Montignac:ce am mancat azi?(67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Buna fetele,

Deoarece azi m-am trezit la 7.30 si era sa intarzii la servici am sarit peste masa de dimineata.
Ora 10- o cafea
Ora 11-2 mere
Pranz nimic ca nu am avut timp sa-mi pun nimic iar aici nu gasesc nimic de post.
Diseara fac spanac si peste.
Da adevarat ca amestecul ala avea si niscaiva porumb in el asa ca o abatere.

Va ,Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:


La multzi ani tuturor de Mos Nicolae! Sa va umple ghetele cu tot ce va doritzi!

Anda, si eu am azi niste abateri... Bine ca ai rezolvat cu cantarul si bravo ca arata in fiecare zi cu cateva sute de grame mai putzin La mine tot stagneaza....

Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 10: 1/2 banana (abatere, a trebuit sa iau cate o gura sa manance si fiica-mea mica)
ora 15: niste cod la gratar
ora 19: o pizza din faina integrala, ciuperci, ton, rosii, sare, piper, masline, putzina margarina (stiu ca e abatere, da; am promis ca fac si o sa gust si eu un pic )

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Ce am mancat ieri:
MD: branza de vaci si salata de telina (abatere, stiu)
P: carne de porc la gratar cu salata de varza
C: la fel ca dimineata

Azi am scapat la bomboane de ciocalata de la mosul ...

Oricum, bilantul dupa 3 saptamani: -3 kg. Sa ma notati la listuta.

Si o intrebare. V-am tot citit ca mancati fasole uscata in diverse forme (batuta etc.) ... am vazut chiar asociata cu carne.
Eu tin minte ca citisem ca in faza I nu se mananca, iar in faza 2, fara proteine. Gresesc, ca ma tenteaza?

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

mihaiuta, fasolea batuta are IG 35 (parca...) , deci e ok. si o poti minca in orice forma: batuta, iahnie...combinata cu carne, ou..ce vrei tu. iar maio din salata de telina o poti face tu, doar cu galbenus si ulei - si asa o sa fi "a la monti"
madisor, pizza matale suna tentant, dar e abatere, asa ca nu ma risc. ideea e ca macar sa stagnezi, nu sa mai pui peste. deh..si cind ma gindesc ca vin sarbatorile...ATUNCI nu stiu daca o sa ma abtin. pina atunci promit ca sint cuminte.
anamariame, monti in 1a carte zicea ca dupa o perioada in care tot maninci "a la monti" organismul nu mai simte nevoia de cafea, pen ca o sa aiba resursele necesare din dieta pe care o tii. acu' ... nu stiu daca e adevarat. eu nu simt nevoia de cafea pen ca stau acasa, la matale o fi alta situatie si atunci te-nteleg.

revin mai tirziu cu meniul de azi. e 12:45 dar nu am mincat nimic inca. adica da, am mincat 2 cafele decof si 2 tigari. promit ca o sa imi "scot pirleala" pe ziua de azi.

Va doresc ca mos Niculae, sa va aduca multe kilograme da' cu minus !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor lamuriti-ma si pe mine care e adevarul in legatura cu monti . am cartea din romania in care apra clar niste principii. Am luat in sua cartea " the french diet " de michel montignac si acolo scrie ca "unii oameni nu pot sa consume fructe + alimente dar daca nu aveti pb de digestie consumati-le si impreuna " , "consumati fructele cu 15 minute inainte de masa " " puneti fructe in cerealele de la micul dejun" si asa mai departe. Eu am crezut cu sfintenie in ce scria in cartea din ro dar acum citind si alta varianta mai permisiva incep sa am indoieli si sa nu mai fiu asa motivata.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Buna fetelor,
Eu is pe aici si nu prea. Adica tin regim cand pot, dar o mai dau si pe de laturi
In legatura cu fructele, eu sunt o persoana care a mancat in trecut tot soiul de combinatii, inclusiv visine cu lapte si nu aveam nimic la stomac, nici o strangere, nimic. Dar acum, daca nu respect intervalul de timp dintre glucide sau daca amestec fructele aiurea, ma dau peste cap cate o zi intreaga... Deci aveti grija, stati acasa cand doriti a incerca!
Cu greutatea, oscilez mereu intre 63 si 64 ... urc, cobor! Pacat, ca daca as tine corect, sunt sigura ca as mai da jos cate ceva, dar nu stiu ce am, parca pur si simplu nu pot, am pofte de dulce fantastice! tuturor

