aici.
Irina 37+
monica70 spune:
DENISA ziceam ca inchid la "magazinul" astora cu glow-ul...nu vezi ce look nou am??? La tine tot "cacaniu" se vede ca la IRINA?
Ca la mine e roz...desi am ales orange...
Denisam spune:
Moni- sa nu schimbi portocaliul de la nume si scrisul e ca la mine- navy=bleumarin!
Si uita-te atenta in frigi si camara!
Ursulina-hai mama macar tu sane zici noapte buna! o fi culcat-o Ursu![]()
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK