Mamici de mai-iunie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
ama_kaly spune:
flory ti-am trecut datele in listuta..adica ti-am actualizat DPN-ul.ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe!Amonar o sa imi ascult dr,sper sa fie bine..bafta si tie cu rezultatele!magghyc l-am sunat deja,mi-a zis sa ma duc la el la control,joi ajung..insa nu inteleg de ce nu m-a atentionat de col ca e scurt si saptamana trecuta a zis ca totul e bine(mi-a facut si control pe masa si eco).In functie de cum va decurge intalnirea de joi,voi decide daca il pastrez ca dr sau il schimb!Bafta sa se ridice placenta si sa nu ai probleme cu colul!!
carmina pai daca eu am baiat,e clar gata..tu ai fata!!Eu am primit poza cu "penisul" si "scrotul"..si sunt foarte multumita de ea..i-am vazut putza si la ecograf..L-am terorizat pe Iosup..de 3ori l-am intrebat daca e sigur sexul.Ne-a intrebat cand urmeaza fetita
Gata,pot sa ma rezum la 2copii daca e baiat,urmatorul sa fie sanatos atat vreau!Aaa..da ne-a intrebat prima data daca vrem sa stim sexul..eu am zis tare si raspicat "in mod special!" si ne-a intrebat ce vrem..iar am raspuns tare "baiat" sotul a zis ca orice,sanatos sa fie.Apoi m-a intrebat da fata nu vreau?..uff in ce stres m-a tinut ca gata ziceam ca e fata..si eu i-am raspun un "ba da" atat de ezitat ca a remarcat si el ca am zis "cu juma de gura"
L-a intrebat si pe sot..care se vedea deja tata de fetita...cand ne spune:"Felicitari!Aveti un baiat!"
tare de tot dr asta!In momentul ala m-am bucurat enorm!Iar cand a scris pe poza cu sageti "penis" si "scrot" am bufnit in ras
Mai urat a fost la sfarsit cu colul cand a zis ca e de 28 de mm si ca e cam scurt iar cand am auzit ca mai e si deskis 

Aa..inca ceva,a scris OI deskis cu canal cervical dehiscent ce inseamna asta??io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
carminabulina spune:
Pai ce faci Ama? Nu ne lasi si pe noi sa vedem puta lui Seby ? Nu fii egoista, mergi repede la un scaner si imparte fericirea cu toata lumea. Daca o sa-mi dea si mie poza o sa iti arat si eu pasarica Irinei
.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
carmina evident ca o sa le scanez si o sa le pun sa vada toata lumea ce mare scrie "penis" si "scrot"
nu incape indoiala,m-am linistit in privinta asta..doar ce am vizionat si caseta de la eco si i-am revazut putza si reascultat inimioara..care bate cu 158 batai/minut..are 15cm fara picioare asa l-a masurat.![]()
Deci curand vom pune si "dovada" ca suntem baietel..acum te asteptam pe tine miercuri cu date despre bebe si despre "pasarica"
Unde te duci|La ce dr?io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
CamiM spune:
Salutare fete dragute si burticoase si bebei nazdravani!!
Iaca mai intru si eu cu vesti bune!!! Am fost vineri la ecografia morfologica si aratam foarte bine ( avem cam 230 gr) si tare fotogenica si fetita!!! Yaaaaaaaiiiiiiiii!!! Sunt super incantata !!
Amonar sau Ama sau cine se mai ocupa cu listuta am si eu cateva rugaminti: mai intai mi-ati trecut un baietel ( Mihnea) pe care nu il am,deci ati trecut gresit de la altcineva... care poate il cauta!! Apoi sa modificati si la mine DPN-ul pe 11.05.2006 si vreau si eu un carucior roz..va roooooog!!! Multam fain!!
CamiM
18+ & 
pika-pika spune:
Felicitari pentru fetite si baietei!
Abia astept sa aflu si eu ce e...dar mai am ceva de asteptat.
Ama trebuie sa fi tare fericita.Pana la urma Seby de la downloadare ala a fost chiar un semn.Sa-ti traiasca!La partea cu colul iti tin pumnii!
Ma bucur ca ti-au placut ecografiile cu bebelu meu.Am chiar mai multe dar le-am ales pe care se vad cel mai bine.Asta a fost partea buna cu sangerarea si internarea ca imi faceau o ecografie la fiecare 2 zile.Si ce ma mai minunam...creste incredibil de repede...
July_g sarut-mana.Nu e chiar japonez,mai mult peruan decat japonez.Nascut in Peru din parinti si bunici japonezi,primul din familie care incalca regula si se casatoreste cu o alta rasa...hihihi...iti dai seama cum asteapta toti sa se nasca bebe...
9+
mamica incepatoare si bebe
raalucutza spune:
AMA felicitari pt baietel!

imi pare sincer rau sa aud despre o problema dar sunt sigura ca o sa fie super bine!sigura!te pupacesc si numai bine!
raluca
raalucutza spune:
CAMI felicitari pt fetita!

..........sa dea dumnezeu sa ne fie bine si sa avem parte numai de fericiri si impliniri!

raluca
florypop spune:
Carmina pai e bine mai 3 cm daca a masurat numai capsorul. La noi a masurat de la capsor pana la fundulet 4.52 cm ca statea ghemuit.
A fost tare simpatica doctora cand mi-a aratat nasucul. De fapt era osul nazal care se vedea pe ecran. Ce mai a fost ceva senzational. Imi pare rau ca nu am cerut sa imi puna pe cd. Am luat doar pozele.
Pupici la toate burticile,
Flory
11+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
raalucutza spune:
CARMINABULINA nu vreau dupa sarcina sa las nimic in plus!toate kg vreau sa le dau jos!dar vorbesc de perioada de dupa alaptat!ca nu am sa fac nimic ca sa nu ma hranesc sanatos pt bebelul meu!
raluca
raalucutza spune:
ma incearca un sentiment super interesant cand vad ca tot mai multe dintre voi stiu ce bebe o sa aiba!nu mai pot denerabdare dar parca nici nu as vrea sa aflu ca nu o sa am baietel!ca e frumos sa speri!nu ma intelegeti gresit ca si o fetita e super bine,mai ales ca am exemple in jurul meu de mamici cu fetitele lor!dar parce tot baietelul vreau sa fie primul!pupici
raluca