Mamici de mai-iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Tipa urma sa plece pe seara daca totul mergea bine- a fost operata in jurul orei 12. Nu mai stiu ce s-a intamplat pentru ca dupa-amiaza m-am externat.DianaD 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ecografia 3D la Medsana este 3.900.000 lei.

DANA 15+http://community.webshots.com/user/puiudana2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY nu am facut efort,gimnastica nici atat..cred ca de la contractii s-a scurtat si un col scurt are toate sansele sa se deskida puiudana iti multumesc pt felicitari!da..o sa stau f cuminte..uf,kiar fara Bebe sa fie bine,asta e cel mai important..diana asta vreau si eu sa nu stau peste noapte in spital macar merci!!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

LYLY809 eu sunt cea care a platit 1.500.000 ptr aceeasi eco la Iosup. Ai uitat?
Cat priveste Medsana ... s-a mai discutat pe aici despre clinica asta ... eu una nu m-as duce acolo decat daca ar fi singura din Bucuresti.

Se pare ca intr-adevar la Diagnosis ecografiile sunt mai ieftine. Si mie mi s-au facut masuratori, si mie mi s-au dat tabelase cu tot felul de date despre bb. Deci a fost tot eco morfo dar conteaza f mult clinica.

Ama si Mihaela trebuie sa faca cerclaj asa ca discuta si cu ea. Sigur s-a documentat deja si iti poate spune si tie mai multe. Eu stiam ca nu trebuie internare ptr asta ...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ama parere mea este ca trebuie sa stai linistita. La tine oricum nu se pune problema de efort fizic decat daca te apuci sa ridici prin casa cine stie ce ... din fericire nu te duci la servici asa ca nu se pune problema ca ce-o sa faci ca trebuie sa renunti la servici .... iar la cursuri poti sa te duci linistita zic io.
Eu am mai citit despre cerclaj si nu mi se pare ceva deosebit de speriecios.
Hai fii tu cuminte si sarbatoreste cu sotiorul vestea cea buna si lasa gandurile rele ....

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza uff..da stiu de mihaela da vad ca acum nu e pe forum si daca va trebui sa stau in pat o sa mor de plictiseala si nici pe forum nu o sa mai pot sta??in nici un caz imi iau calculatorul in pat cu mine
Sper sa fie bine..pana fac cerclaj bebele meu e in pericol?io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

IRINEL
Mersi pt explicatie. E limpede si clara. Ai dreptate, depinde foarte mult de mana celui care iti face epidurala...si nu numai de mana..de profesionalitate. Inteleg ca nu au trebuit sa intervina cu forcepsul si alte chestii. Ma bucur foarte mult! mersi mult
Mai am o saptamana de asteptat la rezultate. Trece si asta....

AMA
Felicitari cu baietelul! Sper sa asculti de doctor daca iti vei face cerclajul. E cel mai important lucru sa respecti sfatul doctorului.

18+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am venit si noi de la eco.

Suntem bine . Bebe are 11 saptamani si 2 zile si lungime cranio-caudala 4.52 cm.

Sunt tare fericita ca mi-a facut cu manuta.
Ne-a schimbat si DPN: 24.06.2006 asa ca va rugam sa ne modificati si pe noi in listuta.

Ama felicitari pentru baietel. Stai linitita in privinta cerclajului totul va fi bine.

Pana la urma a fost o zi minunata cu toate ca am avut o dimineata super stresanta.

Va pupic pe toate,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ama,

Stai calma , fata draga!!! Nu il pierzi tu pe Sebi asa usor! Stii ca si eu am colul scurt si placenta jos inserata. E important sa nu faci efort, dar nu esti condamnata la nimik grav. cE0ar fi sas iti suni doctorul si in virtutea noilor informatii sa iti zica exact ce ai voie sa faci. Fa-ti lista si suna-l: am voie sa ma plimb, am voie sa stau la calculator etc...
Tu acum mai ai contractii? DAca da, ar trebui sa iei un antispastic, eu asa cred...Bucura-te ca l-ai vazut pe Sebi, ca e totul bine cu el si stai cat poti tu de cumintica...

Gandeste pozitiv, Ama! Trebuie s fie bine totul cu Sebi.. nu stresa copilul si ai grija cu durerile de burtica!!
Magg 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Felicitari Ama pt. baiatelul Seby!!! Concluzia ar fi conform regulei pe care noi am impus-o ca daca tu ai baiat eu voi avea fata . Cat priveste cealalta problema eu zic sa te linistesti, sa nu faci vreun efort si totul va fi mai mult decat OK.
Magg - miercuri merg la eco tot pt. a vedea ce are intre picioare, si dupa cum cerd ca se stie eu imi doresc o fetita.
Irinel - miercuri este ziua cea mare, noroc ca maine voi avea ceva treaba si va trece timpul un pic mai repede.
Raalucutza - si mie mi s-a pus in vedere sa incerc sa mai pastrez cateva kg si dupa ce voi naste. Si eu sunt destul de slaba, de apt eram, si acum sunt mult mai apreciata de sotul meu...
florryy - sunt deacord cu tine in ceea ce priveste medicii. Ma bucur de asemenea ca la eco totul a fost in regula. Eu cand am facut eco la 12s1z mi-a spus ca are capul de 3 cm...nu stiu daca e bine sau rau, nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta mai ales ca miercuri voi merge iar si atunci am de gand sa pun mai multe intrebari, dar ma gandesc ca poate bebele tau este baiat si are capul mai mare decat al meu care este fetita . Ce zici ? are vreo logica rationamentul meu?

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput