Mamici de ianuarie-februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki buna intrebare si eu as vrea sa stiu dc e pe jos sau nu ca nu mai am rabdare inca o saptamana plus ca nici burta nus tiu dc a coborat sau nu.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mersi de urari fetelor. M-am dus sa imi sting greata cu manacare si uite ca am facut cobinatii gen Monica: putina tocanita ca mirosea fain, apoi salam cu cascaval, o jumatate de rosie , un iaurt, si acum si i felie de cozonac. Na ca am mancat ca o vaca la 11 noaptea.
Maraki, tortul l-am facut : blat de cacao, frisca si mandarine .

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda- la mai multe saptamini si somn usor!
Irina cand apare imnul sa-mi zici si mei te rog, si btw de Sebastian, am avut si euu n prieten in generala chair si il strigau Sebi ca e usor, cred ca si al francezi le-ari fi, e o tipa Oana tot din frantza care are un baietzel care acuma in Ian face 1 an, cu acealsi nume, potzi vede apzoe la bebelusi de ian-febr 2005, o stiu de la mamici..

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Referitor la nume,cred ca ramanem doar la DIANA ca ma enerveaza familionul cu comentariile!
Mie imi placea initial ALISA - nu-i placea sotului
IOANA - a zis si sotul si mami ca-i prea taranesc
CATALINA - ii placea si sotului dar mami a zis ca-i nume de olteanca
DENISA e frumos le place la toti dar... asa i-a pu nume fetitei fostul iubitel...de la tara din Bihor(sta peste drum de neamuri)
MARIA e frumos dar e plina familia de MARII,MARINELE,MARIOARE etc.
TIMEA si NOEMI - ne plac la amandoi...dar unul e unguresc,celalat tot strain...li se-ncurca limba-n gura rudelor de la tara
Si toooot asa!!!!
PANA la urma ii pun ....IRINA

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Denisa pai ce vrei sa fac eu la caldura dc nu o pot opri? Stau cu ea asa plus ca pe Marian nu il deranjeaza ba chiar ii place. Mie nu .
O stiu pe Oana cu Sebastian le_am citit povestea. E adevarat ca e usor de retinu si pt noi si pt francezi ( de parca mi_ar pasa mie dc retin astia usor cu toate ca se vezi desene animate cand se prezitna Marian ca la ei e nume de fata Marie Anne) insa nu am discutat pana acum pt ca am uitat ca se vezi cap sec.
Ana bag de seama ca si tu esti albinuta toata ziua faci cate ceva.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am cautat astazi pe DC+ si nu am gasit imnul manea,si acum am incercat dar nu mi-l da Irina si eu ma gandisem la Sebastian dar pt. Giorgos e cam ciudat numele, nu prea l-a auzit,in final stii ca a trebuit sa pun numele socrului si mama m-a convins sa nu mai pun si al doilea nume.
Ana sa iti fie de bine mancarica Si eu simt nevoia sa mananc ceva dar nu am ce Tortul cred ca e super bun

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- cool cu numele..De Sara ce zici? de ce trebuie sa fie 100% romanesc, alegi numele care iti place sau tzii cont de rude
E invitata la un talk show Courtney Cox( Moncia din Friends) cu David Arquette-sotul si regizor si tare haiosi sunt.
Irina la tine posibil sa fii coborat burta, la Maraki e cam devreme.
Cine mai merge maine la control inafara de mine?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE credeti ca stau toata noaptea pe-aici daca bag si bucata de kiwi dupa lapte?
Eventual raman cu ANA Doua vacute pe net

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Mama da ce logica ai avut pai dc iti insir eu ce nume imi placeau cam asa reactii am primit si eu ba pot sa spun ca ziceau mai mereu... "asta e de telenovele". Si acum maicamea ma mai intreaba ce face "marionel"? Ii ziceam ca mi_ar place si Mateo si nu va spun ce comentarii nu pot spune tot ca mai sunt fete care au pus numele astea.De rude nu stiu ca nu au comentat ca stiu ca le dadeam cu grebla in cap.
Monica lasa Diana ca e frumos , Irina la al 100 lea copil cand nu mai ai ce alege.
Irina 37+

Mergi la inceput

Maraki o sa apara de curand imnul ai sa vezi. E mai bine cu un nume ca pana la urma cine te striga pe al doilea?
Denisa a coborat sau nua sta vrem sa stim dar cum aici e intrebarea.
Irina 37+

Mergi la inceput