Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
Dana, Diana, Alina multumesc pt. indrumari
. Am intrat acolo, dar cred ca nu l-am vazut de ochi
.
gio
si bb Marco 34+
diana12 spune:
Maraki, nasol cu starile astea ale tale. Tot ce pot sa zic e sa mai rabzi putin si dupa ce nasti o sa scapi de ele.
Giova, nici eu nu le-am vazut felicitarile catre Ioana de prima data. Deh, mi-au luat ochii poza cu Razvanel si pagina, in sine, arata tare frumos.![]()
Alina, am rezolvat problema. Retrimis emailul catre Ioana, poti sa-l vezi in "sent" in contul nostru comun si trimis email si la Dana sa faca corecturile pe site-ul nostru comun. Inca o data mii de scuze.
30+ si
04/25/2000
diana12 spune:
Pisoi, multumesc ca ti-ai amintit de cantecele. Nu e graba, cand poti si ai timp, doar sa nu uiti.
Ce discutii ati mai avut pe tema numelui. Noi la Ecaterina eu am ales numele, am avut o strabunica pe care o chema asa si am iubit-o asa de mult incat mi-am dorit din tot sufletul ca pe fetita mea sa o cheme asa.
Parintii si rudele nu prea au fost de acord, tot incercau sa imi bage prostii in cap ca nici strabunicii mele nu ii placea numele, ca exista un cantec urat despre acest nume, etc. Cand au vazut ca nu cedez incercau sa ma convinga sa mai pun un nume. Dar nu am pus ca altfel nu o mai strigau pe mandra Ecaterina ci pe al doilea nume. Am avut noroc ca sotul a fost de acord cu mine si m-a sustinut, in schimb eu i-am promis ca la al doilea copil el alege numele.
Si uite ca vine al doilea copil si nu il las sa aleaga ce nume vrea ca nu imi place.
Asa ca suntem in discutii aprinse si sper sa ne hotaram pana vine bebe.
Dar tare usor ne era daca era fetita. Ii puneam numele Emma sau Emily. Aici am picat din prima de acord. Dar n-a fost sa fie fetita...
30+ si
04/25/2000
asteryaro spune:
Buna seara, burticutze!
LA MULTI ANI Nicoletelor, Nicolailor etc.!
Iar ati scris...
Azi am hibernat, n-am facut mai nimic , mi-am odihnit piciorul, maine cred ca mai trag o tura la tanti cu masajul.
MOsul a fost nesperat de darnic acest an, nu ma asteptam...
Kiki
31w
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
Fetelor, gata raman fara laptop.
Sa ne auzim cu bine vineri, sa nu nasteti pana revin eu, please....
Vreau sa fac si eu galerie!!!!
Pisoi si eu vreau colinde.
Am descarcat si eu cateva, vineri sau in weekend promit sa le pun pe contul comun.
Bafta la eco Denisa si Ursoaica si alte
, care probabil merg pana sambata.
Cititi aici despre Desteapta-te Romane!!!
http://new.petitiononline.com/IMNUL_RO/petition.html
Un mare
la toate.
Aveti grija de voi!!!!!
Doamne ajuta sa ne auzim cu bine!!!!!
gio
si bb Marco 34+
Ursoaica spune:
Gata am revenit si eu.
Am facut mancarica de cartofi ... ce
mi-ati facut aseara.
Bee nu le-am terminat nici acum, mai am 3 + hainutele bbului, ca maine nu-i poimaine. Iar de vecini nici nu-mi pasa, si galagie de la ce mami?
Cata ... sado mica
.
Dana ai vazut ca undeva acolo in inimioara ei mica o iubeste pe Sansana? Este o scumpa sa-ti traiasca si sa va veselesca.
Dana este valabil si daca vrei sa scrii cuvinte sau numai la desene?
Pisoi numele este de vina pt diferenta dintre ei.
Fetele care v-ati pus efect glow, ce inseamna numerele alea de acolo? Cumva grosimea glow-lui?
Ursoaica
35+
asteryaro spune:
Ursulina, inseamna intensitatea culorii alese. Ai grija ce nivel alegi, eu nu mai stiu ce-am ales si-a iesit cam strident... poate te ajuta vreun moderator.
Kiki
31w
http://community.webshots.com/user/astery100
Denisam spune:
Burtici vad ca nu ati scri spre amult, toata luem apetrece de Mos Nicolae?
Acuma am iesit din sedintza si am o groaza de treburi dar am zis sa va salut si sa va urez o seara buna!
Monica- bafta la medic
, eu azi nu fac eco, doar controlul de 2 saptamini!Ne vedem mai pe seara!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Buna,burticutelor....
Am venit iara....
MARAKI,ACINA,PISOI,JANINA,ALINA,TATIANA,ASTERYARO,DANI....

multumesc pentru urari.....
Astazi a fost ziua surprizelor..M-am trezit cu o vizita fulger de la serviciu...citiva colegi si colege...a fost placut..am sporovait...ne-au adus flori muuulte...cadoute...si pentru bebelina mamei....Acum o sa iesim putin afara..Am zis ca nu ma simt in stare de musafiri..asa ca vom iesi "LA MAMA"...Lasam masinile la universitate..si o sa facem citiva pasi pina la Ateneu...in spatele magazinului Eva...ca am auzit ca e superb bulevardul Magheru seara.....
In rest..bebelina e cumintica..a fost tanti care ne face injectia..si ne-a usturat putin..dar trece..astea le fac in mina....sunt subcutanate....in rest...Asteptam sa vina tati....I-am luat si noi un cadout de Mos..ca aseara nu apucasem....
URSOAICA...eu eram cu tocanita de cartofi aseara....
Imi pare rau ca ti-am facut pohta..bine ca ai facut si tu....
Hai ca mai intru cind ma intorc...sa va povestesc cum a fost..Acum ma duc sa stau putin in pat.....
Nicole si Daria
29 fix