Montignac:ce am mancat azi?(67)
Raspunsuri - Pagina 13
viorica avram spune:
quote:
Originally posted by viorica avram
fetelor
mare bucurie am avut cand am citit despre voi.vreau si eu in club
am 1.68 si 73kg,fac sport de cel putin 3 ori pe sapt. fac masaj ,sauna ,impachetari dar daca nu tin regim ....tot degeaba.dupa ce am nascut am tinut si eu monti si am ajuns de la 74 la 67 dar dupa aceea simteam ca innebunesc fara carbohidrati si m-am ingrasat.vreau sa tin din nou si sper sa fiti alaturi si de mine.am inceput de ieri dar am citit ca voi nu mancati carnati de casa.prima data cand am tinut eu am mancat si mici si tot am slabit,in schimb mananc multa salata verde cu orice.
si inca ceva eu am slabit in 2 luni atunci si eram foarte multumita mai ales ca ma scapam uneori si la dulciuri.sper sa slabesc repede ca sa fiu motivata.
viorica
viorica
irinabungau spune:
GROH GROH, ma primiti si pe mine???
Sunt o mamica de super fetitza de 4 luni si jumatate si am de dat jos vreo 15 kg pentru a ajunge la greutatea pe care o aveam inainte de a ramane insarcinata!!!
Am 64,8 kg la ora asta si tinta mea este 50 kg!!!
Am vrut musai sa incep de azi si desi am fost ademenita astazi intr-o vizita cu prajituri, placinta cu mere si cozonac Ballocco, am refuzat categoric sa ma infrupt din ele. Eu zic ca am trecut cu brio proba de foc, asa ca iata-ma!!!!!
Eu pentru inceput ma voi inspira din meniurile voastre, am citit si cartea lui Monti si cu ajutorul cartii si al vostru sper sa ating tinta!!!
Daca gresesc undeva va rog mult sa imi atrageti atentia, ok??
Asadar azi am papat:
D. lapte degresat cu fulgi de ovaz, ceai cu lamaie indulcit cu zaharina
P. piure de conopida cu o bucata de branza
ora 18: un mar cu juma de banana (refuzate de fi-mea )
C: iaurt 0,1 grasime si o bucata de branza.
Cina nu am servit-o inca, dar ma asteapta cuminte in frigider.
Va pupam si la mai putine kilograme!!!!
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
irinabungau spune:
Aaaa, am uitat!!! Vreau sa va intreb voi ce "rontaiti"???? Ca mie seara imi vine asa o pofta de rontaiala... cam ce as putea baga in gura ca sa nu mi se plictiseasca limba???? Am voie seminte??? De care? Crude, sau prajite??
Pupam
poze
pitecantrop spune:
Meniul de azi:
dimineata:300 ml lapte 0% grasime
prinz:somon la cuptor cu salata de varza
pe la 4: 4 mere
cina:pizza a la montignac...adica "aluatul"era facut din oua amestecate cu ricotta , iar deasupra am pus ceapa, ardei, cascaval si un pic de sunca.
Cred ca am papam cam mult...dar o sa micsorez cantitatile..promit.
pitecantrop spune:
Am uitat sa va zic ca l-am atras si pe sotul meu in dieta asta. Nu stiu cit il va tine, dar a zis ca incearca saptamina asta, cit mai este in concediu.
O seara buna va doresc.
ralu spune:
Buna seara la toata lumea!!
Va doresc un an nou fericit, plin de succese si realizari!!!
Fetelor, m-am intors in seara asta din Ro si de maine la regim. O sa incerc sa citesc tot ce ati scris. Din cate am vazut avem noi colege de suferinte carora le urez succes si multa rabdare (BINE ATI VENIT)!!!
Ma duc sa ma culc ca nu mai pot.... sunt rupta de oboseala!!!
Va pup pe toate!!!
Multa sanatate!
Calinescu Lucia spune:
Buna dimineata tuturor
La multi ani si un an nou plin de bucurii si impliniri dar in primul rand sanatate
As dori sa intru si eu pe la voi.
Am slabit cu regimul disociat 23 kg dar vreau sa continui cu Monti. Daca se poate sa ma primiti si pe mine.
Va citesc de foarte mult timp. Ma voi tine de treaba. Promit solemn. Dar nu as vrea sa trec greutatea mea aici. (daca se poate) inca imi este rusine.
Am 1.70 si vreau sa ajung undeva la 60 kg. Daca reusesc. Promit insa sa va spun cat am slabit.
Va pup si va doresc multa sanatate
cristina si bebelina
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/m/maluc/" target="_blank">pagina Mariei
Laura T spune:
Buna dimineata si La Multi Ani tuturor!
Vad ca ni s-au alaturat multe fete, va doresc succes sa va atingeti tinta si sa va mentineti acolo!
Viorica, eu zic ca ai voie atat carnati de casa, cat si mici!
Irina, la capitolul rontaiala, ai voie seminte crude.
Lucia, dar ai slabit foarte mult...dar cred si eu ca te-ai saturat de dieta 3-3-3! Aici o sa-ti fie mult mai usor.
Eu ma intorc de azi iar la Monty al meu, dupa 3 zile cu mai multe sau mai putine abateri (ieri am avut cele mai multe!), in care am pus iar 1kg (in ultima vreme am tot facut sus-jos cu kg asta...).
De azi, la atac, cu urmatorul meniu:
D- 2 kiwi; mai tarziu, un iaurt mic 0% cu doua chifle integrale;
P- carne de curcan la cuptor, salata de ardei copti;
G- o para;
C- ciorba de fasole si piept de pui la gratar cu salata de ardei copti.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele
corina costea spune:
Saluti fetele.
[red]LA MULTI ANI ![/red] si un an nou plin de impliniri.
Am revenit si eu dupa escapada de la tara. Si cum cineva spunea mai sus GROH-GROH asa spun si eu dupa ce am petrecut concediu la tara.In perioada postului am spabit 6 kg.si acolo am pus inapoi 3. Am mancat numai porcoseni si sau asezat ca pe .
De azi din nou la dieta ca avem de recuperat si sper ca in 2 saptamini sa dau jos ce am pus cu atata usurinta.
Va doresc spor la slabit si ....................
CORINA
irinabungau spune:
LauraT, multumesc frumos pentru raspuns!!!
Fetelor, voi cat ati slabit si in cat timp???
Meniul pe ziua de azi este:
D. lapte degresat cu ovaz , o felie de paine integrala cu branza degesata si o felie de paine integrala cu zacusca (fara zahar, citit pe eticheta), ceai cu lamaie
P. piept de pui fript la tigaie cu ardei gras
C. iaurt degresat cu branza
Pupam,
poze