Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
DANIELA mami si sotul au zis ca IOANA e mai taranesc
eu il aveam pe lista si inca ma mai gandesc,numai ca DIANA IOANA...rimeaza si nu-mi place cum suna!
MARAKI DPN-ul cred ca l-a schimbat pentru ca-i mai micuta la masuratori...cred. DBP - ul e 87 , unele dimensiuni sant de 35 altele de 36 saptamani...stiti voi stilul...
MONI 35+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
ANA sa mergi neaparat sa-ti ia mai des tensiunea, o nepoata a avut in primavara probleme cu tensiunea, era si superumflata ca retinea apa si de aia i-a facut cezariana, mai devreme cu cateva saptamani. La tine nu cred ca-i in stadiul asta, dar ce-i sigur e sigur.
Vorbeati de fetite si machiaje...eu nu ma machiez aproape deloc,poate n-o fi asa atrasa de astea, dar daca seamana la mine cu hainele e grav: ca ma schimbam si de 10 ori pe zi si ma imbracam numai cum voiam eu! A si zis mami odata ca-mi doreste o fetita la fel de capoasa cum am fost eu! Si daca e capricoarna...cu siguranta va fi!
marchplayer spune:
Monica, stai linistita ca eu glumeam, nici macar nu stiu daca o sa fie Ioana pana la urma! Eu chiar n-am nici o treaba cu numele...dar cred ca exista in toate o limita..spre exemplu am botezat acum 2 ani un baietel, nu l-am numit eu..parinti au pus numele si cum credeti ca-l cheama? Rafael Fabian, pai ce nume de barbat este asta? Se balbaia si popa in biserica si a facut niste ochi mari cand i-am spus numele...de mi-a fost putin rusine, sincer!
Acum va pup pe toate si va urez noapte buna!
daniela 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
DANIELA chiar asa, bietul prunc!
Noapte buna!
Nu mai stai si tu un pic la schimbul 2?
Da' tu te distrezi dimineata!
monica70 spune:
IRINA hai ca avem 7 pagini de munca!
URSOAICA vine pe la 12,00...
DENISA sa vedem ce noutati are...
Care ati mai ramas pe baricade?
ANA,MARAKI? BEE,DIANA?
Eu ma pun sa rasfoiesc presa si dupa aia trec la contaO sa fiu deci prin zona!!!
irinadum spune:
Vad ca avem de munca si in plus imi e si foame , fiimiu cred ca a inceput de nervi o partida de box, Marian nu mai vine de la antrenament, langa mine e o telenovela cu un actor dupa care 
si tot asa.
Plus ca nu stiu ce sa fac de papa.
Irina 37+
Bee spune:
Monica, bine ca ai venit cu vesti bune! Macar sunt sperante sa nu nasti de sarbatori. Si daca iei si pastile, sigur o mai tii pe Diana sa se faca fata mare.
Irina, nasol cu simptomele. Si eu sunt foarte greoaie cam de o saptamana! Ma apasa rau fata pe toate cele. Si am uneori niste dureri, de zic ca acuma acuma......Azi am fost la plimbare sa fac cumparaturi marunte pt casa si aveam o viteza.............
de melc turbat. Insa mi-a pus capac pe ziua de azi drumul cu masina prin Buc (cu tata la volan, ca eu de o luna nu mai conduc). Am crezut ca nu mai ajung acasa, gropi, gropi, scuturat si mie imi venea sa mor de durere!
. SI acasa numai contractii. Deja erau asa de dese ca m-am enervat.
Ana, eu zic sa te duci la spital sa-ti mai ia cineva tensiunea, ca nu e in regula la valorile alea. Si sunt si durerile de cap asociate! Sanatate multa.
Denisa, asteptam sa zici de bebelusa cum se prezinta in urma controlului.
Astery, sanatate si tie si mamei tale. Stii si tu ca doctorii de multe ori exagereaza cu anumite prognisticuri ca sa nu fie culpabilizati in caz de ceva. Sper sa fie bine!
Nicole sper ca tu si bebelusha sa va fi distrat in orash.
Diana, sa inteleg ca bb2 e baietzel?
Mira,mie Sophia mi se pare un nume tare frumos.
Daniela si tu ai luat-o pe urmele lui Maraki? Si mai nou am vazut ca si Alina si Janina mai au probleme! Ce copii "parosi" vetzi avea toate! Fii-mea o sa fie cheala ca taticul, ca eu arsuri, pauza!
Bee 36+
si Fetitza
Bee spune:
Irina, tu salivezi dupa actori de telenovela! Iar eu am orgasme noaptea in vis! Dar e clar ca de la contractii. SI ce orgasm e ala care te apuca in drum spre farmacie cand mergi sa iei NOSpa!
! SI ce vis e asta? IN loc de vise cu CT POpescu, dupa cum ziceau altii
.![]()
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
BEE eu cred ca arsuri au mai mult cele cu sarcina pozitionata sus ca apasa pe stomac, pe noi cu sarcina mai joasa...ne doare mai mult burta !
L-am intrebat pe doctor si de sciatica mea si intradevar nu pot lua nimic, dar vorba lui daca ar sta in pozitia noastra (cu coloana indoita de greutatea sarcinii) pe oricine l-ar durea toate cele.
IRINA pofta buna, eu am topit vreo 2 ciocolati mai devreme...deci momentan nu mai mananc.
monica70 spune:
IRINA si eu
dupa un actor rus din serialul ANASTASIA si are tipul si un nume fain in film: VLADIMIR