Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hai ca m-a apucat mania scrisului...doar din motivul ca-mi amintesc fragmentat ce am citit!
Maraki, eu am avut rujeola cand am fost mica. Abia astept sa ajung la medic pe 14 si sa-l intreb despre chestia asta! Oricum m-am gandit ca-mi voi lua fetita acasa si nu o sa las pe nimeni in apropierea ei.
Dana, multumesc mult pentru urari!

daniela 30++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

March, lasa ca dupa cum ti-au prezis fetele o sa intri in afaceri.Sa vezi trai pe capul vostru dupa.
Eu inca ma minunez la copilasii astia cate stiu sa faca si cate vor de la varste asa de mici. Dar noi am avut noroc sa nu avem parte de crize prin magazine. Intotdeauna a fost intelegatoare si stie ca se poate juca cat pofteste prin magazine, asta e un avantaj aici, dar acasa nu luam decat daca avem bani. Si cam de fiecare data nu avem.

31fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hai Monicaaaaaaaaaaaaaaa, nu ai venit de la eco? Diana sant cosmetice si pt. fetite mai mici, de la 3-4 ani au glosuri si rujuri specialeApa beau si eu de cand am ramas gravi, inainte nu beam aproape deloc,acum ajung sigur la 3-4 l pe zi.
March de ce spui de fata ca e taranca ? la ce nume te-ai gandit? Imi pare rau ca te-ai trezit cu stari de E mai rau cand ai in stomac ceva, eu in fiecare dimineata la prima ora pana sa imi i-au medicamentele.
Ana mai bine te duci la dr. maine sa iti i-a tensiunea, in ultimele doua luni e cam periculos si trebuie verificata mereu TA Maine ma duc sa ma inscriu si eu la spitalul unde vreau sa nasc.
Irina tu cum te simti? Ti-a mai trecut raul?

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da chiar asa Monica pana la ce ora stai la eco?
Maraki am uitat de burta deci nu m_a mai durut insa ma enerveaza ca de cateva zile ma misc greu de tot deja simt presiune pe vezica ma duc dinc e in ce mai des la toaleta si noaptea si tot asa. Sunt totusi niste stari mai deosebite ca inainte.Plus ca am o glezna un pic umflata.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetelor!
M-am si intors de la medic, am avut noroc ca nu era nimeni la coada (de obicei erau cel putin 5) si am intrat repede!
DIANA are 2,550 kg la 35+ si e cu picioarele sub sanul drept unde ma mai gadila din cand in cand! Azis ca va avea sigur peste 3 kg.
Burta era atat de tare ca mi-a scris doctorul si Gnypiral 1/2 dimineata si seara (asta-i ala cu ametelile, nu?) asta pe langa No-SPA 1 dimineata si unul seara. L-am intrebat de CA si contractii si a zis ca doar daca luam injectabil atunci da contractii pentru ca atunci e doza mare direct in sange.Asa ca incep sa iau iar.
In rest DPN-ul tot asa mi la mutat de la 8 ianuarie cam prin 12-16 zice el si bine ar fi!
Probabil a fost proiectata dupa ovulatie (noi am cu doua zile inainte si cu doua zile dupa ovulatie) si s-au mai oprit si la o ...sau chiar doua
Mi-a dat nr. lui de mobil si al unei doctorite de rezerva (daca o fi sa fie inte 1 si 7 ian.)care - a zis el - face o cezariana f.f. frumoasa.... In rest a zis sa-l astept si programarea va fi pe...11 ianuarie,adica de ziua sotului...m-am scos! Nu-i mai iau alt cadou
Asta daca nu fac sarbatorile prin spital
Revin ca suna cineva...

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Gand la gand deci . E bine bebe Diana grasanica tare o sa fie dc sta pana pe 11 ai sa vezi. Ce cadou misto !
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica felicitari pt. bebelina in 4 sapt. depaseste sigur 3 kg Nu ai intrebat dr. de la ce te simteai atat de rau in perioada cand luai Ca ? Daca incepi sa il iei si te simti din nou rau? DPN-ul de ce l-a schimbat ? Pe ce criteriu?

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Felicitari, Monica pentru grasanica! mai bine ca iei iara calciu, mai ales daca ti l-a recomandat dr. Spre exemplu eu aveam tot felul de dureri si de cand iau Calcium Magnesium cu vit D nu prea mai am dureri de oase1
Maraki spuneam ca fimea-i taranca pt ca cineva a spus ca Ioana este nume de taranca, dar sa stiti ca nu m-am suparat defel!
Stiti ce-i minunat? Ca unele dintre noi incheie anul intr-un fel cum nu se poate de frumos iara altele il incep astfel! Cred ca suntem in lunile cele mai potrivite pentru a naste:))

daniela 30++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI mersi! Nu l-am mai intrebat ca si azi m-a durut la fel burta ca la ciclu si picioarele si tot asa vreme imputita ca atunci era...precis de la asta e! Azi a fost ploaie si vant puternic,atunci au fost vreo trei zile cu ploaie, lapovita, ceata...Sant eu exagerat de meteosensibila si poate mai apasa si bebelina pe vreun nerv acolo...
Va scriu mai pe bucati ca avenit frate-meu si parlamenteaza aici cu sotul,nu ma pot concentra!
ANA ai grija cu tensiunea aia!
IRINA si tu ce facusi la glezna? Mai stai in decembrie oleaca, nu te grabi desi cam ai simptome
DIANA zici ca 4 L de apa? Nici eu nu cred ca trec de 2 l ,eventual 3 cu laptele si supele...
DANIELA daca te connsoleaza cu ceva...gandeste-te de ce e numele meu: daca n-ai ghicit intreaba-l pe BILL CLINTON
Era una Lewinsky...parca

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Monica ce stiu eu de ce s_a umflat un pic doar de cretina poate asa ca sa nu zic ca nu am avut si eu ceva.
Lasa ma ca Monica aia era cu masa ovala ce sa faca siea saraca. Pai dc o luam asa mie mi se trage de la Loghin? sau de la caprele Irinucai? A si ca mi_am adus aminte mie la fata imi placea mult si Erica dar m_a facut "boanghena" Marian si Rebecca poate unde mi_a placut cartea la greu dar nu va mai spun ce a mai comentat si aici.
Irina 37+

Mergi la inceput