Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee pai cum naiba sa nu salivezi pai arata asta de imi vine sa . Frumos barbat.Bun ca ao orgasme peste tot eu visez numai copii pe bune .
Monica eu nu am ciocolata si m_am uitat dupa ea dar... era tarziu.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu eram cu CTP Macar am mai evoluat: azi noapte am visat ca eram cu Max din Lacrimi de iubire Acum a inceput , intru dupa!

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE stiti ce mi-am amintit? Doctorul nu mi-a mai zis cand si daca sa mai vin la control...doar mi-a dat nr. de telefon si a zis glumind sa-l astept pana se-ntoarce ( v-am mai zis ca-i plecat din tara intre 1-7 ian.) Eu am citit ca in ultima luna se merge si saptamanal la control...
Am vazut acum ca si gradul de maturare al placentei e 2, cred ca-i bine. De col n-a zis nimic, nici cu mi-a facut control pe masa, doar eco. M-a intrebat daca misca bine...am uitat sa intreb de cordon si eu!
Am intrebat in schimb de anestezie si a zis ca degeaba vrem una sau alta, depinde daca se poate.Ca daca ai probleme la coloana de ex. nu de face rahianestezie (sau cum se zice?).
Ma gandesc totusi sa-i mai bag o vizita pana nu pleaca din tara de ex. intre Craciun si Revelion...sa vad cum stau.Dar probabil trebuie sa ma programez din timp!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Apar si eu pe aici. Ma lasat durerea de cap dar tot ametita sunt . Si am o stare sa .
O sa ma duc maine iar sa imi iau tensiunea, sa vad cum stau. Sper ca mai bine. Chiar i-am zis sotului, ca asa m-am saturat : durere de cap, de sold, stare de voma, ameteala, mers de rata , contractii, pai se mai poate asa ? Mai am 5 sapt si 4 zile , deja numar pe degete.
Monica , felicitari pt bebelina !!! Grasuta ! Deci ai venit mai aproape de mine cu DPN !
Bee, si eu azi am fost cu masina , si am ajuns la concluzia ca am inceput sa am rau de masina. Aici nu suntgropi, in schimb, ca sa incetinesti, sa te oblige sa reduci viteza,pun niste prostii de se zdruncina masina, si trecerile de pietoni sunt inaltate, ca niste mici trambuline . Of cat le urasc !
Adrianafelicicitari si tie pt bebelina !!!!!
Irina , tu mai ai 2 sapt si cateva zile , ce fain ! Ai emotii ?
Maraki
Ursoaica
Marchplayer

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Acum m-am mai gandit de la ce putea sa mi se ridice tensiune. Ieri mi-a dat mama o veste trista : cica i-ar fii zis doctorita ca a facut diabet . Si toata noaptea numai la asta m-am gandit si framantat. Saraca cate probleme are mai asta mai lipsea. Chiar acum cand incepea sa mearga mai bine cu sanatatea, acum alta lovitura . Viata asta nu e deloc dreapta.
Da pot sa zic cuiva ? Ca daca zic mamei, nu mai imi zice nimic, sa nu ma ingrijorez, ca si asa nu voia sa imi spuna, fratele a fost cel care mi-a zis. Daca ii zic sotului, iara nu-i bine, ca zice ca imi fac ganduri prea multe. Off, uite bine ca va am pe voi, sa am cui ma descarca

Ana 34+

Mergi la inceput

ANA nu te mai ingrijora atat, poate e doar la inceput si chiar daca nu e, poate fi controlata foarte bine prin regim si prin dat jos kg. Uite, acum 4 ani si socrului i-a iesit glicemia marita si de spaima ca are diabet s-a pus omul pe un regim (pofticiosul de el!!!)numai 2 felii de paine neagra/ zi, fara dulciuri, fara paste fainoase ca nici taitei in supa nu mai voia A facut rost omu' de o lista cu alimente interzise...ce mai! Obsedat! Dar intr-un an a slabit vreo 15 kg , nu mai sufla greu , n-a mai avut treaba nici cu piciorul (coxartroza si gonartroza), nici medicamente de inima n-a mai trebuit sa ia!( are insuficienta cardiaca).Cat despre glicemie...si diabet, ca si cum n-ar fi fost!!!Era si cam dolofan inainte si acum e dealtfel, dar nu chiar asa.
Dupa un an i-a zis doctorita sa nu mai slabeasca si a inceput sa manance iar normal (inclusiv dulciuri si compoturi...ca tare ii plac!) dar nu s-a mai ingrasat mult si merge regulat si-si face analizele, n-are nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Naseara burtici frumoase,
Tocmai ce aparuse pe forum -accesul restrictionat, sper sa nu ne faca vreo figura astia, tocmai acuma.
Monica- felicitari pt Diana grasuncia!
Ana-sanatate multa mamei tale, poate nu e chiar asa cu diabetul, sa mai faca tste!
Irina- eu stiam ca tu nu esti la abstinentza- ce-s cu salvarile astea
Ursulina, tu cand intri?Bee- esti bine?
Maraki- dc ai asa vise, de ce nu treci la actiune?Revin cu vestile de la medic,merg sa iau o para si un pahar de lapte!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

DENISA hai iute nu ne tine ca pe spini!
S eu beau lapte acum, dar nu mai am decat o mandarina ratacita si niste mere pe-aici! Oricum am fost azi de vreo 3 ori la cred ca de la discutia despre nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- esti atre norocoasa a mergi de 3 ori, ce n-as vrea si eu sa merg macar de 2 ori.
LA medic a fost cam asa:
1) tensiune ok, greutate el zice ca o,5kg, eu zic ca 1kg-adevarul o fi la mijloc;
2)iniam lui bebe ok, el cica ce burta frumoasa, ca putine a vazut asa si ca ttul e ok;
3)discutie despe nastere normala si cezariana, cea mai safe pt bebe e cezariana, dc nasterea natuarala e mai buna ca cezariana, mi-a zis ca din experientza lui nu poate spune ca DA, dar e inca safe si nasterea naturala.
4) bebe parea ca ar fi cu capul aproape jos, deci e de bine, nu am decis inca cum voi naste, mai vorbim.

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

De 3 ori Monica ? Da uite ca si eu am reusit azi !!!! Si oau ce bine e !!!
Tu Denisa cum stai ?
Monicahai ca iti trimit eu o plasa de mandarine.

Ana 34+

Mergi la inceput