Mamici de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Am deschis subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63839" target="_blank">Mamici de iulie - august 2006 (6). Va poftesc acolo.
Irinuca sper sa nu te superi ca l-am deschis eu.

Miky 10+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Fetelor, buna! intrebati de vopsitul parului... De interzis nu interzice nimeni, doar ca SE RECOMANDA CU TARIE sa nu se vopsesaca parul pe timpul sarcinii, deoarece nu s-au facut studii care sa verifice in ce masura e afectat bb de substantele folosite. Nu am intelnit restrictii sau atentionari referitoare la Henna, care e o planta, dar nu coloreaza decat roscat, castaniu, negru. Data fiind situatia, eu nu as risca, credeti-ma! Am parul pana la nivelul genunchilor, dar nu as risca sanatatea puiului, chiar daca arat ca o varza!

Valentina

Mergi la inceput

cristina_ioana daca nu vor trece contractiile cu No-spa, medicul poate decide sa treci si la altceva; pe mine m-a trecut pe injectii cu Gravibinon, stat in pat, etc; a functionat, cu ajutorul medicului am dus sarcina la final, cu rezultat super-bun.

Valentina

Mergi la inceput

Fetelor, pentru gingiile inflamate, sangerande, incercati pasta de dinti medicinala Lacalut ACTIV. E ceva mai scumpa decat o pasta de dinti normala, dar la mine a meritat. In ceea ce priveste starea de voma accentuata daca va spalati pe dinti mai in spate, sunt persoane care o patesc si fara sa fie insarcinate, deci se poate si mai rau. Consolarea este ca nu va dura nici macar toata sarcina, doar cat dureaza greturile.

Valentina

Mergi la inceput

cristina_ioana nu-ti face griji, instinctul matern te va ajuta sa faci fata cu brio primelor zile cu bb. E mai simplu decat pare, nu ai de ales si le inveti din mers. Oricum, ai suficient timp sa te obisnuiesti cu ideea. Vei vedea, in momentul cand ti-l vor pune in brate, dupa o prima privire, vei sti ce sa faci, parca nu ar fi prima data. E fascinant!

madacristina supararile fac foarte mult rau; la mine nebunia de la sarcina trecuta a inceput de la o suparare mare, contractii de la 3 luni si jumatate, stat in pat, injectii cu gravibinon toata sarcina din cauza permanentei amenintari de avort. Depinde cat esti de sensibila, dar cred ca micile suparari cauzate de schimbarile hormonale nu cred ca-ti fac atat rau. Mai bine, insa, nu verifici, ci stai linistita si incerci sa nu te superi deloc. Se spune si cred asta pentru ca este logic, daca esti calma pe timpul sarcinii copilul va fi mai echilibrat toata viata, la fel daca este asa crescut in primii 2 ani de viata. Am verificat pe la absolut toate cunoastintele mele cele 2 teorii si par a fi valabile.

Valentina

Mergi la inceput

madacristina fetele au dreptate, nu-ti va ridica nimeni statuie la birou!!!! Iar sotul va intelege, incearca sa-i descrii si cele bune, nu numai cele rele; noi simtim bebeul, pe ei trebuie sa-i "educam" sa fie tati, trebuie sa-i facem partasi inca din timpul sarcinii la viata lui bb. Eu asa am facut si bine mi-a fost!!! Acum, parca el e insarcinat, s-a acomodat chiar mai repede decat mine de data asta. Trebuie sa-i intelegem si pe soti, nu le este simplu, noi simtim, ei trebuie sa inteleaga si noi trebuie sa-i ajutam (din interes, evident, sa ne fie nou bine ) Cele care nu fac nimic toata sarcina, doar cand nasc i-l pun in brate si ii spun "asta e copilul tau" gresesc, cred eu; trebuie sa fie "pregatiti", asa cum ne pregatesc pe noi hormonii; mergeti cu ei la echo, la prima nu vor vedea nimic, dar apoi vor vedea si ei minunea, se va crea acea legatura magica pe care o au copii cu tatii.

Valentina

Mergi la inceput