Mamici de ianuarie-februarie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 3
teolinda spune:
Ia uite! Cum s-a lasat noaptea..cum s-a animat forumul! Bravos fetelor!
Ursulina si eu am bagat totul la masina de spalat..pilote, aparatori, pernute... au iesit perfecte...n-au patit nimic.
In rest..eu am am aranjat totul cam de vreo 3 sapt...am scapat de griji. Chiar mi-am ales si tinuta de scos bebelu' din spital.
Denisa - nici eu nu cred ca voi folosi pilotele..dar asa au fost seturile.Sau poate mai spre primavara cand opresc astia caldura si mai scade temperatura in apartament dar acum iarna..este suficient de cald pentru paturica.
Eu am spalat lucrusoarele lu' bebe cu detergent gel ..Ariel. Cel praf nu se prea dizolva bine particulele albastre/verzi si nu am chef sa ramana pe hainute, chiar daca le clatesc cu balsam "Sensitive" si apoi le calc.
Am inteles ca nu este recomandat sa spalam neaparat cu detergent special de bebelusi pentru ca daca trecem pe normal..s-ar putea sa devina sensibili.
Noapte buna tuturor..si cadouri multe de la Mos Nicolae iar pentru maine(adica azi..) LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de NICOLAE...NICOLETA...si alte derivate!
Gata..e trecut de 12:00... am 36 de sapt.... si inca 3 pana la marea intalnire programata cu bebitu'

pe toate...si sa dormiti bine!
36 sapt fix
irinadum spune:
Deci Maraki doarme ne raspund emaine cu imnul.
Voi spuneti ca e cald la mine sunt 26 de grade si sincer lesin eu de cald apoi pe bebe cum am sa il tin? In
cred. Sorry Denisa dar acum calci si dc nu ne spuneai chair ca nu il foloseam dar acu e mai amuzant.
Irina 37+
monica70 spune:
IRINA eu il am pe nas dar s-a multumit cu un telefon de data asta, eu sant anchilozata...si in plus toti sunt ocupati zilele astea, cred ca mergem duminica viitoare pe la ei in compensatie.
Si voi avea in maximum 2 saptamani un proaspat Nicolae in familie, baietelul(al doilea) nepoatei din Oradea. Sotul ei vrea musai Nicolae(e popa!)voia inca de la primul baiat, dar Adina nu l-a lasat ci i-a pus Andrei(si el e sfant...)Acum, de suparare ca nu-i fetita, a zis sa-i puna cum vrea!
Si sotul meu a venit cu propunerea de NICOLETA , dar cand m-am uitat odata urat la el...![]()
Mama mia ce a inceput sa ma gadile DIANA!!! Chiar ma gadila!!!
MONI 35+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
IRINA la mine sant 24 de grade si e oprita caldura.A mers doar vreo 3 ore azi in camera de zi la 3/4 (din 5) si azinoapte 2 ore in dormitor.Si asa nu mai pot de cald (hormonii)
TEOLINDA deja pleci la culcare".Felicitari pentu 36,eu le fac sambata!!!
maraki spune:
Teolinda felicitari pt. intrarea in sapt. 37
Irina am mai intrat si am citit pe la subiectul imnul pe ritm de manele
Chiar mai au putin si
A fost de ajuns sa postez prima in contradictoriu si s-a declansat furtuna![]()
Sant tampiti sa creada ca cei care asculta manele nu au cultura muzicala!!! Eu ascult toate genurile, buna sa fie
Cei care asculta si manele nu inseamna ca se intoxica numai cu manele
Denisa eu am terminat de calcat,ti-am dat idee sau aveai in plan sa calci?Si eu am spalat hainutele de 0-3 luni, restul le am cu etichete dar tot degeaba daca nu am pastrat bonurile.
Fetelor mi-am amintit: nici o veste de la E-bay
Am avut eu ghinionul asta....asta e...
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Monica bine ca poti sa o opresti eu nici atat nu pot deci iti dai seama caldura plus hormoni ...jale.
Pai dc mai inchis si vreo usa la creuna din camera nici nu trebuie sa mai mergem la sauna.
Apropo de nume vad ca e o moda anul asta cu Andrei multi pun numele asta.Si eu as vrea al doilea nume David sau Sebastian dar ... am uitat sa ii spun si lui Marian
. Poate pana nasc imi aduc aminte.
Irina 37+
monica70 spune:
MARAKI asa-mi placi! Arunci bombe! Si mie imi plac toate genurile, depinde doar de dispozitie ce am chef sa ascult! Doar jazz-ul nu-l suport e prea greu pentru inteligenta mea 
Pacat ca n-am ascultat si eu imnul ala ca si in ziarul local au aparut niste reactii patriotice la niste pensionari taaaare indignati!
maraki spune:
Monica pai din ce ai mancat imi place tot
mai ales zacusca
Mai am rabdare inca o luna ca doar nu o fi foc! Nu mai tin minte cine ma intreba ieri daca am reusit sa mananc sorici, nici o sansa!!! Nu am de unde! Si eu mor de cald in casa, transpir de nu mai pot, din cauza hormonilor ca eu de obicei sant friguroasa
Stie cineva, daca nu fac ecografie poate sa isi dea dr. seama doar la control daca a coborat bebe si e cu capul in jos?
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Si eu vreau sa ascult imnul manelist. Dar se pare ca nu a aparut pe net inca dar o sa apara el...
Irina 37+
Denisam spune:
Irina- nu mori mama de cald la 26, si 24 mi se pare mult(Monica parca zicea), noi nu putem sta mai mult de maxim 22 iar noapte dormim cu maxim 19C in camera, pt Emma am luat calorifer smecher ca noaptea nu o sa incalzec toata casa la 23C ca sa murim totzi de cald, ziua tin cam 21-22 si deci va fi ok si ea.Plus ca ii tinem imbracatzi, vorba Irinei..
Maraki ce harnica esti cu hainutzele lui bebe, (trebuia sa calc, nu mi-ai dat ideea)da era bien ca la cele mai amri sa pastrezi bonurile, eu le-am tinut, si nu am dubii ca e fetitza, era f. clar, dar ziceam de surprize si dc creste ami repede si treb sa schimb unele, nu?
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!