Mamici de ianuarie-februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Monica la kiwi cu lapte, cred ca din pacate nu o sa stai pe forum si in alta parte
Of cu numele astea m-am capiat si eu. Ce-mi place mie nu-i place sotului si viceversa. Miem imi place mult Clara lui nu . Acum a ramas sa ne gandim asupra Marie-Carmen. Nu stiu , imi place si nu . Initial sotului ii placea mult Francesca. Noi vrem sa fie un nume international oarecum.

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mie imi place Francesca imi place mult ori am eu o predilectie spre numele astea italiene. Mie la fata mi_ar fi placut Melissa dar Marian a pus un bot....
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA nu-mi place SARA (a venit o matusa pocaita cu propunerea) tocmai pentru ca-i la moda pe-aici alaturi de ALEXIA,ALEXANDRA,ALESSIA etc. e plin de ele !
IRINA si eu am doar un nume ...sotul are doua GHITA(NU GHEORGHE!) si ...MARIAN .Si mie chiar imi place IRINA ...
Mai imi plac o multime, dar am in familie...si nu mai vreau dubluri!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana-fain tortul sa petrecetzi frumos!Mie la fete mai imi placea si Nathalie, cez ici Ana?
Monica-sigur vei sta la toaleta,ma tu nu ai probleme.
Barbatzii astai dc usnt mofturosi,de ce nu vin cu nume ca propuneri?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Pai cum vin ei cu nume de fete incepem noi ca de unde , cine era , unde a vazut si tot asa....
Irina 37+

Mergi la inceput

ANA, CLARA e super, dar am o nepotica deja in Germania, e "ocupat" numele
Si fi linistita cu ...cu toate ca am consumat si musli cu iaurt pe la amiaza, era deja rezolvata problema inainte de asta...
FRANCESCA nu-mi place ca-mi aminteste de FRANCA sotia fostului patron, nu ca as avea ceva cu ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica-lasa ca e ok doar Diana, ti-am zis ca il aveam pe lista dc pe fetitza mica a nasilor nu o chema Diana Irina- imi plac amindoua!
Mama ce s-au incns spiritele la imnul manelist si au terminat si capitolul

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor dar voi chiar tre' sa va luati dupa neamuri. Pe noi nu ne intereseaza ce spun ele ... numai ca s-a sucit sotul nu mai vrea Thea (tre' sa-l descos sa vad de ce nu mai vrea) asta imi placea mie la nebunie.
Iar despre Raisa mama mea buna zice ca este jidan. Ce ma enerveaza ca este rasista. Dar cine se ia dupa ea? ... Cucu.
Nici nasii nu ne intereseaza ce nume vor. Daca vreti sa stiti am renuntat la prietenul din copilarie al sotului (care vroia sa fie nas) tocmai din acest motiv, vroia ca toate numele sa fie puse de el si ma scuzati dar Vasilica Constantina ...iac.
Asa ca ii punem ce nume vrem noi, pt ca intai trebuie sa ne gandim daca ii va placea fetei (daca pana la urma va fi fata) si apoi sa ne placa noua sa o strigam cu acel nume ... restul e tacere.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Mda deci si cu numele e grele de tot. Vad ca Ana a plecat sa mai bage la ghiozdan ceva . Ursoaicaa disparut. Teolinda la fel dar pe ea o scuzam ca a scris mult azi .
Eu maine cica ma scol de dimineata si avem de umblat pana la 18 seara cand pleaca Marian la antrenament. Sa o vad si pe asta. Presa am citit_o ( buna asta cu presa online? in Rom numa ducea capul sa o citesc pe net) asa am vazut ca s_au kilarit unii la greu ca la stiri nu apuc sa ma uit.
Irina 37+

Mergi la inceput

Si mie imi placea Natalia ,dar l-a ocupat o fosta colega recent !
Sotului ii plac numai nume de pipite de la TV : la orice nume s gandeste cum arata "vedeta" cu numele respectiv!!!
De exemplu, ii place si lui si lui mami ROXANA , dar nu vreau ca si asta-i la moda
De la verisoarele de la tara am primit indicatii sa-i pun si al doilea nume de sfanta ...da' care?
Andreea e plin,Nicoleta nu-mi place, Maria e plin, Mihaela la fel, Ioana...ati vazut...GEorgeta/Georgiana e prea fortat ...Mai bine ii pun Speranta ca asa o chema pe bunica olteanca

Mergi la inceput