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor,

Am mai scris la subiectul vostru cu ceva timp in urma. Am primit si cartea pe PM...(Multzumesc). Intre timp am mai primit cadou cartea de la o prietena...Le-am citit, le-am studiat....m-as apuca de Monti..dar eu vreau sa dau jos pana de Craciun macar 5 kg....Daca ma uit la voi in tabel....aceasta scadere in greutate se realizeaza dupa luni bune de efort....
Acest lucru ma cam descurajeaza...Ajutati-ma si pe mine sa intzeleg de ce se slabeste asa greu?...Se poate slabi cu Monti cam 5 kg pe luna?..Eu calatoresc mult in interes de job si si mi-ar conveni de minune regimul....dar nu-mi place sa slabesc un kg pe luna...Eu vreau sa dau jos cam 15 kg...va dati seama ca ar fi un dezastru sa astept 15 luni.



Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Buna fetelor,

Azi este miercuri deci nu postez nimic de papa. Am trecut sa vad ce mai faceti si sa va salut.
Va doresc o zi buna si spor la treaba.

CORINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Ce am mancat ieri:
MD: lapte
P: piept de pui cu mazzarela si rosii si salata verde
C: placinta cu branza (doar jumatate) si apoi ciocolata

Anda Panda, m-am uitat in carte la fasolea uscata si uite ce am gasit:

Fasolea uscată
Unii se așteaptă, desigur, să condamn fără rezerve fasolea uscată, pentru că am spus cele mai de sus, cu privire la cartof. Ei bine, se înșeală! In prima versiune a cărții de fața, nu cruțăm nici fasolea și nici cel mai nobil mod de a o prepara: iahnia.
Astăzi, îmi recunosc greșeala și îmi cer iertare de la locuitorii din Castelnaudary, dar, mai ales, de la frații Spanghero, pentru ignoranța mea.
De atunci, am descoperit cu surprindere și mare satisfacție virtuțile bobului de fasole. Acesta trebuie clasificat printre glucidele bune, dat fiind că prezintă un incide glicemic foarte scăzut.
Totuși, vă recomand să evitați fasolea uscată în Faza I, cu excepția cazului în care vă hotărâți s-o consumați în exclusivitate, la micul dejun, în locul pâinii negre.
Vom reveni ulterior asupra acestui element, care va putea face obiectul unui consum – în limite raționale – în Faza II.

Mai bine nu mananc inca ... o sa vina si vremea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

bai mihaiuta, ai dreptate. acum am recitit pasajul de la tine si imi aduc aminte de el. am mincat fasole in disperare zilele astea. cu de toate. fix nemonti. lasa ca ma scot zilele urmatoare.
ai vazut madisor de ce tot stagnam la cintar ? ha ! si eu dau vina pe cintare...
mersic, mihaiuta !
miag, bine ai revenit ! fiecare cu organismul lui, totul porneste de la pancreas, el e seful de orchestra - mai stii ? sint fete care au slabit cite 3 kile in 2 sapt sau chiar un kil/sapt, insa nu stiu ce virsta aveau si cam de cind aveau kilogramele alea in plus, ca mai conteaza si lucrurile astea. si eu am avut de dat 30. am scapat de aproape 15 si mai am inca pe atit ca sa ajung la greutatea initiala. IDEAL e sa nu te abati nicicum, eventual sa iti scrii tu separat ce maninci zilnic, sa iti controlezi greutatea regulat si asa vezi exact daca ai mincat corect sau nu. daca ai avea 25 de ani...poate iti poti permite mici abateri in privinta mincarii, daca ai 35... nu recomand. alt metabolism..alea-alea... asa ca...multa rabdare, indiferent de virsta!!!!

si meniul pe ziua de ieri:
d: piine (integrala), gem (fara zahar) cafea (decof)
p: ciorba legume, conopida gratinata
s: salata (rosii, ceapa verde, ou fiert, ton, brinza, masline) - poate am dat-o in bara cu maslinele...depinde ce carte ati citit

si gata
la buna vedere si la multe in minus !

Mergi la inceput