Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 3
Ursoaica spune:
Nicoleta nu trebuie sa-ti para rau. A fost o idee cu ce sa mai gatesc venita la fix. Din contra iti multumesc pt idee!
Ursoaica
35+
LunaNoua spune:
Nicole ... LA MULTI ANI !!!!!!! Multa fericire, sanatate si nastere usoara !!!!!!!!!
Nicole si Teolinda, multumesc de lamuriri 
March si Monica sa va traiasca burtica
Nu va urez sa va mai creasca, ca apoi va ingroziti ca mine la ce "creste" pe dedesupt.
Ursoaica, poti spala linistita pilota si aparatorile la masina de spalat. Doar sa nu le storci prea tare.
, Deea
31+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Ana_m spune:
Salutare burticute,
Azi o zi nu prea stralucita. M-am culcat dupa 2, la 3 inca nu dormeam, m-am trezit din ora in ora sa merg la baie, la 9 eram treaza. Cum sotul are azi liber si fiind si ziua lui, am facut mancarica si la 12 am plecat cu masina pana in prima localitate unde e marea. Ne-am plimbat pe malul marii, era o vreme super, 18 grade, dar eu ametita de sa cad , durere de cap groaznica, incat am cautat o farmacie unde sa imi iau tensiunea, cand colo : 140 cu 90 
. Sotul sa ma duca la spital, eu nu ca nu ma duc, ca fac pe mine 
, a n-am carnetul de gravida la mine. In final nu m-am dus, am venit acasa, am luat o jumatate e paracetamol si m-am culcat putin. Acum m-a mai lasat putin capul, dar tot ma simt aiurea.
Mai revin
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
alina80 spune:
DANA, DIANA, merci ca ati gasit si urarile mele pentru IOANA si bebelinul ei
! Stiam eu ca sunt pe undeva! DIANA, sper ca nu ti-a fost prea greu sa le gasesti, stiu ca nu scrisesem cu caractere mari sau colorate.
MARAKI, nasol ca si de la ceai ai arsuri! Dar mai ai putin si o sa te simti bine, cateva saptamani
! Tu ai avut cele mai mari probleme cu arsurile si greata.
ANA, multa sanatate si sa stai cumintica in pat!
Fug ca trebuie sa vina Gabi de la servici si sa papam.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Gata am venit cam tarziu cam obosita dar asta este.
Vad ca azi nu ati fost prea active si cred ca va fi prima zi dupa mult timp cat nu vom mai termina un capitol
. Dr nu e nimic recuperam noi mai incolo.
Dana eu cred ca Oana se va impaca tare bine cu surioara ei .
Denisa si Monica bafta la doctor si va asteptam cu vesti la schimbul doi.
Fetele revin dupa ce citesc tot tot.
Irina 37+
Denisam spune:
Ursoaica- si eu am acasa tocanizta de cartofi si ciorba de fasole- mai ales pt sotz.
Nicoleta- inca o data LA MULTI ANI si o seara superba
!
Maraki- mi-ai cam trimis arsurile de gat, mai ales seara la culcare si mai nou am o durere de cateva zile de omoplat, cred ca apasa bebe pe un nerv si ma afecteaza, ca durerile de solduri si de muschi stiu ca sunt normale, sper sa nu uit sa il intreb pe medic azi.Am dormit si eu cam putin si nu prea bine, sper sa recuperez la noapte.
Irina- ai terminat cumparaturile pt.spital?
Kiki- ai grija in continuare de picior!
Ana- sanatate multa!
Ma duc sa ciugulesc ceva si sa ma intorc la treburi, pupicei!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Fetelor intru mai tarziu, mult mai tarziu pt ca are sotul o lucrare de tradus si nu o sa mai am loc la PC.
Asa ca ne vedem pe la miez de noapte.
Monica sa ne zici ce ai facut la dr.
Giova eu la dr merg abia miercurea viitoare...deabea astept.
Ursoaica
35+
diana12 spune:
Chiar e slaba activitatea pe aici in seara asta.
Dana, e o dulce Oana. Parca mi-o si inchipui ce fatza a facut cand a vazut ce multe cadouri a primit de la Mosul. Si cand o vedea ca Mos Craciun ii aduce si calutzul mult dorit, atunci sa vezi bucurie.
Alina, stai linistita, am gasit destul de repede mesajul tau, dar mi-a parut rau ca nu am fost pe faza de la inceput.
Ana, la multi ani pentru sot. Ai grija de tine, stai cumintica. Si incearca sa bei cat mai multe lichide. Am avut si eu o perioada cu ameteli, e drept tensiunea imi era foarte mica (8 cu ceva) si doctorul m-a intrebat daca beau multe lichide. Si eu i-am zis ca da, vreo 1.5l. A inceput sa rada si mi-a zis ca o gravida ar trebui sa bea in jur de 4l de lichide pe zi. Eu am ramas ca la dentist si i-am zis ca nu sunt elefant. Dar de atunci incerc sa beau mai multe lichide si ma simt mai bine.
Denisa, Monica, bafta la doctor. Asteptam vesti bune.
Irina, poate umplem sau umpleti inca un capitol. Nu de alta, dar sa aiba fetele ce citi dimineata.![]()
Eu tare bine ma simt azi si de azi dimineata vad ca sunt doar un zambet. Si sunt singurica acasa...Abia astept sa iau mandra de la gradinita ca nu prea a apucat sa se joace cu jucariile primite (o papusa imensa Dora, e un personaj iubit de copilasi pe aici), o trusa mai sofisticata de doctorita, niste carti, astea nu prea au interesat-o si dulciuri. Si i-a pus barbate-miu si un dolar in ghete. Cand i-a gasit i s-a luminat fatza si mi-a zis "mama, mi-a dat Mosul bani sa imi iau chestii de machiaj".
Asta ca sa vedeti ce va asteapta mamici de fetitze.
30fix si
04/25/2000
marchplayer spune:
Bafta la eco Monica si tu Denisa la control! Sa veniti cu vesti bune! Altfel nici nu se poate dealtfel!
M-ati terminat cu numele, dupa nume eu ar trebui sa fiu vanzatoare iara fimea taranca
! Mai vedem...poate-mi deschid o taraba ceva
!
Eu deja m-am plictisit de arsurile astea, am adormit putin dupa ce am mancat si cand m-am trezit am
tot! yach!
Ana fii cumintica si stai in pat sa te odihnesti!
Irina? Shoping azi???
daniela 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Diana, stiam ce ne asteapta pe noi astea cu fetite! Am o nepotica care are deja 11 ani si are foarte multe glos-uri, cu diverse arome si deodorante..si alte lucruri permise fetitelor de varsta ei dar o vad cum baleste la trusa mamei ei...si nu numai asta, deja maica-sa nu-si mai poate lua ceva de imbracat fara sa-i cumpere si ei ceva! Ieri am mai avut o experienta cu o fetita de 3 ani, care in momentul in care a ajuns in raionul de jucarii din Selgros si si-a dat seama ca nu o sa capete toate jucariile de acolo s-a pus pe un urlet de a trebuit sa o scoata val-vartej de acolo!
Nu cred ca tine de educatie...asa sunt toti copii in fata jucariilor si a dulciurilor! Asta-i valabil si pentru mamicile de baietei![]()
daniela 30++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos