Mamici de ianuarie-februarie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 2
irinadum spune:
Ursoaica sa stii ca am sa le mai aerisesc cu toate ca eu as sta doar cu nasul in ele dar cand citesc pe aici ca nu balsam , nu nimic mirositor, clatire de doua ori,atunci cred ca am sa ma bag la aerisit.
Denisa eu zic sa te uiti ca e imposibil sa nu gasesti acolo saci mai ales ca aia prin partea aia vin toata ziua cu mii de explicatii si tratate despre ce trebui facut cu bebe si europenii nu fac decat sa le preia deci m_as mira sa nu gasesti.
Monica si unde se merge in vizita? Eu habar nu am stiam doar ca trebuie sa imi caut in ghete.
Irina 37+
irinadum spune:
Maraki bine ai revenit. Acum ca ziceai ca te-ai uitat la ecografie eu ma gandeam ca de fiecare data i_am vazut doar... ouale
nu si restul. Dar la cat inteleg eu din pozele alea nici nu mai imi bat capul ca totusi trei doctori au vazut ca e baiat doar sa nu fi fost toti cu probleme la ochi.
Irina 37+
maraki spune:
Irina este foarte bun sacul de dormit care il ai pt. Mario
Este de iarna si o sa-i tina cald, modelul tau este scump aici
Bee magazinul Plus este in genul la Aldi, Lidl...poate stie sotul tau![]()
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Maraki ce fain- 3h, wow..
SI eu am de calcat, dar mai trag cu ochiul la voi si l aTV..de e un serial care il urmaresc.
Sper sa fiu in stare sa trag si o plimbarica macar de 40 min pina la banca..dar duap c eva cuclatzi voi..
Ana- sa-ti traiasca sotul si petrecee frumoasa
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
BEE si eu le-am spalat tot cu detergent normal (Ariel) , pe cele albe le-am clatit intensiv,pe celelalte colorate nu. Si n-am pus nimic pentru clatit.Dar vad ca-s moi.
La celelalte spalate zilele trecute am uitat si am pus si ceva Lenor pentru clatit, dar majoritatea sunt pentru 6-12 luni.
Si tipa de la care am primit o parte a zis ca pus ceva de clatit "sensitive" , oricum n-a avut micuta nici o alergie.
Eu cred ca-i cam exagerat, chiar citeam ca cei mai multi copii cu allergii sunt printre cei care stau in conditii de igiena exagerata sau deficitara. Deci calea de mijloc...e mai buna!
MONI 35+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Marakieu am dat pana in 20 pe el cu tot cu o pijama acelasi model tocmai ca il gasisem la reduceri . Acum sa vezi reduceri in decembrie sau sf lui ianuarie.
Denisa iar bagi "tanar si nelinistit" aia e telenovela americana si ai mei se uita de la revolutie si cred ca o sa apuce si copiii lui Mario din serialul asta.
Irina 37+
monica70 spune:
IRINA se merge in vizita la cei pe care ii cheama Nicolae,cel putin pe-aici.
MARAKI sper sa nu m-apuce acum greata ca tocmai am bagat o felie de paine cu zacusca si am luat si o bucata de cascaval si una de bacaon
Acum l-am trimis pe sot sa-mi incalzeasca laptele si sa-mi curete un kiwi, pana mai stau aici...sa am provizii 
UAUUU! Si mami se uita la "TANAR SI NELINISTIT"...fac cu nervii!
Eu abia astept sa bage pe AXN "LOST" partea a doua, din pacate doar in ianuarie incepe si o saptamana o sa-l pierd...
daca...nu se grabeste cumva Diana...
Sacul de dormit pe care-l am eu nu e prea gros, asa am vrut sa iau pentru ca-i cald in apartament.
MONI 35+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
IRINA- serialul preferat al meu e Desperate Housewifes, de duminica seara, pe asta de care zici il vad din ani in pasti, asa de fun..O sa ma mai uit de sac(desi unde l-am cautat ar fi trebuit sa fie)dar cand ajung in magazine, dar nu ma duc special ca nu am timp, eu is done cu shoppingul si pt Emma si pt Craciun, deci nu ma duc decat cand imi trebuie ceva.
MA duc sa mai calc un pic..Revin!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
irinadum spune:
Monica eu am intrebat ca habar nu aveam pai eu stiam doar sa caut prin ghete ca generatia noastra nu prea are prea multi Nicolae poate Nick
. Da ce mai conteaza ca si asa nu am nici un Nick pe aici.
Maraki mai intrat la imnul manelist ca aia mai au putin si se kilaresc acolo.
Restul fetelor ati adormit?
Irina 37+
Denisam spune:
Irina-mi-ai laut vorba din gura, exact asta vroiam sa o intreb pe Maraki-care e situatia la imnul cu manele?
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK